Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnocené odpovědi

Od: diesel® odpovědí: 7 změna:

Mám jen takový dotaz. Jak mi vysvětlíte někdo,jak je možné,že mn ubyly body? Včer večer kolem deváté jsem měl 194 hodnocených ale protože jsem počítal se 195 hodnocením tak jsem si to uložil a před chvílí když jsem sem vstoupil mám jen 194 .JAK JE TOTO MOŽNÉ? viz obrázek

Hodnocené odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

A ješte dnešní.

doplněno 20.03.13 18:22:

Mně o hodnocení nehde,jen pokud se opravdu umazávají tak bych se to alespoˇrád dozvěděl kde jsem udělal chybu ,abych se toho do budoucna vyvaroval!

doplněno 20.03.13 18:25:

Nevím proto se ptám.Navíc na mojí strance mán nakonac 197 taže asi máš pravdu

Hodnocené odpovědi #2

sebod*
hodnocení

0x

nafťáčku:D. Nebyl jsi obodován někde v rubrice, která pak byla přesunuta třeba do volné diskuze?

doplněno 20.03.13 18:26:

mě o body nejde, ALE KDE MÁM SAKRA TEN JEDEN BODÍK *cert**placni**slunce*

mowla*
hodnocení

0x

Jsi tu déle, než rok - a ve statistice je počet hodnocení ´jen´ za poslední rok...

;)

doplněno 20.03.13 18:28:

..."KDE MÁM SAKRA TEN JEDEN BODÍK"...

*palec**smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a nebyla nějaká hodnocená otázka přesunuta do Volné diskuse? Pak se o body přijde.

Ale, asi to vysvětlí jiní a lépe. Zdravím!

hodnocení

0x

Je to jak píše MOWLA *palec*jinak viz. poradte.cz/...

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

Jj když jsem koukal na moji str,tak mám správný počet já jen více méně jestli není chybka v systému a neubírá jednomu a přidá druhému ,ale vzhledem ,že na mé str je to OK, tak to již nebudu řešit.

PS s krkovičkou jsem napsal údajně jen proto,že jsem nečetl všechny příspěvky.

Prosím další rádce-beru to již jako uzavřené .Takže díky za rady,jojo,snad všichni češi neradi čteme pravidla,návody atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]