Nejste přihlášen/a.
Je mi lehce trapné, že všichni musí čekat na mikiny tak dlouho a proto jsem se rozhodl, že objednám mikiny do zásoby, aby následné posílání netrvalo déle než měsíc. Ti co na ni aktuálně čekají dostanou ty, o které požádali
Nejde abych měl zásobu více barev, abych mohl mít současně dostatek kusů od každé velikosti - triček mám něco přes 60 skladem a mít i tolik mikin by mě zruinovalo
Zkuste vybrat jednu barvu mikiny a hlasovat v anketě (nezapomeňte, že vybíráte barvu pro kluky i holky současně), díky!
Admine, beru jakoukoliv, akorát na ni zatím nedosáhnu...
Mít nějaké mikiny v zásobě, když kromě výběru barev jsou i různé velikosti je fakt asi slušná investice.
Nevím, jak dlouho Ti trvá odeslání mikiny od vznesení požadavku včetně výroby tohoto dárku, ale myslím, že podle aktivity uživatelů a přírůstku jejich hodnocení by šlo odhadnout, za jak dlouho bude mít konkrétní poradce na tento dárek nárok. Asi pro Tebe nebude složité vymyslet algoritmus a následný soft, který mailne potencionálnímu žadateli dotaz na barvu a velikost.
A věřím, že kolegové poradci, kteří si na tento dárek "vydělají" určitě pochopí a budou tolerovat trošku delší dodací lhůtu!...
P.S.: v anketě jsem nehlasoval, líbí se mi černá, ale vzhledem k tomu, že se kamarádím s jedním bílým pejskem, tak je tato barva dost nepraktická. Počkám si, až ve Tvé nabídce bude růžová micinka, potištěná rčervenými srdíčky, na prsou bude můj avatar (luční kobylka Hop) a na zádech Tvoje foto...
Černá je dobrá i s pejskama, záleží na materiálu. Mám třeba černé tričko, z kterého chlupy spadnou sami, pak mám tričko absolutně nenositelné, hned mám chlupatý prsa.
Jinak požadavek na konci dobrý, já bych přidala zip, aby se dala nosit i v chladných ránech v létě, na tričko, místo bundy.
Tak mi dnes přišla červená, parádní. Krásná barvička, není křiklavá, prostě super. DĚKUJUUUUUU
Nejen Adminovi, ale vám VŠEM!
Milá Mařenko, myslím, že zrovna Ty nemusíš moc děkovat, za své rozumné názory by sis zasloužila mnohem víc!
Jen doufám, že sis objednala takovou velikost "micinky", abe ses tam vešla i se "svejma pejsanama"!
červenou
Jedině červenou, (hurá už bude!?)
doplněno 02.03.11 19:30:já jsem protivný, ale, proč v anketě není barevná čárka stejná jako barva mikyny?
doplněno 06.03.11 11:30:já jsem tupec, že ani neopíšu správně text
mikyiny
a koukám, že asi s mikynou bude triko!
Milane, nejste protivný, v tomto případě bych jako pravověrný "bohemák" bral tu zelenou, a klidně i bíle pruhovanou!
O mikině ještě hooooooooooodně dlouho uvažovat ( jestli vůbec někdy) nebudu, ale napadla mne taková otázka. Kolik mikin od počátku serveru poradte.cz už bylo rozdáno? Nebo byla už vůbec nějaká? Patronka
doplněno 02.03.11 20:33:Já jsem dneska samej nápad, tak třeba za pár let by mohla být alternativa druhého trička ve formě rubáše. Jen zas nevím, jakou má mít ten rubáš barvu. To není invektiva, věkem patřím právě k těm, kterých by se to mohlo týkat. Nebo samolepku na truhlu?
červenou
já již jednu mám, a teď čekám na druhou, už jen na barvu. Je to tak, admine?
kdepak mám fotku?
zjistím jakou barvu všichni preferují a objednám nové vč tvojí červené
Proti červené mluví jen to, že logo není úplně bílé, ale narůžovělé. Řešil jsem to s výrobcem a prostě ta mikina na začátku pustí pár chlupů a ty pustí trochu barvy a bílá není bílá. Nejde to vyřešit... neznamená to, že by mikiny pouštěly chlupy
Patronko, já si neumím představit samolepku na truhle. Jak poslední zoufalý výkřik žádosti o radu.
námořní modrou
Myse nestrašte! Jsem na tom podobně a už si brousím zuby Já bych navrhovala, aby věrní rádcové dostávali mikinu i s menším počtem hodnocení
:D Ale už jsem to říkala několikrát, a furt to neprošlo
Tak asi nic...
Patronko, vy jste stejná morbida jako můj táta. Vždycky bych ho nejraději něčím praštila, když takhle mluví. Ale na stranu druhou je asi dobře, že to berete takhle.. no co já vím. Každopádně doufám, že zde bdete dlooouho a dlooouho ještě s námi
No a konečně k věci: Já mám nejraději modrou, takže dobře, že teď ještě tak rok nemám nárok...snad se do té doby červená vyčerpá - v té totiž vypadám fakt, ale fakt úděsně...
Já vím Mařenko, že je to kapku morbidní, ale našla jsem si na netu "ekologickou rakev" a dělají je v různých barvách podle přání. Já ji chci pro sebe, ale to už bych si zas nemohla vybrat, tak sepíšu pokyny pro ten případ (fialová). Je docela bez ozdob, tak by se tam samolepka pěkně vyjímala a mohlo by tam třeba být napsáno Kdo ti už neporadí? a pod tím Poradí ti na www... Musím to řešit černým humorem, zas jdu příští týden na pohřeb, ale ne na svůj. Patronka
Ježkovy oči, admine, ona je změna? Mikča byla za 500 bodů a teď je za tisíc? No to nestihnu ani do smrti. Tak si nějakou koupím v krámě ale bude bez "loga". - stařenka
tak zatím vyhrává hnědá army, což byla moje tajná volba a původně jsem s ní počítal. Druhá červená je taky moc hezká, ale je tam ten problém s barvou v logu, což je mínus, i když ne tragické.
Uvidíme, ale zatím mi to vyhovuje Sám si nechám vyrobit pistáciovou, abyste mě nepřehlédli
námořní modrou
Já bych prosím s ročním a půlovým předstihem, než nasbírám body, ráda objednala tu modrou, v hnědé vypadám ještě příšerněji než v té červené..
Jojo, jeden kus na zakázku (případně dva, jeden bude v pračce), to musí bejt množstevní sleva!
Admin je prostě správný šéf, dře z nás kožu aby moh hamtat!
Sorry, nějak mi to nedalo, abych si nerejpnul...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.