Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli letos bude zimní obrázek Poradny. Myslím, že podzimní letos nebyl, tak snad bude až ten zimní. Děkuji Vám a zdravím!
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Vidím, že si dáváte termíny jako státní správa . No, snad alespoň jednu hezkou vločku už by to chtělo, tak uvidíme. Zdravím!
Dobrý den, ano, já už ho vidím také - a je to vánoční i zimní motiv. Takže, díky admine a zdravím!
U mě žádná změna
Zatraceně - hned jak jsem to odeslal, tak mi naskočil ten vánoční banner.
U mě také ne... zajímalo by mě, co tím bylo myšleno.
(Stránku jsem aktualizovala.)
Tak nevím, já tam opravdu nic takového nemám.
Musela jsem odstranit "historii" z prohlížeče a teď už to vidím taky.
Vánoční hlavička stránky. Je v novém CSS (grafický vzhled html stránky Poradny).
Pro porovnání: původní hlavička
Dobrý den, ano, to jste udělal správně. 2x F5 a načtou se (asi) nové cookies - a obrázek se změní.
Ovšem, nemusí se změnit hned na všech dalších stránkách, tak zase tam 2x F5. Zdravím!
A nebyly z toho záplavy?
Nj, vy jste zřejmě nahoře, ale co ti chudáci pod vámi? U nás tady (okolí Pálavy) byly v r. 2006 obrovské záplavy, kdy se zde vytvořilo jezero, které podle zpráv zasahovalo i k severní hranici Maďarska. Byl to následek velmi sněžné zimy (tady ani tak ne; spíš na Vysočině, odkud sem přišla voda). Půlka dědiny vyplavená, druhá půlka vyplavená tak napůl. No ale přežili jsme to a obec alespoň udělala různá protivopovodňová terénní opatření do budoucna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.