Nejste přihlášen/a.
Kam se nám stratil "technikjiří"? Už se druhý měsíc neukázal? - stařenka
Taky jsem na něj onehdy myslela, díky, PT, že jste ho takhle "veřejně" připomněla. Často jsme si notovali, hlavně v kontroverzních tématech, kde jsem vždycky ocenila, že mě "v tom nenechal samotnou". Tak Patronko, pozdravujte i ode mě, prosím! Rádi ho tady zase uvidíme. Krásný den všem, Pů
Už jsem mu to napsala, ale fakt mrkněte na www.jirikovoviden/... a uvidíte, proč už na poradnu nemá čas. Patronka
Vyřídila jsem vzkazy rádců, "technikjirik" pozdravuje a žádá ještě o chvíli trpělivosti Snad můžu prozradit, že šturmuje se psaním knihy, tak nemá čas ani na poradte.cz, ani na vlastní webové stránky. Prý to v únoru všechno dožene.
Děkujeme, Patronko, držíme pěstičky k dokončení knihy (ta koupelna od Grady?), ať se dobře prodává a těšíme se v únoru!
No tak je vše v pořádku a jsem ráda, že se zase na nás přijde podívat. Děkujeme Patronko za zprávičky. - stařenka
vážení přátelé děkuji... Patronka mi poslala pár krásných mailíků a vyřídila pozdravy za které moc děkuju. Mám v poslední době moc naspěch protože makám na druhé knížce, tentokrát o tom jak se staví sklep. První byla o koupelnách. Musím plnit termíny na všech frontách. Jak nakladateli tak stavbě..
Ještě jednou děkuju za podporu a mějte se moc krásně v těchto sněžných časech. Určitě zase přijdu na pár slov
Dobrý den Jiříku, tak hodně úspěchů, jste šikula a malý je celý táta. A zase se ozvěte. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.