Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil se rádce

Od: pt® odpovědí: 15 změna:

Kam se nám stratil "technikjiří"? Už se druhý měsíc neukázal? - stařenka

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A nějak nám zmizel i Lujs. . . .

pepane*
75.studlujs511.2544.1%14.01.201002.01.2011 10:08

Lujs se neztratil;)

hanher*

Přihlásí se, to jo, ale už se ani na nic neptá. . .

pepane*

Už vše ví:D

Neví, už se ptá:

poradte.cz/...

celp*
hodnocení

0x

Zkuste www.jirikovovideni.eu

patronka*
hodnocení

0x

Technikjirik se neztratil, ale má moc jiných zájmů a povinností. Občas nakoukne, ale zřejmě nezasahuje. Dám mu vědět, určitě bude mít radost.

pu®
hodnocení

0x

Taky jsem na něj onehdy myslela, díky, PT, že jste ho takhle "veřejně" připomněla. Často jsme si notovali, hlavně v kontroverzních tématech, kde jsem vždycky ocenila, že mě "v tom nenechal samotnou". Tak Patronko, pozdravujte i ode mě, prosím! *pusa* Rádi ho tady zase uvidíme. Krásný den všem, Pů *slunce*

patronka*

Už jsem mu to napsala, ale fakt mrkněte na www.jirikovoviden/... a uvidíte, proč už na poradnu nemá čas. Patronka

03.01.11 18:02
hodnocení

0x

*slunce**zed**plac*

patronka*
hodnocení

0x

Vyřídila jsem vzkazy rádců, "technikjirik" pozdravuje a žádá ještě o chvíli trpělivosti Snad můžu prozradit, že šturmuje se psaním knihy, tak nemá čas ani na poradte.cz, ani na vlastní webové stránky. Prý to v únoru všechno dožene.

pu®

Děkujeme, Patronko, držíme pěstičky k dokončení knihy (ta koupelna od Grady?), ať se dobře prodává a těšíme se v únoru!

pt®
hodnocení

No tak je vše v pořádku a jsem ráda, že se zase na nás přijde podívat. Děkujeme Patronko za zprávičky. - stařenka

technikjirik*
hodnocení

0x

vážení přátelé děkuji... Patronka mi poslala pár krásných mailíků a vyřídila pozdravy za které moc děkuju. Mám v poslední době moc naspěch protože makám na druhé knížce, tentokrát o tom jak se staví sklep. První byla o koupelnách. Musím plnit termíny na všech frontách. Jak nakladateli tak stavbě..

Ještě jednou děkuju za podporu a mějte se moc krásně v těchto sněžných časech. Určitě zase přijdu na pár slov

Ztratil se rádce
pt®
hodnocení

Dobrý den Jiříku, tak hodně úspěchů, jste šikula a malý je celý táta. A zase se ozvěte. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]