Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před chvílí proběhla aktualizace serveru na novější SW a úprava několika věcí. Díky ní máme opět "větší brambory" než konkurence!
Je to poměrně velká změna, která sebou nese riziko, že jsem zapomněl něco otestovat a něco tak nemusí fungovat. Typicky třeba po aktualizaci nefungovaly styly a stránka byla rozhozená. Pokud narazíte na nějakou nefunkčnost prosím o nahlášení.
A největší benefit? HTTP/2! Juhůůů
Na poraďte.sk v jednotlivých otázkách zřejmě nejdou ty styly.. na cz jsem na to nikde nenarazil.
Server už začíná mít rozumnou cache a poradna by už měla mít slušnou rychlost. Nechal jsem upravit nějaké parametry a především jedeme na http/2 (alespoň ti co mají novější prohlížeče). Sice to u Poradte není až takové terno (díky předchozím optimalizacím), ale něco to taky udělá. Hlavně v otázkách kde je více obrázků a smajlíků.
Co vy na to? fofr?
Dobrý den, doufal jsem v nějaký pokrok, ale já nevidím žádný posun k rychlosti či lepšímu načítání stránek. Už asi týden mám problém, že občas zde čekám na načtení reklamy na stránce, potom vyskočí okénko s dotazem, jestli budu ještě čekat nebo zda chci stránku zabít.
Čekání nepomáhá, tak zabíjím, potom jdu na svou domovskou stránku a zase na poradnu. Ovšem, to není zřejmě problém poradny, ale nějaký v mém PC (jedině, že by to postihlo i někoho dalšího). Zdravím!
doplněno 10.06.16 22:38:admin - ano, já to vím. Již jsem před časem zavrhl Firefox a nyní mám Google Chrome.
Firefox načítal pomalu všechny stránky a Google Chrome zlobí pouze zde (tedy, až nyní).
doplněno 11.06.16 07:22:admin - můj prohlížeč Google Chrome není aktuální (verze 38...). Ovšem, mám OS Linux (SLAX) a aktualizace není dostupná. Mohl bych si stáhnout nový prohlížeč (obecně pro LInux), ale zase je v nabídce pouze verze pro 64-bit OS (a ten nemám). Jinak, prohlížeč je stále čištěn a nastavení stejné.
Mohu použít ještě onen Firefox nebo Operu. Myslím, že tento můj problém nemá souvislost pouze s poradnou a třeba se bude projevovat i jinde (ale, zatím tomu tak není). Takže, toto řešit nemusíte.
kdyz uz to tu je neslo mi vlozit pred 45min obrazek z karty z telefonu (DCIM_blabla.JPG 2,4MB), ale z PC o minutu pozdeji ano, mozna Caps pripona?
vyzkoušeno obojí i z telefonu, ale vše mi funguje. Nicméně už jsem zaslechnul, že z mobilu to je někdy problém, ale už na původní verzi. Obecně obrázky jsou trošku problém, protože mají mnoho podformátů a specifik. Ve vašem případě soudím, že se jednalo o stejný obrázek v mbilu i v pc, neupravený.
Zkuste jej hodit i sem, jestli se povede (z mobilu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.