Nejste přihlášen/a.
Také se připojím k názoru, že z tohoto obchodu je lepší nic nekupovat, určitě ne přes e-shop. V pátek jsem si objednal zboží, v pondělí ráno byl uskutečněn převod peněz podle faktury - už tady jsem narazil na první amatéřinu, jejich e-shop neumí české fonty v registračních údajích, navíc je napůl v němčině, což je v dnešní době naprosto neuvěřitelné, takže moje jméno, které obsahuje háčky a čárky se samozřejmě zobrazuje naprosto zprzněně (při registraci není nikde upozornění, že by se diakritika neměla používat). Od pondělí se v mém objednávkovém listu zobrazovala hláška "objednávka byla odeslána". Jelikož se až do středy nic nedělo, nepřišlo mi potvrzení o zaplacení faktury, nepřišel mi žádný mail, kdy zásilku očekávat, vložil jsem dotaz přes ty jejich "stránky"(jestli se tomu hnusu tak dá říkat). Jaké však bylo moje překvapení, když jsem pak chtěl zkontrolovat, zda někdo odpověděl, a v sekci " Přehled aktivních/..." žádný dotaz nebyl. Prostě ten jejich systém mi tvrdil, že jsem žádný dotaz neodeslal. Zvolil jsem tedy druhou variantu a napsal email přímo na jejich email pomoc@krutyhadry.cz, odkud mi dodnes žádná odpověď nepřišla. Ve středu večer mi do emailové schránky dorazila zpráva, která byla k mému údivu již kompletně celá v němčině, což si myslím že už je opravdu humus největšího kalibru, u firmy která podniká v ČR. Tento email mi sdělil, že moje zásilka byla ve středu odeslána z nějakého skladu v Německu (5 dní po objednání!). Když dnes kliknu na sledovací odkaz v tomto emailu, zjistím, že zboží je stále někde v Německu. Jak si vůbec toto můžou Krutý Hadry dovolit? Při objednávce není nikde sděleno, že zboží zasílají z německa. Druhý email, který mi přišel byl již napůl v češtině, ale opět amatérský hnus, kde bylo uvedeno doslova toto:
" Zasilka bude dorucena zasilkovou sluzbou UPS a bude nacenena v eurech, nicmene vy ji samozrejme budete platit v ceskych korunach podle vasi objednavky.
Vas tym
krutyhadry.cz / Outfitking.com
Vaše objednávka právì opustila naše expedièní sklady a bude pøedána pøepravní firmì DHL!
Zasilky budou doruèeny Èeskou poštou:"
Je tohle vůbec možné? Píšou tam, že budu něco platit v českých korunách - co budu platit, když jsem celou částku zaplatil formou bankovního převodu?
Prostě hnus vedle hnusu, nejhorší eshop co jsem kdy viděl, a podle přístupu provozovatelů bych do jejich kamenného obchodu ani nevkročil, vsadím se že to je ještě větší hnus...nemám už co dodat, prostě nakupujte JINDE a ne u těchto DEUTCHE AMATEURS
S nakupováním v E schopech mám já jen dobré zkušenosti, jinak nenakupuju, vše si nechám dovézt PPL a jsem spokojená. Nebo pokud je v Brně kamenná prodejna manžel to v ní vyzvedne. Kupuju tak veškerou elektroniku, PC, oblečení¨, osušky, knihy a DVD...Obchod mi na mejl potvrdí objednávku, pak další mejl že zboží je odesláno a pak volá PPL že dojede od-do hodin, platím při doručení spousta e schopů má od určité částky rozvoz zdarma.
Přesně tak, s ostatními e-shopy, které jsem v posledních letech používal také žádné negativní zkušenosti nemám, v podstatě vždy obchod proběhl ukázkové, tak jak popisujete Vy. O to více mě udivilo, že si v dnešní době může někdo dovolit provozovat e-shop na tak mizerné a amatérské úrovni jako KrutyHadry.cz. Byl to můj první a poslední nákup u nich, a opravdu nikomu tento obchod nedoporučuji.
P.S. je pátek dopoledne, tedy 7 dní od uskutečnění mé objednávky, a podle sledování zásilek je mé zboží stále někde v německu...
K tomu, abych se dpustil protiprávního jednání a poškozování formou pomluvy mám opravdu daleko. Všechny skutečnosti které jsem uvedl jsou pravdivé a mohu je patřičně doložit. Doporučuji si na tomto portále přečíst jinou diskuzi, kde paní před 9ti měsíci (!) dostala od Krutých Hadrů jen polovinu zásilky, i navzdory faktu, že zboží uhradila v plné výši, a dodnes nemá ani zboží, ani své peníze zpět a navíc se s ní obchod Krutý Hadry nebaví a zdařile jí ignoruje ...tomu říkám přístup )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.