Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo, kam zmizela kolegyňka hella? Buď se blbě dívám nebo se ztratila...ale nevidím ji ani ve statistice? Nevíte?
Myslím, že se neztratila! Jen sem chodí trochu méně. A je registrovaná déle než rok, takže jí pár odpovědí ubylo a už se do statistiky "nevejde". Občas ji tady vídám, tak myslím, že sem chodí A možná jenom více čte a méně odpovídá...
Milá Limetko, neztratila jsem se, jsem zde denně, jen - přesně jak píše Pu - více čtu a méně odpovídám. Trochu mě totiž rozlaďují dokola se opakující otázky namátkou typu zapomenutá antikoncepce; mám teplotu v těhotenství; poctivá práce na doma nebo třeba převody aut (proč se dotazující nejdřív nepodívají do historie otázek?) a (i když se opravdu snažím si to zakázat) pořád mě hrozně vytáčí gramatika spousty přispěvovatelů (až tak mi nevadí sem tam chybka, ale otázka plná hrubek...? Když vím, že mi nejde gramatika, tak bych si určitě nejdřív nechala text zkontrolovat třeba ve Wordu a až poté ho zkopírovala sem...) Na druhou stranu mě spousta otázek opravdu zajímá a baví a musím říct, že mě docela dojalo (a děkuju!), že mě, Limetko, postrádáš . Takže určitě nekončím, budu tu ještě dloooooouuuuuhoooo
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.