Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, chci se optat lidi na vlastní zkušenosti, co mohu čekat od práce u Home creditu na pobočce v hypermarketu. Jedná se mi o info jeslti je část mzdy fixní, jeslti jsou nějaké min požadavky na plnění smluv apod. Prosím o poskytnutí informací
Pracovala jsem u společnosti Beneficial Finance než odešli z českého trhu a ty podmínky platové jsou vesměs stejné. Home credit měl nastoupit na naše místa a vím, že podmínky byli opravdu hodně podobné.
Část mzdy budete mít pevnou, část budete mít provizně. Ale nečekejte žádnou slávu , po pár měsících cca 12 - 15 dle období sezony. Není to nic extra ale lepší než nic. A ano budete mít určitý měsíční plán co musí projít, dejme tomu 50 smluv měsíčně a veřtě, že v dnešní době fakt není lehký plnit plány :D
Je to práce, která v dnešní době nikoho neuživí. Jednak je HC pěkně drahá a vůči klientům nekompromisní. Pracoval jsem pro ně, ale spousta lidí brzy skončila. Tak nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.