Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
byla sepsána stížnost na IFP.Pokud by se někdo rád přidal svým podpisem,uvítáme to.
Tato výzva neslouží jako vlákno k zakládání debaty o tom jestli je IFP solidní či ne.
O tom se může každý přesvědčit sám.
Pokud se chcete připojit k hromadnému trestnímu oznámení na IFP, napište na spotrebitel@spotrebitel.cz, nebo zavolejte tel. 775 476 080 nebo 775 476 090. Také je dobré si stěžovat na České obch. inspekci podatelna@coi.cz a také tu stížnost poslat po internetu na Českou nár. banku, která jim dala pokutu 6.000.000 a IFP stále pokračuje ve své činnosti - ve svých nekalých praktikách. Čím více stěžovatelů, tím lépe.
Dobrý den,
Hodně lidí doplatilo na IFP, kterému jsem ze začátku také věřila. Bohužel jde opravdu o podvod. Lidi vzpamatujte se. Šli jsme do toho proč? Protože nám chybí na živobytí, jsme bez práce,... a je nám to tak šikovně podané, že uvěříme, protože nám to nedají ani pořádně přečíst a ani všechny doklady nám často nedají domů. A tak místo abychom si pomohli, dostali jsme se ještě do většího maléru. A dokonce někteří starší šetří pro cizího člověka, protože Vám nedají čas, aby jste si přivedla někoho z rodiny a napíše se to na cizího, ale oporavdu cizího člověka. A tvrdí, že je vše v pořádku a do 3 měsíců to bude bez problému převedeno na někoho z rodiny, ale není tomu tak. Nejsou tak hloupí, aby nevěděli, že to tak nejde. Byla jsem se informovat na pobočce ČPP a tam se zhrozili, že jde o podvod a šetříte pro cizího člověka. Nedejme se. Čím nás bude víc, tím lépe. Posbírejte všechny papíry co máte a podejte na Policii trestní oznámení na ně. Nebojte se. Jedině tak dostaneme své peníze zpátky. Všichni podvedení se dejte do toho. Nemůžeme nechat se nimi zastrašovat, ale musíme bojovat o své.
Jednou musí pravda zvítězit.
Sekaninová
Dobrý den,
bohužel také patřím mezi poškozené firmou IFP. Vám se podařilo smlouvu zrušit bez placení směnky? Mohu se zeptat, jak na to?
Díky
dnes jsem podala trestní oznámení na IFP ,ale pořád se bojím toho že po mě chtějí 48000 kč,za sněmku při sepisování smlouvy s novým spolupracovníkem.Možná že to špatně vysvětluji ale už jsem z toho zmatená. Mám nějakou šanci? Prosím pomozte!
Pláčete dobře, ale na špatném hrobě. Co je to IFP a čím se to provinilo? Nebo je to jen pro zasvědcené? Patronka
doplněno 24.06.11 19:54:oprava : zasvěcené
Je to Institut Finančního Poradenství, dá se říct, že něco jako Partners!? Ale nechápu, jak a na čem se kdo mohl nechat napálit? Pořádají nějaké zaškolovací semináře, které si člověk zaplatí a pak se v "tom" (kde jak investovat,...) lépe vyzná. Osobně bych to jako práci, a to pod žádnou "firmou" nědělala. Sama mám přes "poradce "IFP" pojištění sjednané, ale je na MÉ jméno! A problém v tom nevidím?! nebo ho "tam" mám taky hledat?
Paní se bude divit ( nebo se už diví) jak je možné že ji najednou přišel domů dopis od ČPP , že má dluh na pojistném...
Taky se mi to stalo - vše bylo v pořádku až do tohoto února 2012 .. Na pojišťovně jsem se dozvěděl , že neplatí IFP od května 2011 mé pojistné .. Bláhově jsem byl šťastný , že mi IFP poslala směnku ...
Nevím co je IFP! Myslím, že tato poradna nemá účel a nebude suplovat jakýsi petiční výbor či seznamku lidí, kteří si díky své naivitě "naběhli" nějakému podvodníkovi. Nevím, jestli je firma solidní nebo ne, přesvědčovat se o tom nebudu a věřte, tato firma mne vůbec nezajímá!
