Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gruntování v otázkách

Od: patronka* odpovědí: 4 změna:

Admine, nebylo už toho uklízení v otázkách dost? Já se přihlásím, mám radost z bodíku a najednou je pryč. Tentokrát jsem příčinu našla v přesunutých otázkách, ale byla to otázka ještě z předvánočního období. Jasně, že se kvůli tomu zeměkoule nepřestane točit, ale připadám si, jako bych přešlapovala na místě. Nešlo by to třeba uklízet průběžně? Dík Patronka :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nešlo, teď gruntuju 18/12, v prosinci jsme nevěděl, kam dřív skočit. :) V práci toho bylo mraky, doma ještě víc a na internetu jsem dělal jen to nejnutnější. Ale určitě by vás netěšilo ohodnocení, které by nebylo oprávněné resp. v rozporu s pravidly nebo zvyklostí Poradte.cz.

Ohodnocení je jen osobní měřítko nebo něco víc?

doplněno 12.01.11 10:59:

Ohodnocení v typu otázky: "Rybičky se škrábou o skla akvária, asi se drbou,protože mají blešky.Jak aplikovat odblešovací obojky,nebo co s tím?" opravdu nenechám. Je chyba, že tam vůbec přistálo, ale to není Váš případ. ;)

sebod*

Patronko. Nech to být. Prostě to tak je a hotovo. Já taky někdy zírám, kam mi mizí body *sok*. Stále se snažím předehnat mého rivala Ara a nedaří se mi to *plac*. Asi má s adminem tichou dohodu a za to, že mě bude ubírat body ,mu Ar opraví auto *placni**vtip*.

Tak a teď to mám u admina i Ara pěkně zavařený *plac**haha* Ale oni vědí, že i tak to jsou moje *slunce**smich*

patronka*
hodnocení

Já soutěžím jen sama se sebou a to nejen v poradte.cz, ale i v životě. Teď půjdu vyprat pro jistotu tričko. Budu si muset pro sebe najít jinou disciplínu, ale odsud se vybodovat stejně nenechám. Adimine, já bych taky potřebovala doma vygruntovat... :)

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Zajímalo by mě, jestli admin také kromě mazání doplňuje hodnocení u odpovědí, které jsou správné, ale nikdo je neohodnotil.. :) Samozřejmě žertuju. Na sledování bodů už dávno kašlu. Stejně má bodování velmi pofiderní vypovídající hodnotu. Už tak nějak vím, čí rady tu mají váhu a kdo většinou jen tlachá a dává a sbírá body někdy za vyslovené nesmysly. Ani já nejsem dokonalý a někdy oboduju fórek, který nesouvisí z dotazem. A naopak, moje odpovědi mimo také občas jsou bodovány. Vyložene dobré odpovědi zůstanou někdy neobodovány... Ideální systém hodnocení poradců zřejmě neexistuje, tak nač si s tím lámat hlavu. Howgh

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]