Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový návrh. Už se tu nějakou chvilku pohybuji, trochu znám místní a občas mi zůstává rozum stát nad některými reakcemi. Nu což. S tím se neudělá nic. Ale právě proto, čím déle jsem tu, tím víc se stydím zeptat na něco osobního. Naprosto jinak přijmu kritiku třeba od Lidky, nebo Hejkálka, či mnoha dalších jim podobných a kritiku od ... nebudu jmenovat, jsou většinou neregistrovaní, tak o tu nestojím. Hloupé je to, že právě ti neregistrovaní, věční rejpalové pak dokáží zavést diskusi úplně jinam. A já se prostě nerada dohaduji. Nešlo by udělat možnost, zamknout dotaz tazatelem, třeba s tím, že přístup budou mít registrovaní s minimem nějakých odpovědí? Díky.
Ahoj Marenko, sice má poslední slovo ADMIN, ale já tě v tomhle nepodpořím. Dokážeš si představit jaký by tady byl během chvilky bordel, kdyby skoro kdokoliv mohl uzamykat otázky? Krom toho když uzavřeš celou otázku tak k čemu to je? Stačí promazat nebo skrýt některé odpovědi.
Další věcí je tláčítko NAHLÁSIT- najdeš ho u každé odpovědi a přes to nás ještě rychleji upozorníte, což si myslím dostačuje.
Taky pravda. Je vidět, že máš víc zkušeností.
Kde je to tlačítko nahlásit? To je dobrý, ale nevidím ho.
Maverick, také jsem postřehla v dřívějších novinkách, že je zde možnost "nahlásit", ale rovněž ji nevidím. Ani u otázky, kterou jsem založila, natož u otázky, kterou jsem nezaložila... Čím to? Mám Windows XP Home ed. a prohlížím přes MF.
Mavericku, děkuji, jasně - u odpovědi, ale nemám to tam. Také viz obrázek... Jsem jelen
Nedaří se mi vložit obrázek, zkouším znova.
svatá pravda, opravdu jste to tam neměli... moje chyba, odkazoval jsem se na něco co se týkalo jej syslů, takže to viděli jen oni... a já si říkal, proč to nikdo nepoužívá... chjo, škoda, že jste neozvali hned, když jsem roztruboval, že ta funkce je nová
takže všichni, kdo jsou více než "student" to při novém přihlášení (odhlásit, přihlásit) uvidí...
Dobrý, už jsem doma Super. No, mě osobně to nenapadlo nahlašovat, zapomněla jsem na to
Ale teď už všechno dobrý
Dííky, supr věc. Funguje. Pomohl mi Cleaner, ačkoli mám Google Chrome hodně dlouho, pořád nevím, kde se ty cache hledají. Ale tak hlavně že to jde.
ccleaner ti nepomohl Měli to tam jen sys a trefila jsi se do doby kdy se to opravilo :D Ale hlavně že se na to přišlo
Google chrome teď na žádném compu nemám, ale bude to asi stejné jako u ostatních prohlížečů. Asi takhle:
C:Documents and SettingsJméno účtuLocal SettingsData aplikacíGoogle chromecache
Nebo tak nějak podobně...
Zřejmě se dá nastavit mazání cache i v nástrojích prohlížeče..
To je to vymazat údaje o prohlížení? Nebo mám hledat slovo cache?
Jinak díky, já do nástrojů vůbec nekoukala, hledala jsem to v možnostech.
Jo, to bude patrně ono. Asi tomu budeš muset věnovat trochu času a pohrabat se v těch nastaveních.
Tak nejsem tak blbej, je to zpátky pár dní, kdy jsem Tě přesvědčoval že tam nic nevidim.
Tím nemyslím nic ve zlým...
Mařenko, já to "nahlásit", také nemám. - stařenka
doplněno 01.01.11 20:23:Tak už mám vše v pořádku, díky. - stařenka
Ani když vymažete cache prohlížeče? Tedy pro explorer nahoře, nástroje, možnosti internetu, historie procházeni, odstranit
Mám v MF nastaveno mazání cache po každém vypnutí (MF), což jsem od uvedení novinky samozřejmě dělala x-krát. Nemám
Dobrý den. Máte snad na mysli něco jako vláda jedné strany? Kdo nesouhlasí ať mlčí? Paní mařenko některé vaše odpovědi a stejně tak odpovědi dalších ,, s určitým minimem odpovědí " mají nějakou hodnotu. Bohužel často se stává, že tu hodnotu nemají a někteří z vás dokonce denně porušují pravidla poradny. Často se stává, že i vy s tím minimem odpovědí odpovídáte bez přihlášení a pod jiným nickem, zaregistroval jsem to několikrát. Chce to trochu pokory a empatie a ne si myslet, že jsem pupek světa.
