Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny holky, paní,
našla by se tu nějaká spřízněná duše, která by měla chuť na nějaké to společné hubnutí? Asi takhle.. dala jsem si novoroční předsevzetí, které jsem samozřejmě ještě nezačala plnit. Všude v okolí mám hubeňourky, které hubnout nepotřebují. Chtěla bych jíst zdravě, nějaká dieta (nic extrémního) cvičení.. vše tak nějak od nuly. V plánu mám alespoň 5kg. Ráda bych nějakou podporu, nějakou emailovou kamarádku, se kterou bychom se navzájem držely, podporovaly, psaly různé tipy, recepty, postupy, a tak..
Pokud by se nějaká našla, se kterou bychom odstartovaly novou figuru, moc by mě to potěšilo!
A proč jenom ji a ne jeho?.?.?
Chlapci nebo chlapi přece můžou taky chtít hubnout.
Já bych se třeba taky přidal ale spíš k někomu kdo už je tady aspoň pár měsíců registrovanej. Nic ve zlým.
Uvídíme podle reakcí na todle vlákno. Třeba na naší poradně založím klub hubnoucích.
Lujsi, na Tvoji "oteklejší" fotku u nicku už jsem si zvykl, ale že máš i vlastní sochu jsem fakt nevěděl!
Ale vážně, co se týká hubnutí, tak je spousta lidí se super postavou, který chtěj hubnout naprosto nesmyslně! Nevím, jestli je to zrovna Tvůj případ, každopádně , prosím, važ slova, ať tady za měsíc nemáme dotazy na téma "anorexie", "bulimie", "celkové tělesné vyčerpání"...
Na poradnu chodím často, ale ne zase tak moc, abych se musela registrovat. Sem tam projedu dotazy, některé mě zaujmou - čtu, dříve jsem poradila.. je to jen tak ze zvědavosti, myslím ale že to není o tom, že ten kdo není zaregistrovaný, tak to nemyslí vážně.
Samozřejmě nic proti chlapům nemám, ale přeci jen ženská... má podobné problémy, starosti, zkušenosti.. tak proto
Super postava to není, mám sedavé zaměstnání, zanedbávala jsem pohyb, a během pár měsíců je to 9kg nahoře. Vím a znám jak se má hubnout, o to mi nejde, spíš o to, mít nějakého souzněnce /kyni.
Nu těším se!
S tím ,,kamaráděním" ti asi moc nepomůžu Nemám sice postavu 90-60-90 , ale jsem spokojená a neměnila bych
Jen bych doporučila větší opatrnost tady s tím hledáním
Je rozdíl mezi tím jestli Vám odpoví nějaká slečna,jenž chce do léta shodit třeba těch Vašich zmíněných 5 kg a nebo slečna vlastnící "PRO ANA" blog.
Omlouvám se za to ,,ti" na začátku , nepřečetla jsem si to před odesláním a pak to tak dopadá
Ahojky, já ted přibrala po kortikoidech a akutně potřebuju plynule ubrat aspoń 10 kilo, ráda bych 15. Sice teoreticky bych věděla jak na to, jen mám problém to dodržet. Myslím, že teoreticky už to mají všichni zmáknuté, pořád někde o tom píšou. Ale těžko v práci budu jíst vařený celer se salátem, že. Nevím sice, jak často bych z důvodů časových byla schopná psát, ale pár řádků párkrát týdně bych zvládla a myslím, že by to bylo hlavně o receptíkách. Jo, kdyby mě někdo podpořil a donutil ke cvičení, což už jsem taky ted několikrát cvičila, to by bylo super. jsem středního věku, nevím jak vy, ale to by snad nevadilo při stejném cíli?
Ahoj, taky hledám nějakou spřízněnou duši pro hubnutí, potřebovala bych schodit tak 15 - 20 kg. Pokud někdo máte zájem napiště na solalunka@seznam a můžeme začít hned . Jsem z Prahy, ale kdy si chtěl někdo jen dopisovat, tak nejsem proti
Alena
Ahoj/Dobrý den.
byla bych pro. Už jsem taky přemýšlela, že by mi něco takového pomohlo. Přibrala jsem za poslední čtyři roky asi 7-8 kg, občas to jde dolů a občas nahoru, ale moc se v tom necítím, Těch 5 kg by mi přišlo ok. Potřebuju někoho, před kým se budu stydět, když sežeru co nemám a když nepůjdu cvičit
Jarka
Ahojky,
Nevím jestli jsem ta pravá spřízněná duše,ale já držela samé diety celý život.Nadváhu jsem řešila hladovkou.Také jsem byla vloni u lékaře,který mi napsal dietu,protože přece nejde celý život mít špatné návyky.Rozhodila jsem si metabolizmus,takže hubnutí mi nešlo. Ani ten lékař mi nepomohl,ač se snažil.Nakonec jsem se dozvěděla o jedné paní,která se zabývá dietami.Potřebuje o Vás údaje jako je váha,voda a tuk v těle,jaké jste kdy držela diety... Byla jsem hodně překvapena,když jsem po zaslání diety,kterou mi poslala přesně pro mne začala hned hubnout.Od listopadu 2010mám v klidu bez hladu 7 kg dole.Měla bych i cvičit,ale to mě moc nebaví.Jěště chci dát dolu tak 2 kg a pak to budu jen udržovat.Myslím si,že toto by bylo asi pro Vás.Od nuly a v klidu.Jo a ještě: nejsem žádná mladice,těm to jde mnohem lépe.:D
Dobrý večer, můžete mi poradit, kde a jak se dopracovat k té paní, která Vám zaslala dietu na míru a kolik tato služba stála korun? Moc děkuji za odpověď. Zdravím a přeji příjemný večer.
Dobrý den,
tu paní jsem viděla poprvé na ČT v pořadu Sama doma.Bylo to asi někdy na podzim,protože jsem právě proto kontaktovala zmíněnou paní..Kontakt je:www.kgdolu.estranky.cz.Paní je velice milá a ráda pomůže.Jste s ní stále v kontaktu,prostě pohoda.Jen podotýkám,že jsem v rámci svých diet jedla hodně málo(jak jsem již říkala)Ráda bych,aby jste mi sdělila jak pokračujete.Ovšem jestli se Vám bude chtít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.