Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání od warana

Od: gorro® odpovědí: 6 změna:

Všem přítomným přeji úspešný nový rok a to i přesto ,že mi někteří haní v jiné rubrice, mého věrného a stále spolehlivě jezdícího dvoutaktního Wartburga z r.89*pivo*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

*smich* Gorro, hezký a pohodový nový rok. *slunce* A Warťase nedejte, však z nich mluví závist, no ne? *ua*Berte to s nadhledem, život se nesmí brát moc vážně, stejně z něho nevyvázneme živý. ;)

pt®
hodnocení

0x

gorro, také vše nejlepší do celého roku i s autíčkem. - stařenka

mil®
hodnocení

0x

Joj, co let jsem najezdil s dvoutaktama. Nenechte si na něj šáhnout. A též přeji pohodovej rok 2011. :)

hodnocení

Díky všem za reakce,jsem s ním nadmíru spokojený,ale je fakt,kdyby šel předělat legálně na lpg, ani bych snad žádné jiné nehledal. Kombík je holt kombík, kdo ho měl, ví o čem píšu. Zdar.*palec*

hop®

Jj, máš pravdu, měl jsem postupně čtyři Wartíky (shodou okolností všechny bílé touristy), je to superwagen! Držím palce, ať Ti ten Tvůj ještě dlouho slouží!

kato*
hodnocení

0x

PF 2011 ,aneb legenda žije

Přání od warana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]