Pokud by zde zazněl dotaz "Byla mi dána nabídka od firmy IFP, mám ji přijmout? Prosím o rady a předem děkuji", byl bych jeden z prvních, který by začal zjišťovat objektiví reference této firmě! Ve Vašem případě ale už pouze popřeji: "ŠŤASTNÝ LET..."
Společnost IFP funguje jako poradenská společnost.
Jedná se víceméně o letadlo, kdy vložíte částku 48.000,- Kč, uzavřete životní pojistku (investiční pojištění) - je jedno na koho - na částku 2.000,- Kč měsíčně a tou částkou 48.000,- Kč firmě IFP učíte, že smlouvu nevypovíte po dobu 2 let a ve smlouvě se společností IFP, kterou jsem měl možnost vidět je tato částka vedena jako kauce. Pokud smlouvu s pojišťovnou vypovíte, nebo pojistku nebudete platit, kauce propadá ve prospěch společnosti IFP. Jejich poradci Vám rádi seženou někoho, kdo Vám zmíněnou částku půjčí na základě smlouvy o půjčce a tuto zajišťujete blankosměnkou bez protestu... Takže, pokud se dostanete do problému a nebudete moci pojistku platit, ztratíte 48.000,- Kč ve prospěch IFP, musíte platit storno pojistky - nevím teď přesně, jak má pojišťovna nastavené podmínky takže nechci zde fabulovat a také musíte zaplatit 48.000,- Kč dotyčné osobě, od které jste si je půjčili. Píšu v uvozovkách, jelikož dle smlouvy o půjčce byly tyto peníze převedeny rovnou na účet IFP. Ve smlouvě o půjčce jsou samozřejmě také úroky - pokud se nepletu, tak v té, kterou jsem viděl byly úroky 18.05% p.a.
Systém IFP je samozřejmě propracován, takže za každého človíčka, kterého přivedete a který složí těchto 48.000,- Kč dostáváte provizi - ten človíček samozřejmě musí uzavřít pojistnou smlouvu...
Tyto informace mám od známého, který se bohužel s nikým neporadil a jelikož byl v tíživé situaci bez práce, naletěl na sliby a nechal se zlákat firmou IFP.
Nemá smysl posílat stížnost na činnost této firmy. Komu ji chcete poslat? Na co si chcete stěžovat?
Posílat petici - co by bylo jejím konkrétním obsahem? (Nestačí napsat "zakažte činnost firmy IPF")
Pravděpodobně mají vše právně v pořádku.
Trestní oznámení - může podat každý, ale jakou trestnou činnost jim vytýkáte? Podvod? Jak by se prokázal úmysl?
Teoretická možnost v takových případech je, pokud nějaký dobrý právník zjistí, že ve svých materiálech mají chyby, a daří se mu v občanskoprávních sporech se bránit. Tam potom má význam spojit postižené a bránit se. Pokud se najde nějaký organizátor.
NApř. spolecna-obrana.estranky./..., stop-prolux.webnode.cz/...
Pokud se chcete připojit k hromadnému trestnímu oznámení na IFP, napište na spotrebitel@spotrebitel.cz,, nebo zavolejte tel. 775 476 080 nebo 775 476 090. Také je dobré si stěžovat na České obch. inspekci podatelna@coi.cz a také tu stížnost poslat po internetu na Českou nár. banku, která jim dala pokutu 6.000.000 a IFP stále pokračuje ve své činnosti - ve svých nekalých praktikách. Čím více stěžovatelů, tím lépe.
Dobrý den
nezlobte se ,ale telefon na stránky dávat z důvodu ochrany soukromí nechci.
Mail je funkční,jiní se se mnou spojili bez problémů.
můžete zkusit ještě tento : taxonia@seznam.cz
Hezký den
dobry den taky jsem sepsal z ifp smlouvu a oni podvodem za me zaplatili u cpp dluznou castku 20 tisic kc a tim uz vlastne zacali podvadet ted po mne vymahaji 39900 kč co mam delat dal jsem sis snema soudni rizeni dekuji za odpoved
budem podávat stížnost na IFP.Hlašte se na mail romanripa@seznam.cz Tam se dozvíte ode mne více informací co a jak.A pokud Vás je víc,tak tim lépe.Nevadí že jste z různých měst.nebojte se a ozvěte se!
