Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
právě jsem si všimla jedné zvláštní věci - před chvílí jsem odeslala jeden příspěvek do diskuze; stále se tam ovšem neobjevuje, avšak v náhledu vidět je. Viz obrázky:
Čím to může být?
Dobrý den, já jenom k tomu "točícímu se kolečku", které je občas vidět po udělení kladného hodnocení (bodu). Nemusite čekat a můžete ze stránky odejít - když se tam hned vrátíte, tak tam bod už bude.
Také tam můžete zůstat a stránku jen znovu načíst. Zdravím!
Zaujala mě jedna věc. Modré pole vlevo z kopírované stránky, u druhého obrázku - ,,rubriky poradny,,. nemáte tam zaškrtnuté okénka. Není to tím?
Volná diskuze je až dole, tak se na to koukněte.
Ohledně připisování bodů, jedna z možnosti dlouhého načítání je bod pro neregistrovaného přispěvovatele.
Protože to je stejně ztracený bod, snažím spíše bodovat zaregistrované. Ale někdy se člověk u dobré odpovědi stejně přehlídne /zapomene/.
Ano, je to zvláštní - teď jsem opět najela na danou stránku, a všechna okénka byla zaškrtnutá. Abych řekla pravdu, nikdy jsem tomu nevěnovala pozornost, ale možná máte pravdu (?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.