Nejste přihlášen/a.
tak vam tedy dekuji za odpovedi nektere mi celkem poradili a nektere byli az trapne ale to neresim soustredim se jen na ty co mi muzou nakym spusobem pomoct nic vic neppotrebuji jestli je nekdo na tolik pritvdlej tak prosim neberu mu to, ale delat si stoho srandu mi zrovna neprijde vtipny a jeste jedno o penize mi v tuhlechvili nejde jen o pomoc kamaradce to je vse
A proč zakládáš nové vlakno? Proč jsi nenavázala na již rozdiskutovanou otázku? Fakt, soustřeď se chvíli!
protoze jsem tu poprve a nevim jak to funguje nevedela jsem ze to vadi . no nic nebudu vam to tu kazit mejte se tu pekne .
Šárko 1985 vydrž! Bohužel je tu řada "vtipálků", kteří musí být vtipní za každou cenu i když tím vlastně předvádějí svou ubohost. Tohle neřeš a zůstaň, protože tu je většina dobrých rádců a časem poznáš, kdo jaký je. Po zkušenostech bych sem už nikdy nedala dotaz osobního charakteru, taky už si mne vychutnali. Máš tady příležitost dozvědět se řadu zajímavých informací o věcech, na které by Tě třeba ani nenapadlo se zeptat .Patronka
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Víte vážení trochu mi vadí, že se tu tolik zabývá gramatikou, pravda někdy to uhodí do očí a nevydržím to i á ale pak píši a jelikož deseti již dávno nezvládám a moc zrovna o I-Y a slovosledu v tu chvíli nepřemýšlím, žasnu co vyplodím. Když si to přečtu, opravím ale vždy se mi to opravovat nechce, napsat něco když ruce neslouží je dost složité a co si budem povídat má kůra mozková už také není co bývala. Já bych se přimlouvala za schovívavost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.