Pokud se chcete připojit k hromadnému trestnímu oznámení na IFP, napište na spotrebitel@spotrebitel.cz,, nebo zavolejte tel. 775 476 080 nebo 775 476 090. Také je dobré si stěžovat na České obch. inspekci podatelna@coi.cz a také tu stížnost poslat po internetu na Českou nár. banku, která jim dala pokutu 6.000.000 a IFP stále pokračuje ve své činnosti - ve svých nekalých praktikách. Čím více stěžovatelů, tím lépe. Také ale pro jistotu navštivte právníka.
Já se k žádné petici nepřipojím. Nechci tady před vámi všemi ze sebe dělat mistra světa, ale opravdu jsem ještě nenaletěla. A doufám, že ani nenaletím. Víte proč? Člověk musí používat zdravý rozum a stát oběma nohama na zemi. V dnešní době, kdy člověk obrací každou korunu, ještě si založit pojistku s 2000 měsíčně, pak se nedivím, že je to pro řadu lidí likvidační a firma si mne ruce.
Lidé, uvažujte, právě vy sami svým ukvapeným jednáním nahráváte podvodným firmám. Potom už je pozdě hořekovat! Jaga.
Nikdo to po Vás nechce,pokud nemáte s IFP zkušenost.Jsem dospělá,svéprávná a tak jak vy jsem si říkala,že mě se to nemůže stát.A přesto stalo.Nekritizujte někoho,koho neznáte a neurážejte obyčejné lidičky.
Právě Vám se může dříve nebo později stát,že spadnete do "průseru" a zbytek národa Vám místo pomoci řekne "že on ještě na hlavu neupadl".
Tahle poradna má sloužit jako pomoc pro lidi,kteří si neví rady, a ne jako terč pro ostatní.
Dobrý den,
jsem z Brna a ráda bych se přidala pokud budete podávat trestní oznámení na IFP.
Jak se s vámi skontaktovat?
Budem podávat hromadné trestní oznámení.Připojte se všichni podvedení k nám.Nevadí že jste z různých měst,spojíme síly.Pište mi na mail romanripa@seznam.cz tam se ode mne dozvíte víc informací
pripojuji se k hromadne zalobe na IFP.prosim ozvete se mi na muj telefon a dohodneme se.muj telefon zni 776062541 budu velice rada.eva
Pokud se chcete připojit k hromadnému trestnímu oznámení na IFP, napište na spotrebitel@spotrebitel.cz,, nebo zavolejte tel. 775 476 080 nebo 775 476 090. Také je dobré si stěžovat na České obch. inspekci podatelna@coi.cz a také tu stížnost poslat po internetu na Českou nár. banku, která jim dala pokutu 6.000.000 a IFP stále pokračuje ve své činnosti - ve svých nekalých praktikách. Čím více stěžovatelů, tím lépe.
Ahoj všem co jsou napáleni.Bohužel ženská,pod vidinou Snadného výdělku,podepsala asi směnku.V zápalu poslala první splátku a tím potvrdila ůčast v nemorální politice IFP.Zatím chodí jen výhružné dopisy,včetně telefonických upomínek.Mám reagovat ,nebo čekat na soudní rozhodnutí,jak píší v dopise?
Vidím, že nejsem sama komu dluží IFP vyplacení provize a ještě mají tu drzost poslat, že vy dlužíte jim, pěkný kulový, na ně se musí zostra, takže se ráda připojím ke stížnosti na IFP..
doplněno 05.12.11 15:01:Prosím můžete mě kontaktovat na: simona.ba(zavináč)seznam.cz děkuji
Ano , lidičky připojte se, ale musíte psát ze svého e-mailu, abych Vám mohla odpovědět a přeposlat případně dokumenty.
Vždy pište ze svého e-mailu...at znám Vaši adresu. MR
KONEČNĚ SE TO BUDE ŘEŠIT!
Přidávám se ke stížnosti na firmu IFP. Děkuji simona.ba@seznam.cz
Pokud budete potřebovat nějaké další údaje, můžete mi písnout na email-je můj - viz výše
Budu ráda, když se ozve co nejvíc lidí. Děkuji, Simona Bachmanová, Hodonín
Dobrý večer,paní Moniko.jmenuji se Marie Bábíková a chci se připojit k žalobě na firmu IFP.
