Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se objevuje Doplnit odpověd

Od: pomenka* odpovědí: 5 změna:

Jsem na této stránce nováčkem a chci se zeptat: když odpovídám na otázku,tak se mi v horní liště vedle předmětu u odpovědi objevuje Doplnit odpovědˇ.Už jsem zkoušel kliknout na cokoliv a stále se mi to tam objevuje.Už jsem zoufalý!*zed*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

3x

To je v pořádku :). To je pro případ, že bys chtěl danou odpověď ještě něčím doplnit. Pak bys kliknul na Doplnit odpověď, a Tvůj dodatek by se objevil v okně s Tvojí odpovědí. Jinak je tomu, když chcceš v daném vláknu znovu odpovídat nebo reagovat na něčí radu. Pak klikneš na Odpovědět a píšeš svoji odpověď do nového okna.

pomenka*
hodnocení

Děkuji za odpověd, a když nechci aby se mi to tam zobrazovalo?Dá se s tím něco dělat?

výtka
Upozornění od sys hejkal 27. 02. 2011 18:34:55
Brání ti to nějak při zadávání odpovědi? pokud ne, není třeba zoufat... nám ostatním to vyhovuje...samozřejmě se s tím dá něco dělat, je více možností... třeba si toho nevšímat... zvykneš si na uspořádání poradny, neboj...
ladinpraha*

Jasně, že dá. Kontaktuj admina a ten může celou poradnu předělat.

hop®
hodnocení

0x

Pomenko, když odpovídáš na otázku, zvolíš "odpovědět na otázku" a odpovídáš. Tvoje odpověď se pak zobrazí ve vláknu a u svých odpovědí máš ještě volbu "doplnit odpověď". Takto to náš pan Admin naprogramoval a takto nám to funguje. Z Tvého dotazu jsem přesně nepochopil o co jde, ale možná jde o nějakou chybičku. Ale zoufalý nebuď a zachovej nám přízeň, pokud je to chyba tak ji Admin opraví, a pokud to je jen jiným uspořádáním voleb a menu tak si jistě zvykneš jako my všichni ostatní! Hezký den! *slunce*

ukulele*
hodnocení

0x

to snad ani není možný...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]