Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, všimla jsem si zajímavé okolnosti. V dotazech, dokonce ve stejné rubrice píší 2 osoby dotazy:
1/ anonymka: Zvorala jsem to, co s tím?
2/ anonymka: Jak zařídit svatbu?
Ani jedna z tazatelek není registrovaná a myslím si, že se jedná o 2 různé ženy. Ta první je asi ještě školačka, druhá je už dospělá, chystá si svatbu.
Proto mě zajímá: je možné, aby stejný nick mělo více tazatelů? /i když neregistrovaných/.
Je možné, že bych si třeba dala nick pesfilipes a tentýž nick by mohlo použít dalších třeba 5 lidí? Myslela jsem si, že každý nick je pouze pro jednoho, jedinečný a to i v případě, že člověk není registrován. Ale když o tom tak přemýšlím, tak neregistrované nicky zřejmě nijak podchytit nelze. A může mít několik lidí stejné. Je to tak?
Díky za vysvětlení. Jaga.
Předpokládám, že neregistrované nicky nelze nijak přiřadit/rezervovat konkrétním přispívajícím...
Já třeba vůbec nejsem holka...
Dobrý den, tak se přiznám, že jsem si to chtěl také vyzkoušet. Kdo není registrován, tak si může ty nicky měnit, resp. pod jedním nickem nemusí být stejná osoba. Ale, určitě se to dá poznat podle IP adresy PC nebo emailu pokud ho tazatel uvede při psaní příspěvku (není nutný). Jenže to pozná asi jen někdo, kdo má přístup ke správě serveru (webu) této poradny. Zaznamenal jsem jednou, že neregistrovaný tazatel založil otázku a po několika příspěvcích od jiných rádců, jako neregistrovaný (a s jiným nickem) odpovídal sám sobě. Tam ho prozradila barva v záhlaví příspěvku (modrá), která ukazuje na stejnou IP adresu. Asi si jen tak hrál. Takže - důvěřovat, prověřovat, ale nevěřit. Zdravím!
doplněno 27.04.13 16:22:ano, byl jsem odhalen
Ano i já v tom mám guláš, zvláště ANONYM-ANONYMKA¨co dotaz tak hned je to kluk a hned holka. Docela bych se přiklonila k tomu aby byla registrace povinná.
Liduško, tohle ti registrace nevyřeší. Z mnoha nicků nepoznáš, jestli se za nimi skrývá kluk nebo holka. Já bych se spíš přimlouval za to, aby si každý při registraci nebo vkládání příspěvku svoje pohlaví určil a bylo to nějak rozlišeno, třeba barevně, aby ostatní věděli, komu odpovídají. Ale i tohle už se tu kdysi řešilo a nevyřešilo.
doplněno 29.04.13 11:04:Nick "anonym" je registrovaný.
Liduš, povinná registrace by - podle mne, přinesla...
- ´odliv´ části tazatelů (i jejich dotazů)
- nárůst množství ´jednorázových´ nicků (např. anonymka001, anonymka002...)
... a nevyřešila by stejně vůbec nic.
Navíc i registrovaný rádce/tazatel chce někdy odpovědět/dotázat se anonymně (poslední dobou jsem si ´pár´ takto ´uvozených´ dotazů všiml) - a zakládat kvůli tomu novou registraci (nick) asi není rozumné řešení.
Tak, jak je to nyní, je možné uživatele Poraďte (tazatele i rádce) rozdělit na:
- neregistrované (anonymní) - zcela neznámé a tím nedůvěryhodné
- registrované s krátkou dobou registrace - důvěryhodnější, ale stále neznámé
- registrované delší dobu (´dosti´ se projevující) - známé a odhadnutelné (pro časté ´návštěvníky´)
Podobně zveřejněné pohlaví - mohlo by pomoci použít v odpovědi správný tvar ´osoby´, ale to je tak vše.
Mimochodem - teď jsem si všiml, že nick anonymka už je zaregistrován...
Proč tu bazírujete na registraci .Co Ván na tom vadí.Registrovaný nick je modrý,Neregistrovaný je černý. Nikdo si mne nenůže zaměnovat.Jedná se Vám o body? Neregistrovaný nemůže hlasovat. Já myslím ,že především je dobře poradit byť by tu bylo 10 černých stejných nicku, ,nebo jste báby od kostela co drbou celou ves?
Ne Jirko o žádné body mi nejde ale např. ANONYM tu má spousty dotazů k pobavení a mám pocit, že z nás pernamentně dělá blbce, proto by ta registrace byla vhodnější.
No, myslíš, že registrací by přestal dávat přiblblé dotazy? Myslím, že by se vůbec nic nezměnilo. Stejně jako ta holčina, co se tu pořád ptala na hov_o a věci kolem něj.
Odpovídám jen na dotazy které mne zajímají. Ostatní přečtu a to je vše. A ,,Blbce" si muže dělat i registrovaný.Záleží jestli mu to dovolím..Už jsem se naučil že i s některými tady registrovanými se nedá domluvit a tak na ně nereaguji. Podle otázky je jde vesměs poznat jestli je to muž nebo žena anebo jde poradit všeobecně. I registrovaný nick může používat více lidí z jednoho počítače. Tak to je třeba u mne. Vyhnuli jsme se podezření,že si dáváme navzájem body.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.