Můj e-mail : embusek(zavináč)seznam.cz Děkuji Vám s pozdravem Marie
Dobrý den,mé jméno je Filip Sedlák a rád se připojím ke stížnosti na IFP.Můj e-mail je filda212@seznam.cz.
Ráda bych podala žalobu na firmu IFP z nelegální smlouvy se směnkou podle občanského zákoníku paragrafu 39, 56 a dalších. Pokud je někdo, kdo je také podvedený nejlépe z Hodonína a blízkého okolí a chcete se přidat, ozvěte se prosím na můj mail D.A.N.A.DEJNUS@seznam.cz a domluvíme právníka. Už včera bylo pozdě!
Pokud mohu poradit, nikdy nic s touto firmou nesepisujte. Je to podvod. naletěla jsem, směnku jsem si řádně vyplatila, ale bohužel mi ji nevrátili. Naopak ji prodali a já mám na krku soud, ačkoliv jsem vše řádně zaplatila. Na vše mám doklady. Jednatel firmy nezvedá telefony ( asi ví proč) a já jako obyčejný člověk se budu modlit, aby vše dopadlo dobře.
Zdravím Všechny podvedené, i já patřím mezi ty podvadené.Budu se registrovat na Helpu,kde od 1.2. budou registrovat nové lidi a výborné je to,že nás to bude stát 215 kč,už nemusíme platit 9 000 kč.Kauza IFP jde do finále,měli 27.1. soud v Brně,pro neplatnost směnky.No co Vám budu tady psát,vždyt si to můžete sami přečíst www.podvedeni.cz
Ahoj všem,
jistě by Vás mohlo zajímat, že společnost IFP dostala za porušení zákona o pojišťovacích zprostředkovatelích 23.2.2012 pokutu 6 mil. korun. Hlavní důvod je "letadlo" a směnky. I přes to, že podala rozklad , byla tato pokuta potvrzena a IFP ji musí zaplatit do 30 dnů. Jistě by to mohl být podpůrný argument při soudním jednání. ( lze najít na stránkách ČNB - když se zadá IFP tak to hned vyjede)
Případě IFP mne kontaktute na email: veselyjakub333@seznam.cz a nebo na telefóním čísle 723 857 783
Na tuto společnost hodlám podat u mezinárodního, či evroského soudu hrobadnou žalobu. Jelikož nemohu podat v Českíé Republice na společnost žalobu, jelikož přávnířád to nedovoluje, ale mohu podat na jednotlivce(správní rada společnosti-přeceda,místopřeceda a přísedící). U evropského soudu, či mezinárodního soudu mohu podat žalobu(dle mezinárodních a evropských právních úmluv).
Pokud se nebojíš jich, tak se přidáš a budeš se bránit všemi prostředky! a tato je jedna z nich! (po kontaktu vám vše zdělím)
Zatím a těším se na vzájemnou spolupráci
p. Veselý
Dobrý den, i já patřím k podvedeným firmou IFP a hlavně CPP kde jsem musela uhradit 18000,- Kč , jinak jsem měla soud.
Nerozumím tomu a tak Vás prosím o radu Děkuji Maříková
Kontaktujte mne a já vám poradím.
Nic neplatit a když jste zaplatila okamřitě se obraťte na soud a začněte po nich vymáhát a nebo se přidejte k žalobě se mnou. Ať se to už rozjede! dík
Zatím
p.Veselý
Dobrý den.Jelikož dcera neplati,přišlo ji zaplatit 9.800.Z toho 1200kč pokuta a hrozba exekucí.Dala vše k soudu v Brně,ale nevíme jestli to bude něco platné. Není z Brna a nemuže se tam osobně dostavit.Musí se poradit s právničkou jak tedy postupovat dál.Jedná se o podvod a vubec jsem netušila kolik lidi je podvedených.Doufám,že v našem státě existuje ještě nějaka spravedlnost.Napište mi prosím,jestli víte o někom kdo soud vyhrál?Děkuji
ja bych se rada pridala dejte vdet mam jeste asi 3 lidi co v tom jsou taky
diky za odpoved
Prosím Vás kontaktujte mne na email. Nic neplatit-podávat odpor vůči exekučnímu rozhodnutí!
