Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidičky, konečně budu za vodou!

Od: slonbonjohn* odpovědí: 17 změna:

Tak si mě taky už našel jeden dobrodinec.*smich*

-

Já potřebuji vaši pomoc

Mé jméno je Freed Huisman, pracuji s Finance / jednotka audit Měnový zde v Nizozemsku, a jsme v poplatku za audit zahraniční majitele účtu ve všech různých bank zde v Nizozemsku.

Během naší poslední výroční prohlídky všech různých bankovních účtů zde v Nizozemsku, My oddělení našel spící účet s obrovskou sumu dolarů 19,500,000.00 (devatenáct milionů pět set tisíc amerických dolarů), který byl uložen jedním koncem pan Jerry R. Williams britský občan.

Z mého šetření jsem zjistil, že pozdní Jerry R. Williams nemá příjemce nebo blízkým k tvrzení těchto fondů. (US $ 19,500,000.00) a podle zákona o mé zemi zde v Nizozemsku, když účet je spící pro více než osm let, každý orgán má tendenci uzavřít bankovní účet.

Chtěl bych vás ujistit, že budu poskytovat veškeré potřebné informace a dokumentaci, které jsme nám umožňují převod těchto prostředků na svůj bankovní účet legálně bez problémů. Chtěl bych vysvětlit lépe pro vás na naše telefonní rozhovor na jednání od vás, jak jsem se dočkat, až slyším od vás brzy.

Laskavě mi napsat přímo s kontakty na můj soukromý e-mail: *cert**cert*@ *cert**cert*.*cert*

S pozdravem,

Freed Huisman

*smich**haha**haha*

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

mě taky občas nějakoý takový nesmysl antispam propustí

hodnocení

0x

Sakra, ty máš štěstí, já vyhrál jen nějaký blbý přikrývky, bratru za 6 500 Káčé, jen mě je nechtěj dát pokud si doma neudělám merendu a nepozvu na ni veškerý příbuzenstvo...19 a půl mega a navíc v dolarech...až to budeš mít na účtě půjčíš mi? *smich**smich**smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Doufám, že budeš pamatovat na poradnu.

pu®
hodnocení

0x

Já chci taky bohatýho strejčka z jůeséj! *plac* Slone, podělte kamarády z poradny, miljón sem, miljón tam, co Vám to udělá.. *modla*
*smich*

doplněno 05.01.11 18:33:

To by se šiklo, mně zrovinka J přestává fungovat, tak ať přiobjedná i klávesový a rozešle (za jednu hodnocenou odpověď). *smich*

Stejně by mě zajímalo, jestli na to někdo třeba ještě dneska skočí...

slonbonjohn*
hodnocení

Nebojte, nechám obědnat u admina nový písmenka a smajlíky.*smich*

doplněno 05.01.11 18:19:

Jsem z toho tak rozhozenej, že budu muset začít s písmenkem J .

marenka*
hodnocení

0x

Slone, mám nápad. Já Vám půjčím svoje číslo účtu i s PINem a až mi ty peníze přijdou, tak jedeme fifty fifty ano? *smich*

slonbonjohn*
hodnocení

No, nevím ... Jsem dost podezřívavý a za tou nabídkou cítím nějakou kulišárnu:D

lidus*
hodnocení

0x

Přeji vám to ale jsem od přírody značně nedůvěřivá a zde už ten překlad by mě varoval od přílišného nadšení, snad chybí jen douška sdělte číslo konta pro převod peněz. No a pak se divíte, nejnže peníze nejdou ale váš účet je čistý jako nepopsaný list. Rozhodně by se advokát nespojoval mejlem, mimochodem jak ho vlastně zjistil? Celé to beru tak, že sám víte, že je to pokus o vtip nebo velkou kulišárnu.

pu®

Lidus, vždyť je jasné, že je to legrunda a všichni se tomu tady smějeme *smich* včetně Slona.

doplněno 05.01.11 20:31:

Kruciš, jak to tady čtu...já furt nic *plac* Los jsem si nedávno za desetikačku koupila - a taky nic :( Ještě že mám vás *slunce*

binka*

Tý brďo, to má tak někdo štěstí ...*smich* ale já jsem taky dítě štěstěny! Dostala jsem tuhle v Albertovi stírací los. Příští nákup budu mít levnější o desetikačku, heč! *haha*

doplněno 05.01.11 20:38:

Pú, nebojte se, to přijde. Já myslím, že pro vás bude největší výhra, když seženete smetanku v sypátku :D

lidus*

Pú já to pochopila, vím, že slon není žádné béčko.

Binka-10kč na stíracím lose z Alberta měl manžel(nakupuje on) vždycky a došel dost naštvaný jelikož jeden nákup rovná se jeden los, tak ne aby jste hamonila jako on a myslela si, že budete mít nákup jen za samé losy u nás to neprošlo.

doplněno 05.01.11 20:35:

Pú jestli vás to trochu potěší nevyhrála jsem ani na plese kde snad mimo mě a mého muže vyhrál úplně každý a to jsem měla pro jistotu zakoupeno 10lístků do tomboly.

pu®

Lidus, ale to mě vůbec netěší! Já mám naopak radost, když vyhraje někdo, koho znám. A že mě štve, že já nic *bum* , to se nikoho netýká. Takže napříště budu držet pěsti, abyste vyhrála - nejlíp hlavní cenu!

A re Binka - no to asi máte pravdu, ta smetana v sypátku by byla v tomhle stadiu už fakt výhra *smich*

pepyk93*
hodnocení

0x
Kamarádovi kdysi přišel obdobný email,jen s tím rozdílem,že příbuzný pocházel z Velké Británie a částka byla v Librách.Klasický strojově přeložený email.Netušili jsme,co vše dokáže překladač.Na konci emailu stálo: ,,...přejeme Vám mnoho nejteplejších pozdravů..." :D :D :D S kamarádem jsme se asi 10 minut váleli smíchy po zemi... :D :D

pt®

No to se někdo má, asi budu muset napsat strýčkovi do Ameriky, aby mi to nebylo líto. *zed* - stařenka

slonbonjohn*
hodnocení

Sákriš, teď si tak čtu zprávy a doufám, že mi ty penízky neuletí do luftu. novinky.cz/...

hodnocení

0x

A já si teď rvu vlasy z hlavy. Takové věci bez čtení mažu. No, nejsem já blbá?! Mohla jsem taky vyhrát a mít se! *plac*A některé mi chodí i v cizích jazycích. Heč!*zed*

buss
hodnocení

0x

Jestli chcete, tak já vám takové nabídky budu přeposílat, a jen za 10 %, to jde, ne? I nabídky děvuší na seznámení, to jako dárek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]