Dobrý den. Můžete mi prosím poradit kde a jak točit krátké animované filmy? Popř. napište, kde by se daly stáhnout programy k tomu určené. Děkuji za každou odpověď. Přeji hezký den. Vaše soina.
Nemám zrovna radost z takových pomluv. Já jsem chtěla ODPOVĚDI.
Upozornění od sys spider 03. 01. 2011 14:18:00
Nevšiml jsem si, že by vás někdo v příspěvcích pomlouval...
tesyk*
Nenechte se odradit. Kdo se chce něco dozvědět, tak se ptá. A bohužel se vždy najde někdo, kdo sám umí prdlajs a chce aby i ostatní byli stejný sračky!
Už jsem to tu kdysi jednou někomu radil, nechce se mi to hledat. Začni se strejdou Googlem, a jako heslo si dej buď "Techniky animace" nebo "základy animace". Až budeš znát základy, budeš lépe vědět, co vlastně potřebuješ.
Pokud chcete natočit animovaný film tak na to potřebujete program zatisíce Kč. Těma co jsou na internetu vytvoříte s trochu šikovností možná tak animovaný obrázek (animovaní smajlíci). Cena je od několika desítek tisíc až sta tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.