Dobrý den,
přítelova maminka se také dostala do "pasti". Přišlo jí upozornění, že pohledávku odkoupila jiná společnost sídlící o pár čísel dál na stejné ulici. S tím, že bude sděleno č.ú., na který má poslat stále se navyšující částku. Pokud je možno prosím o radu jak postupovat než přijde o všechny úspory.
Děkuji
Ahoj, můj 18 letý studující syn bez mého vědomí podepsal pojistnou smlouvu investičního životního pojištění Evropská jistota a v návaznosti na to také podepsal smlouvu s IFP, kde se zavazuje zaplatit 48.000 Kč a měsíčně 2.000 Kč. První splátku za něho zaplatil ten, kdo ho do toho navezl a druhou splátku zaplatil sám. Když jsem to zjistila, ihned jsem jeho jménem vypověděla obě smlouvy a myslela jsem, že je to vyřešeno. To jsem ale netušila, že kromě toho podepsal směnku na 48.000 Kč. Následně dostal od IFP několik Posledních upomínek - žaloba exekuce . Nic jsme nezaplatili už jenom proto, že tady mnozí píšou, že peníze zaplatili a stejně jim IFP směnku nevrátili - a žádali jsme kopii té směnky. Tu nám neposlali, prý syn sám má vědět co podepsal a za jakých podmínek. Ale já ji potřebuji ukázat právníkovi, aby se zjistilo, jestli je ta směnka vůbec platná, když mám za syna platit takové peníze. Od prosince 2011 se odmlčeli a teď syn obdržel další dopis, že pohledávka byla postoupena spelečnosti Regib, spol. s.r.o. a že má zaplatit částku 94.900 Kč. Jsem z toho v šoku. Máme počkat, až to dají k soudu? Díky za odpověď.
jsi doopravdy hloupy, nedivim se ze jsi naletel. Kdyz uz se tak ale stalo tak se z toho pouc a udelej tlustou caru. Nevim zda rozlisujes zalobu a trestni oznameni ale zcela zjevne nechapes principy a moznosti soudniho rizeni, zaloby a "hromadne zaloby". Tedy jsi hloupy a zase jen hloupy, to te stalo penize a ted to resis velice profesionalne na internetove diskusi. Jsi opravdu hloupy.
Připojuji se i se svými 3 dětmi, tedy 4x
doplněno 16.09.12 20:32:Kamarád, inženýr mne přesvědčil a dnes si sám neví rady, je žalován IFP, aby zaplatil 48.000 Kč.
Pokud se chcete připojit k hromadnému trestnímu oznámení na IFP, napište na spotrebitel@spotrebitel.cz, nebo zavolejte tel. 775 476 080 nebo 775 476 090. Také je dobré si stěžovat na České obch. inspekci podatelna@coi.cz a také tu stížnost poslat po internetu na Českou nár. banku, která jim dala pokutu 6.000.000 a IFP stále pokračuje ve své činnosti - ve svých nekalých praktikách. Čím více stěžovatelů, tím lépe.
Už je nás dost a nedáme se
Dobrý den,jsme také napálení,jak se můžeme přidat? Dnes mi přišel dopis,že mám zaplatit 48 000kč,ale problém je, že po 3 měsících nám sama banka ČPP dala výpověd, takže my jsme výpověd nedávali,můžete mi prosím pomoc? kontakt : skacelova.sarka@seznam.cz,moc Vám děkuji
Zdravím Vás
Případě přidání se k hrmadné žalobě prosím o kontakt a zaslání těchto dokumentů (smlouva a další podklady k IFP+ plnou moc(OVĚŘENA NOTÁŘEM), kde mne ustanuvujete, jako zástupce v jednání mezi úřady a právnickou kanceláří+IFP, v němž mohu podat žalobu za vás.) Na adresu Ústecká 229, Chlumec, Ústí n/L, PSČ: 403 39. Případě kontaktu volat(na emailu moc nejsem často 723 857 783!).
