Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trocha vánoční legrace :-)

Od: marenka* odpovědí: 23 změna:

Urazil se na mě kapr, že ho vážně neberem,

nejvíce se ho však dotklo, že ho večer sežerem.

Tvářil se moc potměšile, když mě viděl s paličkou,

ukazoval na mě z vany, sprostá gesta ploutvičkou.

Vyhrožoval sebevraždou, prý vypustí vanu,

nechce župan ze strouhanky,

nesnese tu hanu.

Vyhověli jsme mu přece - v obýváku bazének,

ať si s námi oslavuje, i náš rybí kretének.

Hezké vánoce vám všem. Jsem moc ráda, že jsem vás našla a poznala. *srdce*

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aroff
hodnocení

0x

Maruš je vidět , že máš dobrou náladu a to je správné. Jinak taky přeji mooooooc krásné a pohodové svátky. AR

marenka*
hodnocení

Díky, taky tak, taky tak... Jo, klasika. Manža zdrhnul do práce, pokazil se tam kotel a snad praskly trubky. Tak tu s dcerou válčíme. Nenašly jsme kleště, tak jsme přidělávaly stromek sikovkama *smich* Furt padal a furt a už drží.. Má jeden šroub skrz naskrz. *uspech*

pt®

Mařenko, básnička krásně skončila, kapřík oslavuje taky, moc pěkné.*slunce* Mařenko, díky za přáníčko.*srdce* Já Vám také přeji i všem na poradně, jen samé pěkné dny,:) hodně zdraví, štěstí a radosti. Ať se každému splní všechna jeho přání. - stařenka

kato*
hodnocení

0x

marenko přeji i vám móóc krásné vánoce a také všem štěstí a zdraví .

Trocha vánoční legrace :-)

Já si dovolím přispět něčím z vlastní tvorby...

Až se k tobě dneska večer

s dárky staví ježíšek,

nenabízej slivovici,

radši schovej kalíšek.

Opil by se,je to sviňa,

dávno už ho znám,

s dárečkama musí totiž

dojet taky k nám.

marenka*
hodnocení

Zajdo, tak to je taky luxusní *ua*Dobrá, dobrá, já tedy Ježíškovi nenaliju a vypiju to sama. *placni*

Oh,děkuji za pochvalu,bude mě motivovat k dalším tvůrčím činům. Tak na zdraví!

miljan*
hodnocení

0x
Vydržte. Za pár dní tyhle hysterie skončí a až do příštího září bude snad pokoj.
marenka*
hodnocení

*smich*Miljane, moje řeč. *pusa* Začátek nového roku je vždycky tak reálný, až mě mrazí, jen na to vzpomenu. Leden - rekapitulace, kolik stály svátky, dorovnání mínusů na účtech. Únor - doplatek voda, březen - elektřina, duben - plyn, květen - PR na auto... Vystřízlivím natotata. *ee*

lm®

Milí rádcové a rádkyně,

jsem moc ráda že vás mám.Pohodové a ničím nekažené vánoční svátky všem dobrým lidem.Vaše Lenka

Krouhnul jsem zatáčku,saně se zvrhly

Dárky jsou na sračku,sobi mi zdrhli

Banka mi sebrala všechny ty sáčky,

jelikož nemám ted na jejich splátky

Už mne nečekej

J E Ž Í Š E K

marenka*
hodnocení

*vtip* jj, sranda MUŠÍ bejt. *pivo*

Prosím všechny, aby si odřezali spodní větve na stromku, abych si nepopíchal prd.l, až vám pod něj přijdu na..at. Ježíšek. *hi*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Teda Mařenko, kam na to chodíš? My teď přišli urvaní z práce, takže si říkáme už aby bylo po svátcích. Ale jinak přeji všem krásné, klidné a usměvavé vánoce. Doufám, že nejste taky nuceni takhle blbnout.

marenka*
hodnocení

Ladine, taky? *zed* Manža před chvílí taky dorazil, hned okomentoval, že máme stromek nakřivo, ale už je v pohodě. Za hodinu či dvě si dá řízek, pivko a pohoda. *modla*

Mě tyhle srandy baví, někde hluboko je mi smutno a proto víc legrace, jen houšť! *ua*

ladinpraha*

Legrace není nikdy dost. Máš moje sympatie. Někdy z toho sice vyleze černý humor, ale pomáhá to, Takže zvesela a smutky zasuň hodně hluboko.

Trocha vánoční legrace :-) #2
marenka*
hodnocení

Ladine díky, jé, to hřeje u *srdce*, ale mám doplňující zprávu.

Viz. obrázek *haha**haha*

Trocha vánoční legrace :-) #3

hodnocení

0x

*dril*...nemam slov..;) Hezke Vanoce...

hodnocení

0x

Odběhla jsem od smažení - holt závislost je závislost :D Tak krásné svátky všem stejně postiženým *pivo*

lui*
hodnocení

0x

Byl tu takovej divnej týpek, a nechal tu tři pytle. Na jednom je napsáno štěstí, na druhém láska, a na třetím zdraví. Tak kdyby Vám něco chybělo, tak si přijďte nabrat.

Šťastný Nový Rok přeje všem radilům a radilkám, Lui.

jabraka*
hodnocení

0x

Tak já se také přidám s troškou nostalgie.

Pohasla světla vánočních stromků
dech Vánoc končí s vůní františků.
Slyšíš doznívání koled a zvonků,
zbyly jen papíry a slupky z oříšků.

Konec Vánoc má mnoho znaků,
jiskřící okna vyhasínají nenadále.
Svátky vánoční kolem paneláků
mají svůj konec již na Tři Krále.

Doma nám z Vánoc nezbylo už nic.
Stromky,co včera nám pokoje zdobily,
vytvářejí nevábná zátiší u popelnic.
S nostalgií postůjme aspoň na chvíli.

JABRAKA

lidus*
hodnocení

0x

Lidi je po Vánocích a mě je zrovna kapku šoufl ale s váma se člověk vždycky zasměje. Jsem moc ráda, že jste.

fidonet*
hodnocení

0x

Mařenko, moooc hezké. Sice jsme to o vánocích přehlédl, ale teď koukám jak je to super. PF 2011

topka*
hodnocení

0x

Nechci být vztahovačná, ale to bylo o mém kaprovi? Fakta se statisticky významně shodují!:D

marenka*
hodnocení

Bylo, on mi chudák volal. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]