Nejste přihlášen/a.
Všiml jsem si, že se změnilo počítadlo odpovědí, ukazuje se tam toho trochu víc:
190 ohodnocených odpovědí z 1.702/rok,
celkem 190 z 1.701,
hodnost Kandidát věd
Chci se zeptat, jaký má to rozšíření význam? Ne že by mi to nějak vadilo, ale ta stará stručnější verze se mi zdála přehlednější...
Já si toho - pravděpodobně, všimnul hned po (Adminem) provedené změně, v cca 8:00 dnes.
Máš pravdu, že přehled je méně výrazný (což mi nevadí), ale pravděpodobně dojde ke snížení počtu dotazů rádců na ´mizení´ ohodnocených odpovědí - je zřetelné, že ohodnocení odpovědí nemizí, ale už prostě nespadá do období právě uplynulých 365 dnů, ale do dávnější doby...
![]()
přesně tak, těch dotazů bylo snad čím dál víc resp ani po letech jich neubývá a už jsem si i párkrát vyslechnul jaké jsem chrochro, že si dávám tu práci a odmazávám to... ![]()
takhle by to mohlo všechny nakopnout, co a jak...
co se týká formulace: x ohodnocených odpovědí z xxx/rok je kvůli omezenému místu, cokoliv bylo delší a přelilo se na další řádek a zase to bylo méně přehledné... problém je v těch co mají ohodnocených více než 1tis/rok ![]()
Možná se mi za pár dnů rozleží a vymyslím to lépe
Čekal jsem větší úspěch avataru ve vnitřní poště (při čtení) než tenhle řádek ![]()
formátováním neprošly barvy, tak obrázek
Také jsem si všimla.
Podle mne je to správné rozhodnutí. Když znáte pravidla, tak stačí jediné mrknutí a nemusíte bádat. Praivo, já si myslím, že právě kvůli té stručnější verzi zde byla čas od času otázka, proč body klesají a tak podobně. Takhle je jasné, kolikrát kdo odpodpověděl a kolikrát byl ohodnocen. Mně se to líbí.
Zobrazení ohodnocených odpovědí na tomto místě je podle mne zbytečné, podobně jako avatar ve vnitřní poště.
Pokud chci zjistit podrobnosti o svém "účtu", najedu si třeba na "Moji stránku" nebo "Statistiku". Místo počtů odpovědí bych uvítal spíše procento ohodnocených, abych měl možnost stálé kontroly, jestli se zbytečně nevykecávám...
Pokud si s někým dopisuji ve vnitřní poště většinou vím o koho jde...
Již zde padly návrhy na užitečnější úpravy - jen můj názor...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.