Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jak si tady tak čtu a občas i něco napíšu, najednou mi padl zrak na počet ohodnocených odpovědí a ze 61 je najednou jen 60 a současně sestup v TOP 100. Přitom mám dojem, že mi přibyl bodík v jedné odpovědi. Není to vůbec důležité, ale překvapivé. Přesun otázky se taky nekonal, tak jak to? Jasně, že kvůli bodům tu nejsem.
Možná, že otázka byla přesunuta z bodovaných "chlívečků" do nebodovaných (např. ze Společnosti do Volné diskuze).
Tam jsem se podívala, ale žádná moje odpověď tam není. Navíc přesuny otázek, do kterých rádce přispěje se oznamují mailem. Je mi divné, že se to stalo v době přihlášení.Začetla jsem se do otázky a když jsem se vracela, najednou tam bylo o bod míň. Navíc jsem si všimla, že se někdo další vyjádřil k otázce do které jsem přispěla a tam jsem měla místo jednoho bodu 2, takže by se spíš měly body zvýšit. Záhada.
Že by? Jenže admin tu teď ani není, ani žádný ze syslů. No ale jeden prohřešek bych měla. Žádala jsem, zda by nebylo možno tady přestat radit vládě co má dělat jinak. Nebylo by možno, ale admin to nepsal.
lidé neblázněte, nemám čas si na někoho zasednout. pokud někomu něco vytknu, určitě ho nějakou dobu sleduju pečlivěji, ale jen ve smyslu vytýkání nevhodných odpovědí, nikoliv názorů na cokoliv... to bych se jinak už dávno zbláznil
pravdou je, že poslední 2 dny se hodně věnuju přejmenování a přesouvání otázek, taky jsem promazal pár věcí, které byly v otázkách nevhodné - debata se přesunula špatným směrem a v tom se to ještě navíc hádalo.
Ohledně přesouvání, info na mail chodí jen pokud je otázka čerstvá - poslední příspěvek ne starší než 3 dny, v opačném případě nic nechodí - on ani není důvod, když funguje nové přesměrování a žádná otázka se tak nemůže nikomu ztratit.
Zkuste mrknout na tyto přesuny, určitě se tam najdete: poradte.cz/...
doplněno 04.01.11 20:10:ještě jsem na to koukal, ale v přesunutých není nic ohodnoceného s vaším jménem. Takže buď jsem něco vymazal hádavého (to pochybuji, že by to někdo hodnotil) nebo jste se spetla.. jinak mě nic nenapadá
ups, nespletla, podle statistiky opravdu jeden bodík chybí... ale netuším, kdyby to šlo, tak ho snad našvindluju
Mě taky tuším předevčírem zmizel bodík, ale neřeším to, studovat kvůli tomu pravidla se mi opravdu nechce a nakonec kvůli bodům tady nejsem, spíš kvůli tomu, že je tu dobrá parta.
Souhlas a tričko už mám, jen ho nemám kde nosit. Ukázala jsem se jen kamarádům, kteří mne sem poslali protože na moje nejrůznější dotazy neznali odpověď. Vrstevníci mi nějak buď zmizeli do nenávratna, nebo totálně zlenivěli. Tady to žije!
To by mne sice moc mrzelo, ale zas bych konečně šla dělat něco užitečnějšího. Už si připadám jak přirostlá k písíčku, jen kočky mne od toho občas vyženou.
Milá patronko, tak dnes zmizel bod i mě a bez vysvětlení a je mi to vcelku jedno, nejsem tu k vůli bodování a i kdyby žádné body nebyly mě se nezbavíte, je mi tu s vámi dobře. O trička jsem si napsala jelikož o ně stála dcera a její manžel- machrují v nich na cvičení a všem říkají to se nedá koupit, to neseženete to nám získala maminka.
pozor, za chvili zmizi další - vymazal jsem tu nepovedenou odpověď (omyl), co byla zadána jako otázka ohledně mladé babičky
Milá Liduško, mně ani tak nejde o bod, jako o princip. Protože nerozumím systému který body přičítá / odčítá, raději jsem to sem napsala. Nevím jestli je to prováděno manuálně, nebo to dělá program podle předem zadaných kritérií, v každém případě je to porucha a ta jistě adminovi lhostejná není. V mém případě všechno nasvědčuje tomu, že se mi bod místo přičtení odečetl, takže jsou to -2 body. Jste už třetí, kdo má v poslední době podobnou zkušenost, v bodování by mohl za chvíli být pěkný binec.Hezký den přeje patronka.
binec v tom neni, ale smazané odpovědi se nearchivují a nemůžu v nich tedy vyhledávat. počítání je stále stejné viz poradte.cz/...
Zdravím Patronko, z bodů si nic nedělej , až budeš zaregistovaná 365 dní a déle pak uvidíš jak body poletí dolů, pak třeba zjistíš jak jsi byla před rokem aktivnější.
patronko dnes mi zmizely 3 body no jestli to tak půjde dál jsem za měsíc na nule. No a pak začneme z čistým štítem, nebo si řekneme nula od nuly pošla. Klidně i 0 mě se stejně nezbavíte.
doplněno 06.01.11 18:14:No a dva mám zpět a ani nevím zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.