Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude zimní obrázek Poradny?

Od: ben® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli letos bude zimní obrázek Poradny. Myslím, že podzimní letos nebyl, tak snad bude až ten zimní. Děkuji Vám a zdravím!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdo ví. Do měsíce bude určitě jasno. :)
ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Vidím, že si dáváte termíny jako státní správa . No, snad alespoň jednu hezkou vločku už by to chtělo, tak uvidíme. Zdravím!

Zdravím. Já už ho vidím! :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, já už ho vidím také - a je to vánoční i zimní motiv. Takže, díky admine a zdravím!

ctenar*

U mě žádná změna :(

doplněno 07.12.16 19:17:

Zatraceně - hned jak jsem to odeslal, tak mi naskočil ten vánoční banner. *sok*

U mě také ne... zajímalo by mě, co tím bylo myšleno. :)

(Stránku jsem aktualizovala.)

doplněno 07.12.16 19:21:

Tak nevím, já tam opravdu nic takového nemám. *nevi*

doplněno 07.12.16 19:27:

Musela jsem odstranit "historii" z prohlížeče a teď už to vidím taky. *palec*

ctenar*

Vánoční hlavička stránky. Je v novém CSS (grafický vzhled html stránky Poradny).

doplněno 07.12.16 19:22:

Pro porovnání: původní hlavička

Bude zimní obrázek Poradny?

hodnocení

0x

musel jsem stisknout 2 x F5 a je to O.K. *palec*

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, to jste udělal správně. 2x F5 a načtou se (asi) nové cookies - a obrázek se změní.

Ovšem, nemusí se změnit hned na všech dalších stránkách, tak zase tam 2x F5. Zdravím!

bruter*
hodnocení

0x

Krkonoše asi 2005-2010 promiňte nevím přesně.To byla skutečnost.

Bude zimní obrázek Poradny? #2

A nebyly z toho záplavy?

doplněno 27.12.16 21:09:

Nj, vy jste zřejmě nahoře, ale co ti chudáci pod vámi? :) U nás tady (okolí Pálavy) byly v r. 2006 obrovské záplavy, kdy se zde vytvořilo jezero, které podle zpráv zasahovalo i k severní hranici Maďarska. Byl to následek velmi sněžné zimy (tady ani tak ne; spíš na Vysočině, odkud sem přišla voda). Půlka dědiny vyplavená, druhá půlka vyplavená tak napůl. No ale přežili jsme to a obec alespoň udělala různá protivopovodňová terénní opatření do budoucna.

bruter*

Můžu Tě ujistit,že tady v Krkonoších záplavy nebyly a před 40 až 50 lety bývalo sněhu ještě více aždo konce dubna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]