Zatím a děkuji
p. Veselý
dobrý den chci se zeptat jesli už někomu z poškozených přisla exekuce od firmy LOKAVALEN? Nezastrašujou jen zas nebo jak jste reagovali? dík
Dobrý dem,lokavalen nás také uhání,podepisuje to stejný člověk jako u firmy regib...zatím korespondujeme,ale chystáme TO i na tyto firmy
Nejprve budu volat tomu,kdo mi tenkrát stanovil pokutu za porušení smlouvy,která je tedy neplatná,z té pokuty jsem většinu zaplatil,zajímalo kde vzal částku 50 000 Kč,první komu budu volat bude pan Kuchař,hovor si budu nahrávat,zkusím na něj zatlačit a pak společnost Regib a hovor si taktéž pro důkazy budu nahrávat,dále se budu radit s právníkem nebo pokud chystáte žalobu rád se přidám za jejich kšefotvání se směnkama vydírání lidí,např. já tu mám ty ůpoložky sms upomínka 200 Kč žádná nebyla,telefonická upomínka 250 Kč žádná se neuskutečnila,následná telefonická upomínka 400 Kč - žádná se neuskutečnila,dokonce upomínka e-mailem300 Kč - žádný jsem neobdržel,upomínka e-mailem číslo 2 - 600 Kč- žádný jsem neobdržel,upomínka poštou č.1- žádná nebyla - první byl dopis nikoliv upomínka 600 Kč,upomínka poštou č.2-žádnou jsem ndostal 1500 Kč,upomínka poštou č.3 2500 Kč,osobní kontakt pověřenou osobou + náklady na dopravu do místa bydliště 6000 Kč - žádný kontakt s osobou se neuskutečnil,nemá důvod si to účtovat,účtuje si nesmyslné položky a to i potom,co iufp jsem pokutu za porušení smlouvy zaplatil aniž by smlouva byla platná včetně směnky,toto je od Regib spol.s.r.o.
Taky se ráda přidám k žalobě! Také mi vyhrožují z firmy Regib, hned si účtují za upomínku, ale dopis předtím jsem nedostala. Částku 48000 tis. jsem si naspořila,sice né pravidelně měsíčně ale ve stanové lhůtě do 2 let (dokonce jsem si na to musela vzít půjčku) a teď chtějí po mě dalších 50 tis. po dobrým nebo prý další náklady budou daleko větší suma přes 100 tis., se všemi úroky a náhradami. Navíc ani nemůžeme vědět, jestli tu směnku v ruce mají. Viděl ji někdo? Máte někdo kopii, už si nevzpomínám co bylo uvedeno. Prosím pošlete ji sem, nebo se spojme. (d.ce22@seznam.cz)
Dobrý den,já obdržel dopis od společnosti Regib spol.s.r.o.,že mám zaplatit 50 000Kč,to nepřipadá v úvahu,už kdysi jsem IFP za porušení smlouvy dal jimi stanovenou částku 24000 Kč,kterou mám uhrazenou,mám na to veškeré doklady i podklady od ifp o naší dohodě a ted na mě zaútočí regib spol.s.r.o.?Co to je zase za blbost?Tak to takhle nenechám teda .Prostě se směnkama kšeftujou a vůbec asi nevědí,ýže je to uhrazené,zřejmě se budu radit s právníkem plus se přidám tedy k žalobě a stížnosti proti IFP a zároveň budu postupovat právně proti společnosti Regib spol. s.r.o.,v dopise je,že mi pośílal e-maily za které si účtuje,já žádný nedostal,pak za telefonáty,žádné se neuskutečnily a dále za 3 upomínky,dostal jsem jen dvě a to první byl pouze dopis a ne upomínka,Takže zžejmě podám na autora dopisu trestní oznámení,nebo radíte jinak?
