Zdravím, nerad otravuju ale třeba nejsem sám. Chci se zeptat jestli se nedělaly nějaké úpravy na fóru mezi svátky. Přestala mi na mobilu vylézat klávesnice po kliknutí do okna pro vložení textu. Dělá mi to jen v prohlížeči opera a jenom na stránkách poradte. V jiných formulářích problém se vkládáním textu nemám. Defaultni prohlížeč to taky nedělá v tom mimochodem píšu teď. Zkoušel jsem přepnout klávesnici na základní androidovou ale to problém taky neodstranilo. Takže teď je otázka jestli jste dělali nějaké změny vy, nebo za to může aktualizace prohlížeče opera. Jsem jediný kdo na problém narazil, nebo je nás vic? Na mobilu běží kit.Kat 4,4 opera ve verzi 13******98649 dík za prověření funkčnosti a případný návrh řešení. Používání defaultního prohlížeče misto opery prosím jako řešení nenavrhujte. Jsem opera/maniak jiné prohlížeče používám i na počítači jen v krajní nouzi
Zkuste Dolphin + pluginy jetpack a adblock, je sympaticky, rychly, ma flash a super zalozky vlevo na vytazeni palcem, Opery jsem zkousel obe, dyl nez par minut do uninstalu nevydrzely.
doplněno 08.01.16 00:25:
jj, mrknete i na ty data, co delaji s tim jetpackem, podle me to osekava dost a uplne prepixelovane obrazky taky nepotrebuju a mozna jde i nastavit.
Delfína jsem instaloval na tabletu doma na wifině, Ale v mobilu s FUPkou 250 mega ocením až 80% snížení přenosu dat v opeře které mi jaksi delfín nenabídne.
Dal jsem do mobilu simku s vánočními daty od Vodafone takže mě FUP chvíli neomezuje a musím přiznat tě zírám jak je ten delfín rychlý při načítání v porovnání s operou. Dík za tip. Na tabletu to tak strašně znát nebylo nebo to byla nějaká prehistorická verze a vývoj jde tryskově kupředu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.