Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak může mít tolik odpovědí?

Od: lujs® odpovědí: 18 změna:
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Chtěl sem přiložit obrázek ale nějak mi to nevyšlo!.!.!

Jak může mít tolik odpovědí?

obrázek jde vložit i do původní otázky, stačí použít doplnit... skrze registraci vs počet odpovědí doporučuji: poradte.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Lujsi, nějak jsem nepochopil v čem je problém, upřesni dotaz, dík!

doplněno 15.01.11 00:16:

... nějak se Ti zasekává klávesnice, třeba znaky "ý", ",", "." a možná ještě pár jiných...

hodnocení

Právě že to je naschvál.

Hope prohlídni si čísla na obrázku.

hop®

;)Luisi,i přes rozmazanost na mym počítači tam nevidím nic patologického, upřesni, kam mám zaměřit své oko!

magdon*
hodnocení

0x

Tak tomu taky nevěřím! *ua*

hodnocení

54 dnů?!?!?!?

hop®

Aha, jojo, trošku divný...

Já mám taky včerejší (páteční) fotku! Co vy na to?! ;)

Jak může mít tolik odpovědí? #2
hodnocení

14989?.?.?.?.?.?.?.?.?

doplněno 15.01.11 00:57:

Wow.

hop®

Jj, a ještě mrkni na aktuální datum, kdy jsem to vyfotil... *smich*

hodnocení

Jestli myslíš to 1.1.70 tak toje taky moc pěkný.

doplněno 15.01.11 01:03:

to je snad nějaká montáž?.?.?

hop®

Jj, *haha* a taky už na to dlouho ńikdo neodpověděl...

to je to opravdu takový problém, že čas time počítá od roku 1970 a zkoušíte odpovídat na příspěvek, který neexistuje? *zed*

slavka*

Autor: @buss
hmmm, já myslel že PENIS!

a co je na tom zvláštního? Upakuje se to tady poměrně často, když v roce 2001 napíšu 1tis odpovědí a registruju se dnes, tak dnes budu mít 1tis odpovědí, pokud se naplní určitá kritéria, jsou odpovědi započítany i zpětně.

hodnocení

0x

lujsi, není to montáž, sem tam se to stane, je to jen technika a všichni jsme chybující...

tak to vypadá, jako kdyby jsi ten server nastavoval ty a ne admin...*smich*

doplněno 15.01.11 05:13: Chtěl sem přiložit obrázek ale nějak mi to nevyšlo!.!.!
Admin chtěl vložit datum, ale nějak mu to nevyšlo!.!.!
podobnost čistě náhodná...

atreus*
hodnocení

0x

Jestli má být problém v tom, že za 54 dní má 1500 odpovědí, tak já v tom problém nevidím. To je průměrně 30 odpovědí za den - čili tak hodina času.

hodnocení

Já sem si myslel ze hodnocení odpovědí se týká a započítává jenom u registrovanejch poradců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]