Dobry de, take mam problemy s IFP? Splacim castku 48000, mam to tedy splacet dale nebo jak mam pokracovat? Ma cenu chodit na pojistovnu? Poradi mi co s tim? Diky Krista
mě tenkrát p.Kuchař z IFP dal pokutu za porušení smlouvy,protože jsem smlouvu vypověděl,ted už všichni víme,že je neplatná,pokutu jsem splácel,ted nedávno přišlo od Regib,že mám zaplatit 50000 Kč,přitom pokuta činila 24000 Kč,vzhledem,že smlouva byla neplatná,zkusím částku dostat zpět,ikdyž o tom pochybuju,s panem Opluštilem z Regib jsem psal e-maily o tom,že se opět pokouší on a ostatní lidi vydírat a okrást atd. a že jsem pokutu splácel atd a on,že se jedná o velké nedortozumnění z mé strany,nevím jaké tedy a pak jsem mu napsal,že si nejsem vědom toho,že by mi poskytnul nějaký úvěr,že to na svých výpisech nevidím žádnou částku od něho a pokud mi tedy půjčil at to dokáže a že top také můžu dokázat já,čili nemůže nic být vymáháno a že si beru právníka a at mi tedy vysvětlí to mé velké nedorozumnění,že se o něj rád podělím s právníkem.Od té doby přestal komunikovat a údajně se bude provádět trestní oznámení,počkám chvíli a poté si beru právníka a podám žalobu na ifp a společnost regib,zloděje z ifp!
Dobrý den.chci se zeptat došel mi dopis z firmy regib a poslali mi upomínku že dlužím 58 000.Vůbec tomu nerozumím sice jsem se upsala do ifp ale směnku už mám a celou dobu jsem platila 2000 měsíčně do čpp. Děkuji Kytlicová
Pro podvedene firmou IFP a jejimi dalsimi "spolky", pokud budete mit zajem o nejake info, staci se mrknout sem:
treba aspon nekomu tyto rady pomohou...
Podhora se obohacuje prodejem směnek, se svou partou jich mal kolem 11000ks.To se napakuje na úkor podvedených.Pošlete na něho tel.a adresu.VIDLAŘ.
Podhora asi takovy king nebude, kdyz se ani nedostavuje k soudnim jednanim, facebook profil zrusil, takze nebude tak neprustrelny jak se dela, nebojte se ho a u soudu se musite ucinne branit, vyhrat proti nim muzete - soud v pripade, ze budete mit dobrou obhajobu zrusi smenecny platebni rozkaz a s tou smenkou si pak muzou utirat treba pozadi...
uznavam omyl - Podhora FB ( facebook.com/... profil nezrusil, to slavny Dosedla Jiri (Regib s.r.o), ale uz mi tak tihle slusni podnikatele tak splyvaji, ze mi takove detaily obcas uniknou...
Dobrý den, prosím o pomoc. Hledám někdo z vás nebo vašich známých, kteří mají zkušenosti s prodanými směnkami firmy IFP a zda vaše případy řešíte soudní cestou a s jakým výsledkem? Došel mi směnečný platební rozkaz na vydanou směnku na 100 000Kč, ale ne firmou IFP ale na Ladu Škrabalovou z Jeseníků. Jsem v roli ručitele. Na jedněch stránkách jsem se dočetla od nějakého pisatele, že prý policie prokázala, že Lada Škrabalová nikdy nikomu peníze nepůjčila a že se už nějaké soudy vyhráli. Můžete, mi prosím poskytnou čísla jednací a soudy kde se řešily? Čím jste se u soudu bránily? Co jste předložili za důkazy? Máte někdo podklady o té její výpovědi na policii? Musím nějak směnku zneplatnit! Děkuji Alena , alcaopl@seznam.cz
Dnes sjem podala trestní oznámení na firmu IFP. Hlavním důvodem byla podvodným způsobem podepsaná sněmka na 48 000 kč. Prosím o radu jak z toho ven.Vím o lidech se stejným problémem. Předem moc děkuji
Tato smlouva byla zprostředkováná společností IFP a.s., která byla vyšetřována jak ČNB, tak i kriminální policií za nekalé praktiky a podvody.
a) pyramidový systém(nekalá praktika)
b) nekalé obchodní praktiky ve smyslu nátlaku a atd.
c) zprostředkovatelem, kterým jsem tuto smlouvu uzavíral neměl po nahlédnuti u ČNB oprávněnou licenci na tyto pojistně-smluvní smlouvy. Tak, že tato smlouva vzhledem těmto skutečnostem skončila během podpisu a proto nebyla nabyta platnosti.
