Nejste přihlášen/a.
Někdo tu chlastá za mne a moji rodinu! Co se s tím dá dělat? Myslíte, že by se to dalo ještě dohonit? Nechci se cítit ukrácený...
Ale proč jsi naštvaný? Buď rád, že se někdo obětuje a fachčí za tebe a tvou rodinu.
Určitě by se našla oblast, kde zase ty makáš za ostatní a držíš celorepublikový průměr - no popřemýšlej!
škoda, že jsem to dal do blbé rubriky...bylo by to na ohodnocení, takže teď jen díky, Lidko, trochu jsi mne upokojila... aspoň budu mít dost času na přemýšlení, v čem vynikám... škoda, že se nedělají přehledy o hejkání v lese... možná bych měl šanci... ale nesměli by do toho počítat hlasové projevy těch, co za mne a mojí rodinu fachčili a teď se vracejí stylem široká cestička...
Souhlasím...
Určitě se u každého najde oblast, kde má člověk nějaký nadprůměr.
Například když mi účetní spočítala daně za minulý rok..., začal jsem mít dojem, že jsem jediný kdo táhne celý státní rozpočet ČR.
Hejkálku, ať za mě chlastají, moje játra mi budou vděčná, ale kdo sakra za mě i souloží?
Podle průzkumu z roku 2004, který prováděla společnosti Durex, si Čech dopřeje ročně průměrně 125 sexuálních styků, což nám vyneslo sedmé místo.
Mařenko,souhlasím s vámi-to,že za mě někdo nasává mi až tak nevadí,
že za mě někdo souloží taky přežiju i když je to škoda,
ale co bych ráda věděla : KDO ZA MĚ BERE MŮJ PRŮMĚRNÝ PLAT!
Mej, to je přeci jasné, to je ten, co se každý den pořádně zpije a pak si pěkně zasou... My co makáme tak ani na jedno jaksi nemáme čas.
mej, taky bych to potřál zjistit, jsem asi ňákej podprůměrnej nebo co, ale až to zjistíte tak to sem napište abych věďál kam mám jíť.
Perfektní, krásně jsem se zasmál v tomhle šedivým pátku, dík.
Patronko, nedělejte tu reklamu mým vzdáleným příbuzným...my se za ně stydíme, oba už prochlastali všechno, i hadry, ten větší, Tonda, ten už i játra, i divoženky už dávno vědí, že si s nima nic neužijou, né, že by ony nemohly, ale oni nemohou... ani už pořádně nemohou strašit, pajšl už jim zřejmě také neslouží, i když prochlastané hlasivky taky pěkně hejkaj...
v naší rodině se o nich nemluví... nebo šeptem...
Jsem velice rád že někdo za mne a mou rodinu pije. Kdo má ráno snášet ty nevolnosti z toho hnusnýho chlastu fuj a děkuji všem notorikům!
Když to někdo neumí, to je pak těžký. Jinak zcela vážné doporučení lékařského koncília je 0,4 litrů vínka denně a té křehčí polovičce by mělo stačit 0,2 litrů
doplněno 19.02.11 17:34:K trvalé závislosti to stačí.nevím co na tom alkoholu vidíte, že by duševní poruchy a po napití je překonáte?
Závislost na čemkoliv si vypěstuje jen slabej jedinec. Ono stačí poslouchat co lidí je závislejch na kecech vlády o které se každý den dozvídáme kde a kolik toho kdo zašantročil, či nakradl.
A nebudu tvrdit zda protiinfaktové opatření je víno, či acylpirin. To zkoumaj jiní. Jak jsem četl, tak jsem podal
Investovat peníze a námahu na konzumaci alkoholu, přináší zisk jen státu do její bezedné státní pokladny.
To je diskuze k ničemu. Já nikdy nepropagoval alkohol. Ovšem absolutní odpůrce to je již fanatik.
A FANATIK (v čemkoliv) to je největší nepřítel lidstva.
A když už, tak 9 kg cukru za 90,- Kč a za 10,- Kč kvasinky k tomu si natrhat aronii a mám 30 litrů dobrého vínka. Doporučeno prevence na infarkt a navíc plné vitamínů.
No a na těch 4 Kč za litr vína asi stát nezbohatne
Milý Hejkale! vůbec se neciť ukrácený, za mne také někdo pije alkohol a vůbec si z toho nic nedělám, pivo se mi hnusí je moc hořké, víno - to nechápu jak mohou lidi nechat zkvasit tak dobrou slaďoučkou šťávu z hroznů, ale zase miluji hovory vinařů a historii výroby, destiláty to samé - fůj, ale historie výroby a prodeje, prohibice v Americe, velmi velmi zajímavé...ale je to jen a jen můj názor, nikomu ho nevnucuji a jak říká můj oblíbený MUDr. Nešpor : Alkoholem tělo chátrá, měkne mozek, tvrdnou játra!
Nazdar Hejkale! Omlouvám se, ale dneska sem to byl já co pil na Tvůj účet :o) Teda bylo to akorát pár Plzní (admin promine tu reklamu), jedna ořechovica a taky několik / neukončeno / Fernetů (admin promine tu reklamu). Jediný co můžu doporučit je nechat se naverbovat do odboje a dokud člověk nepadne tak bojovat za svoje ideály :o) Jedno zformátování za čas vůbec neuškodí. Zdravím a přeju hodně zdaru v boji proti alkoholu... (sám sem jeho nepřítel - ničím ho fšude, gde ho potkám :o))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.