Nejste přihlášen/a.
Co jsem komu provedla, že se mi neustále vnucují online hry? Já jsem docela hravá, ale nemusím hrát od rána do noci. Cvičně jsem si zahrála s nadějí, že mne to pak pustí na poradte, ale omyl. Tak teď nemůžu ani nikomu poradit, protože ten záškodník mi tam skáče, když chci dát odpovědět. Co mám prosím dělat? Nešťastná patronka.
tomu nerozumím, pravděpodobně máte nějaké malinké rozlišení, že vám to zasahuje do "obrazu".
Každopádně to uvidíte max 7x a po týdnu ještě 5x, pak už nikdy více!
Rozumím, že to může být opruzující, ale zkuste to pochopit. Na jiných webech se zobrazuje stejný proužek, ale s nápisem "Poradte.cz"
Dík za rychlé vysvětlení, ono už to zmizelo. Mně tam hlavně rozčilovalo, že zelený šikmý proužek se pohyboval a skočil většinou tam, kam jsem potřebovala jít já. Rozlišení mám 800x600, abych na tom monitoru vůbec něco viděla, proti věku není léku. Patřím sice k seniorkám poradte.cz, ale to mi na elánu neubírá. Zkusila jsem to tedy pochopit a povedlo se. Škoda, že tam taky nenabízejí tričko .Patronka
ano, tak to je tím. je to malinké rozlišení - podobné mám na telefonu, ale rozumím tomu proč to tak je. Pokud vám to vyhovuje, není co řešit osobně bych doporučil větší monitor a pak i větší rozlišení (při zachování stejné velikosti písmen jako to je teď)
No teď mám monitor 16", nikde mi to nevadí, ale mám tu už jeden LCD 20". Jen mi k tomu chybí zdroj, je to DELL, zřejmě starší typ a konektor má tvar"kytičky". Kamarád by mi to připojil na ostro, tak to asi risknu a koupím za 300,- starší - 19-20V-3,5 A. Jen nemám žádnou jistotu, že je funkční. Stále tu připomínám, že jsem ajťácký učedník, ale snaživej. Hezký den. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.