d) Mám informaci, že ČNB udělila pokutu 6 mil. Kč za nekalé praktiky. Byl jsem jedním z aktérů, kdo na IFP podal stížnost za nekalé obchodní praktiky a podvody. ČNB v mém případě shledala nekalé praktiky, které IFP na mou osobu uskutečnila a státní zástupce, s kterým jsem hovořil mi řekl(a doporučil), že nesmím/nemám nic platit.
e) Jsem podával trestní oznámení za podvodné jednání dle § 209 trestního zákona. A mohu u vést další zákony, které byly porušeny v případě zájmu, u niž jsem uvedl při výpovědi smluv, aby vše bylo legitimní a uznané/i když jsem nemusel podávat výpověď z důvodu neplatnosti při podpisu u zprostředkovatel, který neměl oprávnění od ČNB.
f) Tím pádem jste byly podvedení jak Vy, tak i má osoba.
g) Případně se můžem domluvit na podání žaloby na společnost IFP a.s. za nedovolené nakládání se směnkami.(Informuji, že jsem v kontaktu z dalšími poškozenými v této kauze a že IFP a.s. prohrála několik soudních jednání v této kauza!)
h) Případě dalšího vymáhání informují, že směnku shledávám za neplatnou i se smlouvami, které k ní přiléhají.
ch) Případě dalšího naléhání o zplacení směnky budu shledávat Vaše jednání za neoprávněné a podle toho budu postupovat v dalších krocích k nápravě. A na směnku nebudu reflektovat k zaplacení(je neplatná a pro mne tato kauza skončila). Případně podám trestní oznámení za neoprávněné vymáhání, či stížnost na exekuční komoru, či českou obchodní komoru(popřípadě znovu na ČNB).
plně souhlasím,vrukovali na mě s advokátní kanceláří s Blanska,jim jsem napsal,že taktéž podávám trestní oznámení a že max vše budu řešit s právníkem či žalobou,byl bych rád,kdyby se už proti těm zmetkům razantn zakročilo za nekálé obchody se směnkami,viz p.Opluštil alias Regib spol.s.r.o.
ad veselyjakub mozna tohoto cloveka vedou dobre umysly, ale ten pan mi prijde nejaky mimo, sorry, ale co to je "česká obchodní komora", na co bude podavat stiznost na exekucni komoru atd. proste jeden nesmysl za druhym, pokud dostane SPR od soudu a bude na neho reagovat timto zpusobem, ma na 100% zaruceno, ze se do konce zivota nedoplati a nedovola se uz nikde a ti co si nechaji takto "fundovane" poradit dopadnou bohuzel uplne stejne... lidi, nez neco takoveho podniknete, zkuste radeji bud premyslet zdravym selskym rozumem a pokud nerozumite zakonum, soudnimu a exekucnimu rizeni, obratte se radeji na odbornika - pravnika ci podobne nebo splacete nad vydelkem a IFPaci se budou jen smat, to snad chcete?
Dobrý den Petře,
NEVÁHEJTE a přidejte se k hromadné žalobě. Čím víc nás bude, tím líp. Podívejte se na stránky www.spotrebitel.net. Napište mail na spotrebitel@spotrebitel.net. Také je možno zavolat na: 775 476 080, 775 476 090, 603 791 093. Mila
Dobrý den p.Peter!
Ja som tiež podpísal zmuvu v roku 2010,ale ešte vo februári v roku 2011 bolo výpovedané! Nič som nezaplatil ,teraz som dostal "Predžalobnú upomienku" od firmy Regib spol.s.r.o. že mám zaplatiť 1920,- Eur do 5 dní od prevzatia upomienky! Mohli by ste poradiť ,čo musím robiť nadalej,už som dal hromadne tresné oznámenie na IFP,teraz dám ešte raz aj na spoločnosť Regib spol.s.r.o?
Ďakujem ,za odpoved!
Na ČPP bala podána hromadná žaloba, kam se lidé jednoduše připojují. 6alobu podalo sdružení HELP sdružení Práv podvedených. Nárokují, aby pojišťovna vrátila zaplacené pojistné. os HELP už má v ruce rozsudky, že smlouva je neplatná a že to bylo uděláno podvodem. Pojišťovna Vám tedy vrátí peníze, stačí se připojit k žalobě jednoduchým formulářem, který najdete na stránce www.podvedeni.cz nebo na www.PODVODIFP.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.