Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NOVINKA - FILTR RUBRIK NA HLAVNÍ STRANĚ

Od: admin® odpovědí: 8 změna:

Už dlouho jsem to chtěl udělat, ale nechtělo mě napadnout kloudné řešení jak technicky tak především začlenění do stránky. Myslím, že se čekání vyplatilo a dopadlo všechno dobře. Zátěž serveru není zvlášť vyšší a začlenění se mě osobně líbí :)

Je to prostě krásně přehledné a kdykoliv přístupné ke změně.

Na hlavní straně si nyní máte možnost zvolit rubriky, které chcete zobrazovat. Pokud tedy víte, že např SPORT nebo DOMÁCNOST nemusíte a ani vás nezajímají, můžete je odkliknout a už je neuvidíte.

Já osobně chci vidět všechno, ale ostatní třeba ne.

Co vy na to?

doplněno 01.02.13 13:07:

důležitý benefit: funguje i pro neregistrované!

doplněno 01.02.13 13:30:

Duplicitní seznam rubrik jsem dal pryč, nemělo smysl mít pod sebou 2 skoro stejné věci. Trošku problém jak tam dát Zajímavé otázky apd. když je nejde zakázat - jen zobrazit samostatně, ale nakonec asi taky dobrý *smich*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

Já si říkám, že se tu něco, k dobrému, změnilo.

hodnocení

0x

Nevyužiju, ale líbí.

jako sys nevyužiju, ale líbí...

až budu něco hledat, bez toho, abych věděl předmět dotazu, lépe se bude hledat jen v příslušné rubrice, teda myslím očima a listováním...ne pomocí vyhledavače.

nevím, zda se dá pomocí vyhledavače hledat jen v určité rubrice, nezkoušel jsem... admin dá laskavě vědět!? nebo udělá další změnu?

hodnocení

lze, ale...

hledání hledej v jakékoliv otázce nebo rubrice vpravo. Prohledávají se jen názvy! Jinak Google nahoře. Bohužel lepší vyhledávání je nadmíru zatěžující server.

mowla*
hodnocení

0x

Nevyužiju - jsem zvědavý a i když s některými problémy nedokážu poradit, rád si je aspoń přečtu - příp. i rady k jejich vyřešení...

:-D

mil®
hodnocení

0x

Nevyužiju

Nevyužiju to, ale dobrej nápad. *palec*

hodnocení

0x

Využiju, líbí!

Díky, díky, díky!.!.! *ua*

Určitě to využiju. *klik*

Auta a kytky mě nezajímají a ani jim nerozumím takže si to aspoň bloknu. *palec**palec**palec*

vilfein*
hodnocení

0x

Osobně to taky asi nevyužiju, když už někdo je v nouzi, rád si to přečtu, třeba mě napadne nějaké řešení, o kterém se s dotyčným poradit, ale jinak se mi to líbí :)

hop®
hodnocení

0x

Nevyužiju, ale líbí.

Nevyužiji to, ale chápu, že to některým kolegům vyhovuje a pomůže. A esteticky to vypadá fakt dobře! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]