Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, poprosit, zda by bylo možné umožnit dodatečnou opravu gramatických chyb našich dílek? Občas se mi povede do nebe volající překlep, a třeba na jiné stránce ( kaktusovém fóru ) je tam ,,dodatečná úprava příspěvku,, tam funguje vše v pohodě. Táži se jako naprostý laik, nejsav vzdělán ve tvoření, či údržbě int.str. Děkuji Uki.
Ono asi nejde odlišit dodatečnoui úpravu pravopisu od dodatečné úpravy smyslu otázky. Což je asi dobrý důvod, proč to tu admin nechce připustit.
Já to řeším tak, že si všechno po sobě přečtu, opravím chyby, přečtu, opravím chyby, přečtu, opravím chyby... pak odešlu a stejně mi občas něco uteče. No a?
doplněno 27.02.13 14:12: Možná by kompromisní řešení bylo zamknout otázku až po první odpovědi - ale nechme to adminovi, ten má větší hlavu
Dobrý den, i já se snažím vkládat příspěvky bez chyb, ale občas něco přehlédnu. Také si to pak po sobě přečtu, zkontroluji "i" a "y" a nejdříve volím "Zobrazit náhled". Zjistil jsem, že si občas pletu na klávesnici písmeno "a" s "e" - jenom nevím proč (věk nebo mozková nedostatečnost=?).
Když ale vidím, jak jsou psány některé dotazy, tak jsem rád, že jsem chodil do školy. Někteří lidé patrně nemají ani snahu psát česky a srozumitelně (chudák Čapek s Poláčkem). Ale, jinak jsem tolerance sama a drobnosti odpouštím a doufám, že bude odpuštěno i mé osobě. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.