Mám tady jeden příklad : www.poradte.cz/.../7416-prace-ve-svatek-musim-si-vzit-dovolenou.html. zde například chytří rádci tvrdí úplný nesmysl a ještě se hádají o svoji pravdu něco takového potom v kombinaci s vaším návrhem působí poněkud komicky
Přečtěte znovu téma, Safire. Žádáme o možnost odstranění urážlivých, nikoliv nesouhlasných odpovědí. Oproti Vašemu přesvědčení nejsme blbci. Dobrou noc.
Safire, tak to se musím hájit. NIKDY jsem se zde nepřihlásila pod jiným nickem. Nechápu, proč bych to dělala.
doplněno 01.01.11 22:30:A zrovna v té otázce, kterou zde uvádíte, jsem nebyla vůbec.
Myslím, že tu dochází k nedorozumění...Safirův příspěvek se dá interpretovat různě, právě i v oblasti těch třeba i neregistrovaných nicků. Škoda, že text neformuloval jednoznačněji. Mařenka i další to mohou chápat odlišně od toho, jak to safir myslel. Nedělejme předčasné závěry, nevnášejme nervozitu.
Potvrdím poznámku safira... skutečně na některé příspěvky odpovídá z jednoho počítače a zároveň z jedné IP adresyvíce neregistrovanýchnicků. V jednom příspěvku některé nicky potvrzují vyhlášení jiných, v jiném zase bojují třeba i proti sobě. Víme o nich, je jich větší množství. Jako perličku uvedu počet 23 různých nicků z jednoho počítače ( samozřejmě ne v jednom vlákně najednou). V závěsu i dalších 17, víckrát 11 a další až po dva - tři. Je pravdou, že není zakázané psát příspěvky pod libovolnými neregistrovanými nicky, je také další varianta, že na internátech nebo školách z jednoho PC píše více lidí toužících po radě nebo pomoci. Nebo srandičce na úkor druhých... Ale určité charakteristické znaky a způsoby psaní umožňují mnohé rozpolcené osobnosti rozeznat. Zatím chodí se džbánem pro vodu... některým už se ucho utrhlo a podle pravidel už mají na poradnu přístup omezený...
Jako další perličku bych mohl jmenovat 3 (tři) nicky, které ve vlákně o práci ve svátek, o kterém se zmínil safir, psali příspěvky ze stejného počítače spolu, proti chytrým rádcům tvrdícím nesmysly ... něco takového potom v kombinaci s jistou poznámkou působí poněkud komicky.
Dobré je, že právě v tomto vlákně se objasnila funkce ( i když pár dní nefunkční) možnosti nahlásit, umožní opět rychlejší pronikání informací k administrátorovi poradny, ten je určitě rád, když i podněty uživatelů mu pomohou některé problémy dořešit, navrhovaná zlepšení posoudit a případně podle možností i realizovat.
Je vidět, že dobrá funkce a dobrá reputace poradny leží na srdci více uživatelům, jak těm skalním, tak i těm nedávno registrovaným. Svědčí o tom právě třeba i toto vlákno založené Mařenkou, svědčí o tom i někdy více kritická slova dalších uživatelů, reagujících někdy až rozhořčeně, někdy satiricky, někdy i trochu tvrdšími slovy na některé výstřelky v dalších vláknech.
Historie poradny pozná takových případů mnoho.
Dlouhé texty jsou nudné... končím... pěkný den!
zapomněl jsem odpovědět na otázku, o tom zamykání jsem také uvažoval, protože autor otázky by měl vědět, kdy mu odpovědi již stačí, ale...
když dostanu super odpověď, otázku ukončím tak se můžu připravit o další radu, která bude taky správná a třeba i lepší. Samozřejmě to tazateli už nepomůže, protože se zařídí podle rady 1, ale mnohým dalším to pomůže. zamykání se hodí v případě, že jde otázka špatným směrem - na to by měla být odpověď možnost nahlásit závadnou odpověď - snad to pomůže
Já to hlavně myslela v tom ohledu, pokud se budu chtít zeptat třeba na otázku o sexu. Nebo něco jiného intimního. Aby si pak z toho nedělala šprťouchlata nudící se mládež, třeba dokonce školou povinná.
Na druhou stranu to jde vyřešit hromadnou vnitřní poštou.
Byl to jen nápad.
Mám na to stejný názor jako Mařenka, otázky intimmího charakteru se mi taky nezdá vhodné řešit na velkém fóru. Mám ale ještě jednu prosbu - nešlo by " zamykat" diskuze na témata týkající se politicko-hospodářské situace. Je to přece poradna a současná ( nebo další) vláda se sem určitě poradit nepůjde. Nic se tím nevyřeší, někdo se sice možná odreaguje, ale založí to nepříjemné pocity. Navíc jsou to příspěvky subjektivní a vůbec ne konstruktivní. Na toto téma jsou jiná fóra, ale tam se musí přispívat pod skutečným jménem a ne anonymně jako tady.Možná tohle je ten důvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.