Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počet odpovědí - info v rámečku

Od: praivo* odpovědí: 10 změna:

Všiml jsem si, že se změnilo počítadlo odpovědí, ukazuje se tam toho trochu víc:

190 ohodnocených odpovědí z 1.702/rok,
celkem 190 z 1.701,
hodnost Kandidát věd

Chci se zeptat, jaký má to rozšíření význam? Ne že by mi to nějak vadilo, ale ta stará stručnější verze se mi zdála přehlednější...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přehlednější informatika*palec*Děkujeme.

mowla*
hodnocení

0x

Já si toho - pravděpodobně, všimnul hned po (Adminem) provedené změně, v cca 8:00 dnes.

Máš pravdu, že přehled je méně výrazný (což mi nevadí), ale pravděpodobně dojde ke snížení počtu dotazů rádců na ´mizení´ ohodnocených odpovědí - je zřetelné, že ohodnocení odpovědí nemizí, ale už prostě nespadá do období právě uplynulých 365 dnů, ale do dávnější doby...

:-D

přesně tak, těch dotazů bylo snad čím dál víc resp ani po letech jich neubývá a už jsem si i párkrát vyslechnul jaké jsem chrochro, že si dávám tu práci a odmazávám to... *zed*

takhle by to mohlo všechny nakopnout, co a jak...

co se týká formulace: x ohodnocených odpovědí z xxx/rok je kvůli omezenému místu, cokoliv bylo delší a přelilo se na další řádek a zase to bylo méně přehledné... problém je v těch co mají ohodnocených více než 1tis/rok *smich*

Možná se mi za pár dnů rozleží a vymyslím to lépe :) Čekal jsem větší úspěch avataru ve vnitřní poště (při čtení) než tenhle řádek :-D

mowla*

Omlouvám se za chaos způsobený "přelitím"... *smich*

Avataru v poště jsem si (dosud) nevšiml - ´nikdo mi ne(na)píše´... *plac**smich*

doplněno 22.03.13 20:30:

Jen - možná by pomohla náhrada slova "ohodnocených" slovem "dobrých", vysvětlení je stejně v prvním řádku na ´Statistice´.

hodnocení

0x

těch dotazů o ztrácejícím se hodnocení je tu stále dost...
napadlo mne, zda by nebylo lépe pochopitelné text 190 ohodnocených odpovědí z 1.702 /rok,
nahradit textem 190 ohodnocených odpovědí z 1.702 za posledních 365 dní
celkem 190 z 1701
nebo za posledních 365 dní ohodnocených 190 z 1702
celkem 190 z 1701
doplněno 22.03.13 18:35:

formátováním neprošly barvy, tak obrázek

Počet odpovědí - info v rámečku

hodnocení

0x

Také jsem si všimla. *palec* Podle mne je to správné rozhodnutí. Když znáte pravidla, tak stačí jediné mrknutí a nemusíte bádat. Praivo, já si myslím, že právě kvůli té stručnější verzi zde byla čas od času otázka, proč body klesají a tak podobně. Takhle je jasné, kolikrát kdo odpodpověděl a kolikrát byl ohodnocen. Mně se to líbí.

hodnocení

0x

JJ J eto OK,Ježe škoda že jsem nepočkal s dotazem déle,pak bych se nemusel dotazovat,bo by to vyplynulo samo. Díky za úpravu*palec*

hop®
hodnocení

0x

Zobrazení ohodnocených odpovědí na tomto místě je podle mne zbytečné, podobně jako avatar ve vnitřní poště.

Pokud chci zjistit podrobnosti o svém "účtu", najedu si třeba na "Moji stránku" nebo "Statistiku". Místo počtů odpovědí bych uvítal spíše procento ohodnocených, abych měl možnost stálé kontroly, jestli se zbytečně nevykecávám...

Pokud si s někým dopisuji ve vnitřní poště většinou vím o koho jde...

Již zde padly návrhy na užitečnější úpravy - jen můj názor...

praivo*
hodnocení

S těmi procenty souhlasím, taky by se mi to hodilo.

tisíc pohledů, tisíce užitečnějších úprav - tedy alespoň si to myslíme *mala*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]