Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlehry.cz místo odpovědět

Od: patronka* odpovědí: 6 změna:

Co jsem komu provedla, že se mi neustále vnucují online hry? Já jsem docela hravá, ale nemusím hrát od rána do noci. Cvičně jsem si zahrála s nadějí, že mne to pak pustí na poradte, ale omyl. Tak teď nemůžu ani nikomu poradit, protože ten záškodník mi tam skáče, když chci dát odpovědět. Co mám prosím dělat? Nešťastná patronka.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tomu nerozumím, pravděpodobně máte nějaké malinké rozlišení, že vám to zasahuje do "obrazu".

Každopádně to uvidíte max 7x a po týdnu ještě 5x, pak už nikdy více! :)

Rozumím, že to může být opruzující, ale zkuste to pochopit. Na jiných webech se zobrazuje stejný proužek, ale s nápisem "Poradte.cz" :)

patronka*
hodnocení

Dík za rychlé vysvětlení, ono už to zmizelo. Mně tam hlavně rozčilovalo, že zelený šikmý proužek se pohyboval a skočil většinou tam, kam jsem potřebovala jít já. Rozlišení mám 800x600, abych na tom monitoru vůbec něco viděla, proti věku není léku. Patřím sice k seniorkám poradte.cz, ale to mi na elánu neubírá. Zkusila jsem to tedy pochopit a povedlo se. Škoda, že tam taky nenabízejí tričko *smich*.Patronka

ano, tak to je tím. je to malinké rozlišení - podobné mám na telefonu, ale rozumím tomu proč to tak je. Pokud vám to vyhovuje, není co řešit :) osobně bych doporučil větší monitor a pak i větší rozlišení (při zachování stejné velikosti písmen jako to je teď) :)

patronka*
hodnocení

No teď mám monitor 16", nikde mi to nevadí, ale mám tu už jeden LCD 20". Jen mi k tomu chybí zdroj, je to DELL, zřejmě starší typ a konektor má tvar"kytičky". Kamarád by mi to připojil na ostro, tak to asi risknu a koupím za 300,- starší - 19-20V-3,5 A. Jen nemám žádnou jistotu, že je funkční. Stále tu připomínám, že jsem ajťácký učedník, ale snaživej. Hezký den. Patronka

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

lidka*
hodnocení

0x

Souhlasím s patronkou - také mne to trošku rozčilovalo a obtěžovalo. *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]