Nejste přihlášen/a.
Jsem na této stránce nováčkem a chci se zeptat: když odpovídám na otázku,tak se mi v horní liště vedle předmětu u odpovědi objevuje Doplnit odpovědˇ.Už jsem zkoušel kliknout na cokoliv a stále se mi to tam objevuje.Už jsem zoufalý!
To je v pořádku . To je pro případ, že bys chtěl danou odpověď ještě něčím doplnit. Pak bys kliknul na Doplnit odpověď, a Tvůj dodatek by se objevil v okně s Tvojí odpovědí. Jinak je tomu, když chcceš v daném vláknu znovu odpovídat nebo reagovat na něčí radu. Pak klikneš na Odpovědět a píšeš svoji odpověď do nového okna.
Děkuji za odpověd, a když nechci aby se mi to tam zobrazovalo?Dá se s tím něco dělat?
Pomenko, když odpovídáš na otázku, zvolíš "odpovědět na otázku" a odpovídáš. Tvoje odpověď se pak zobrazí ve vláknu a u svých odpovědí máš ještě volbu "doplnit odpověď". Takto to náš pan Admin naprogramoval a takto nám to funguje. Z Tvého dotazu jsem přesně nepochopil o co jde, ale možná jde o nějakou chybičku. Ale zoufalý nebuď a zachovej nám přízeň, pokud je to chyba tak ji Admin opraví, a pokud to je jen jiným uspořádáním voleb a menu tak si jistě zvykneš jako my všichni ostatní! Hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.