Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s odesíláním příspěvků

Od: ildika® odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer,

právě jsem si všimla jedné zvláštní věci - před chvílí jsem odeslala jeden příspěvek do diskuze; stále se tam ovšem neobjevuje, avšak v náhledu vidět je. Viz obrázky:

Čím to může být?

Problém s odesíláním příspěvků
Problém s odesíláním příspěvků #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Občas se stane, že se příspěvek neulozi. Je to zřídka a dosud nikdo nebyl schopen neulozeny příspěvek replikovat, aby se dala chyba najít..
hodnocení

Díky, mně se to ještě nestalo. Co se mi ale stává hodně často, je špatné načítání kladného hodnocení (tj. když chci někomu udělit kladný bod). *nevi* Kolikrát to trvá i několik minut; myslím ale, že se zatím vždy nakonec načetl.

To proběhne určitě do 5 sec, asi se jen nevrátí potvrzení, ale to už nemá vliv.

hodnocení

0x
Protože dost často smolím příspěvek na mobilu, a to je pro moje prsty pomalejší, píši ho proto nanečisto, do notesu. Mám tak možnost při psaní brouzdat po webu, korigovat text, dělat při psaní i dlouhé pauzy, telefonovat, prostě používat tu chytrou krabičku...
Hotový text, opravený (a zbavený některých nesmyslných slov od nápovědy) vkládám do poradny prostým kopírováním.
.
Dělám to proto, že jsem v minulosti vícekrát pracně napsal i dlouhý text, a po stlačení Vložit se příspěvek z nějakých příčin nevložil. Třeba byl problém se sítí, s dosahem, bůhví, prostě byl fuč. A mne napadla nepěkná slova...
Dlouhé příspěvky v současnosti píši nanečisto do poznámky i na NB, a mažu až po kontrole, zda se vložily.
.
Je pravdou, že moje kopie adminovi nepomůže k zjištění případné chyby na této poradně. Neztracený text ale může po opakovaném vložení pomoci potřebnému, a také mé pohodě.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jenom k tomu "točícímu se kolečku", které je občas vidět po udělení kladného hodnocení (bodu). Nemusite čekat a můžete ze stránky odejít - když se tam hned vrátíte, tak tam bod už bude.

Také tam můžete zůstat a stránku jen znovu načíst. Zdravím!

hodnocení

Já jsem už to také zjistila, ale... znepokojuje mě to. :-D

pohanka*
hodnocení

0x

Zaujala mě jedna věc. Modré pole vlevo z kopírované stránky, u druhého obrázku - ,,rubriky poradny,,. nemáte tam zaškrtnuté okénka. Není to tím?

Volná diskuze je až dole, tak se na to koukněte.

doplněno 22.07.16 13:30:

Ohledně připisování bodů, jedna z možnosti dlouhého načítání je bod pro neregistrovaného přispěvovatele.

Protože to je stejně ztracený bod, snažím spíše bodovat zaregistrované. Ale někdy se člověk u dobré odpovědi stejně přehlídne /zapomene/.

hodnocení

Ano, je to zvláštní - teď jsem opět najela na danou stránku, a všechna okénka byla zaškrtnutá. *nevi* Abych řekla pravdu, nikdy jsem tomu nevěnovala pozornost, ale možná máte pravdu (?)

Není. Určitě potěší i neregistrovaneho a pokud se později zaregistruje připíšou se mu dodatečně.
doplněno 22.07.16 13:57: To ne. Musí být dodrženo pár věcí, aby se mu příspěvky označily za jeho.
hodnocení

I když se třeba zaregistruje pod jinou přezdívkou?

pohanka*

Aha, tak není až tak ztracený? Také jsem si někdy říkala, že toho neregistrovaného potěší, já vím, že se o nic nejedná, jsou důležitější věci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]