Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výzva k hodnocení u cizí otázky. Proč?

Od: pravdomluvny* odpovědí: 17 změna:

Mám dotaz na admina:

Občas se mi stane, že se mi u otázky kterou jsem nevložil zobrazuje pohyblivá lišta s výzvou k hodnocení. Čím myslíte že to je?

Výzva k hodnocení u cizí otázky. Proč?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Admina jsem informoval o možné příčině tohoto stavu. Brzy bude vše v pořádku.

Spider.

pravdomluvny*
hodnocení

Díky. Ne že by to vadilo, jen už mě to párkrát uhodilo do očí...

pu®
hodnocení

0x

Já bych se sem ještě vetřela s doplňkovou otázkou, jestli smím... *hi* Několikrát jsem chtěla ohodnotit nějakého uživatele u "cizí" otázky; uživatel byl registrovaný, přesto se vedle něj neukazovala možnost hodnotit dobrou odpověď - zkrátka nebylo nač kliknout. U ostatních všude OK, ale jen u toho jednoho ne. Stalo se mi to párkrát a u různých lidí, nevysledovala jsem souvislost s ničím a nikým. Čím to? *nevi*

Jen připomenu, že ve Volné diskuzi hodnotit nelze.

Jiank až se to zase stane, tak bude lepší kontaktovat Admina aby se na to podíval. Takhle zpětně se to asi nedohledá.

Spider.

hop®

Souhlasím s Pu, i já jsem si toho již všiml. A Pu definovala problem přesně: u většiny registrovaných byla volba "ohodnotit" zobrazena, u jednoho ne. Nešlo určitě o téma z Volné diskuze. Zkusím to též sledovat...

to by mě zajímalo, prosím odkaz... podle mého je to vyloučeno, ale rád se mrknu :)

hop®

Admine, fakt mne to zaujalo, není to často, ale u jména bylo e"R"ko a ohodnotit nešlo. Budu stopovat. ;)

P.S.: Jak tak koukám, Ty jsi tady taky "od nevidím do neslyším", viď?! *smich**palec*

pu®

Jak praví Hop, volná diskuse to nebyla, bohužel nepamatuju, které téma, ale napříště vyfotím a pošlu. Nestává se to často, ale sem tam jo. Dám vědět :)

hodnocení

0x

jarda není registrovaný, obtížně se tedy určuje, jestli je to on nebo někdo jiný, ale máte společné znaky, takže proto se to tam zobrazuje... je to zcestné, ale bohužel, pokud chceme zachovat proužek i pro neregistrované, nejde to jinak :)

doplněno 13.01.11 21:45:

udělal jsem jednu půl-geniální úpravu, můžeš mrknout jestli to zmizelo? Díky moc :)

pravdomluvny*
hodnocení

Ano, zmizelo to.

doplněno 13.01.11 22:41:

Co myslíš tím "máte stejné znaky"?

Nereknu ani na mucidle *smich*
pravdomluvny*
hodnocení

To jsem si mohl myslet:(:D

pu®
hodnocení

0x

Zmínila jsem zde v tématu, že se mi někdy nezobrazí možnost odpovědět. Dnes se mi to stalo opět, "vyotila" jsem, vkládám obrázek. Proč to? (určitě jsem tentokrát nehodnotila za posledních 24hod. 15 odpovědí, že by se to automaticky zrušilo, ta možnost, nadto (nevím, jestli to bude z obrázku vidět) pod těmi dvěma, kde ta možnost není (buss a ještě kdosi), u dalšího odpovídatele zase možnost hodnotit je. Vkládám:

doplněno 10.04.11 12:28:

Jo, je to snad vidět i v tom zmenšení... u busse a zimy hodnotit nemůžu, a dále můžu. *nevi*

Výzva k hodnocení u cizí otázky. Proč? #2

patronka*

Nedalo mi to, tak jsem se na předmětný dotaz mrkla. Mám tam totéž co Pů. Patronka

doplněno 10.04.11 12:43:

Zas se mi nevložil obrázek. :( Vážně mohou i neregistrovaní hodnotit? Tak to by mne nenapadlo, ale snad je to správné. Patronka

neregistrovaní mohou hodnotit pouze v jednom případě - kdy založí otázku, pak mohou hodnotit vložené odpovědi na jejich dotaz

hodnotit lze pouze odpovědi mladší 3 měsíců... tak pro to :)

pu®

Áha, tak to jo, to jsem nevěděla. Akorát dnes to u busse tedy bylo 3 měsíce...a od zítřka nepůjde hodnotit ani lidus. OK, díky za vysvětlení! *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]