Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozloučení na chvilku?

Od: babkazov® odpovědí: 29 změna:

Milí moji, jsem moc ráda, že Poraďte.cz existuje, že můžu nakouknout, poradit i pokecat. :D Na nějakou chvíli, asi 2 měsíce vás opustím. V úterý nastoupím do Fakultní nemocnice v Porubě, kde mi vymění kýčelní kloub. Pak nějakou chvíli budou trvat rehabilitace. A pak už budu zase čupr babka z ov. *ua*Bojím se, ale už se těším, až přijedu z té anabáze, jak po svých přiběhnu k pc jménem Vincent a kouknu, co je na Poraďte nového. *placni* Mějte se všichni moc hezky.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Babčo, že Vy chcete ještě běhat za klukama, přiznejte se! *smich*

Přeji Vám brzké uzdravení, hezky si odpočiňte a nebojte, budete v pořádku. *srdce*

Budu na Vás myslet. *houpy*

hodnocení

0x

Nevěřím, že bábinka z OV nás nechá na pokoji tak dlouho... určitě už v nemocnici se k někomu "vetře" a poradnu navštíví, třeba jen tak očkem...držíme palce... zvláště my, co nás ten kloub čeká také...

mnoho štěstí...

binka*

Babčo, budu držet palce a nebojte se, všechno bude v pořádku. Mýmu tátovi operovali kyčel. kloub v půli října, za tři týdny byl z nemocnice doma a dneska běhá jak laňka. Je mu 74 let.

Tak hodně štěstí a za nějaký týden nashledanou. *slunce*

limetka*
hodnocení

0x

Babkazov - držím vám moc všechny palečky, ať vám to dobře dopadne, nožka ať je jako nová a ať jste brzo zase fit a co nejdřív zpátky tady za námi na poradně . Budu na vás moc myslet, držte se. Limetka

patronka*
hodnocení

0x

Slyšela jsem, že teď to tam prý dělá už vrátný na počkání. Ale vážně, to uteče jak voda a budete tady zase zpátky. Stejně to dva měsíce nevydržíte, já mám pro tyhle případy netbook a připojím se všude. Už vidím další dotaz : " Tak tu ležím na operačním stole a pan doktor drží v ruce nějaký nástroj ( foto ). Nevíte na co to má?" My Vám tady z Prahy držíme palce i tlapky. Patronka a její zvěřinec.

P.S. Něco pro potěšení

Rozloučení na chvilku?
marenka*

Patronko, já vidím ten příběh dál. "A pane doktor, takhle to nesmíte řezat, na poradně mi řekli že zprava doleva, ne obráceně." *smich*

patronka*

JEŠTĚ POŠLU DALŠÍ KRÁSU PRO RADOST. PATRONKA

patronka*

Ještě něco krásného.

Rozloučení na chvilku? #2

hodnocení

0x

Babkazov taky se připojuju s přáním brzkého uzdravení a těším se, že se podělíte o zkušenost ze špitálu.*palec*

hodnocení

0x

*palec*Držíme palečky*palec*

pt®
hodnocení

0x

Milá babkazov, přeji, ať vše dobře dopadne a jste brzy mezi námi. *slunce* - stařenka

ladinpraha*
13.03.11 17:40
hodnocení

0x

*palec**palec**palec*

Rozloučení na chvilku? #3

tlapka*
hodnocení

0x

I moje maličkost přeje, ať to proběhne všechno co nejrychleji a nejpohodověji. :)

hodnocení

*hi*Jsem celá naměko. Je to nesmírně příjemný pocit. *plac**haha* Směju se i slzím současně. Děkuji všem *pusa*

hodnocení

0x

Držím všechny palce a přeji brzké uzdravení, držte se.

hodnocení

0x

Proč ten otazníček na konci otázky? Měl tam být vykříčník. Bude to jen taková chvilka, chvilička!Vše bude v pořádku, všichni si to přejeme a nebojte se, já mám v okolí spousty lidí, kteří tuto operaci postoupili a jsou v pohodě! Usmála jsem se, že svému kompu říkáte Vincent. Já mám totiž Karla.

Držím pěstičky a brzy se ozvěte!*srdce*

hodnocení

0x

Ať vám vše dobře dopadne. A až budete zase moci, rádi vás tu opět uvidíme.

Spider.

Přesně tak. Přeji stejné jako Spider a další z poradte :)

lidka*
hodnocení

0x

Milá kolegyně, také bych potřebovala nějaký ten kloub vyměnit. Zatím jenom občas hekám jak stará babča. :D Ale to my samozřejmě nejsme, že? Stařenky jsou až někdy od osmdesátky, jestli se nemýlím? A tak budu také držet všechny palce a myslet na to, ať se nám zase brzy do naší partičky vrátíte ve zdraví a v plné kráse. *placni* A myslím, že to dopadne tak, jak píše hejkal, že se ozvete i v průběhu rekonvalescence *klik*. Hodně štěstí a brzký návrat! *hej*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Přeji brzské uzdravení a žádnou bolest! Jo a když už tam budeš, nemohla by ses mi tam zeptat, jestli neumějí vyhandlovat celá záda? :)

kjanik112*
hodnocení

0x

Také přeji, ať vše dobře dopadne.

durancea*
hodnocení

0x

I já přeju zdařilou operaci a rekonvalescenci - jaro pomůže! *dril*

lidus*
hodnocení

0x

Přeji dobré spolupacienty na pokoji a cvičit a cvičit. Jednou semnou ležela na pokoji 86 letá babča které měnili kyčelní kloub a na velké vizitě měla obavy aby jí nepropadl zájezd do Izraele. Držte se. L

eulalie*
hodnocení

0x

Připojuji se s přáním, aby vám vše dopadlo na výbornou! Mému strýcovi měnili kyčelní kloub asi v pětaosmdesáti letech, nyní je mu devětadevadesát. A do této doby stihl ještě toho opravdu hodně a svůj nový kloub vůbec nešetřil.

mil®
hodnocení

0x

Držím palce, vše bude určitě dobrý a nezapomeň se během toho lenošení ve špitlu taky ozvat.

hop®
hodnocení

0x

Přeji minimum utrpení a zdravotních potíží, maximum pohody a optimismu, a móóc se těším na brzkou "čtenou" a "psanou"!*slunce*

juvla*
hodnocení

0x

Dobrý večer. I já se připojuji ke všemu co tady bylo řečeno. Ať Vám to dobře dopadne.

pu®
hodnocení

0x

Já jsem to zase prošvihla, takže podle všeho by Babča už měla být ve špitále, ale stejně se hned zase odněkud připojí, tak naivní nejsem *placni* , takže přeji pohodovou rekonvalescenci a těším se brzy zde nashle!

ar*
hodnocení

0x

Taky přeji co nejelpší průběh zákroku a ať se to všechno rychle hojí. Věřím , že Vás tady uvidíme daleko dříve něž za ty dva měsíce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]