Jj, něco přes půl hodinky to docela výrazně kulhá. Ztratil se mi rozpsaný příspěvek. Vrčim sám na sebe (že jsem to nenapsal na lokálu a pak nezkopíroval) a držim palce Adminovi, ať nad tím problémem zvítězí!
ono úplně stačí, když vymažu otázku typu "vymaluju celý byt, levně". Než to stihnu smazat, už to má 10 odpovědí a lidé si ohodnotí, kdo má lepší názor, jak nedělat reklamu na Poradte.cz , pak se nedivte!
je to od vcera vecer od 21 hod do 22:20. Výpadek má datacentrum v Praze, nějaká špatná konektivita, prohlášení bych měl dostat dnes ráno, tak se pak podělím na obvyklém místě administrator.pise.cz/...
9.1.2011 21:49:20 - 22:19:20 nedostupné 30 minut 9.1.2011 21:09:20 - 21:39:20 nedostupné 30 minut
pravdomluvny*
Díky za info admine! Já už myslel, že se mi něco podělalo v compu. Teď jedu přes FF, přes Operu mi nefunguje přihlášení.
Funguje...já mam puštěnou operu. Vymaž si třeba cache, to bych řešil první a taky co máš za verzi?
pravdomluvny*
Cache se mi maže při zavření prohlížeče. Víš čím to asi bylo? Ráno se mi nainstalovala aktualizace Opery. Stačil restart počítače a už to přihlášení funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.