Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PF 2011

Od: fidonet* odpovědí: 6 změna:

Nemůžu už dál, jsem unavený, něco si udělám... třeba Kafe

Všem přeji Šťastné a Veselé vánoce

PF 2011

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

:D jsem se lekl už jsem měl nachystanou psichologickou analýzu vaší osoby *smich* Vám také hezké svátky *placni*

pt®
hodnocení

0x

Teda "Fidonet", tohle mi nedělejte, ve mně by se krve nedořezal, jak ve mně zatrnulo. Jinak děkuji za přáníčko, které opětuji i Vám i celé rodině. - stařenka

lidus*
hodnocení

0x

Uf vidím, že to nevyděsilo jen mě. Přeji Vám také hezké sváteční dny a za netradiční přání děkuji.

hodnocení

0x

Fidonet - opravdu jste mě vyděsil... Tak aspoň dobrou chuť *kafe* a ohledně Vánoc přeji totéž.

22.12.10 21:45
hodnocení

0x

:D

tesyk*
hodnocení

0x

Už jsem se těšil, že tady bude od Vás klid...a Vy si děláte srandu. No tak co se dá dělat, tak tedy pěkné Vánoce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]