Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání všem, kdo zde perfektně radí

Od: kazi516* odpovědí: 12 změna:

Veselé vánoce - vždy jste mě dobře poradili a já vám moc děkuji. Nebýt "Poraďte" skutečně bych si nevěděla rady a děkuji za vaši ochotu. Zdravím vás!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

I já Vám přeji veselé vánoce.

kazi516*
hodnocení

Díky, hodně štěstí atakdále, vždyť to znáte.

doplněno 20.12.10 09:50:

Jste moudré hlavičky a ať vydrží i v příštím roce. Nemyslím, že Sivestr by to nějak narušil. Hodně štěstí ještě jednou vám všem. páčko:)

lidka*
hodnocení

0x

Nejsem tak domýšlivá, že bych si myslela, že radím perfektně. Ale když vím, tak ráda pomohu. Proto děkuji za přání, je to moc milé poděkování jistě pro všechny rádce. *tuc* Také vám, celé "poradně" a všem dobrým lidem přeji krásné Vánoce.*placni*

lidus*
hodnocení

0x

Kazi516 i přesto, že jsem vám patrně nic neporadila přeji hezké a pohodové svátky nejen vám ale i všem na poraďte. L

hodnocení

0x

Veselé vánoce přeju i těm kteří mi neporadili.*andel**pivo**palec*

jarda20*

V radění jsem pouhý břídil i když jsem se o to několikrát taky pokusil (snad dobře, ale s dobrým úmyslem). Sám jsem si nechal několikrát poradit, za což děkuji a připijuji se k ostatním přáním hezkých svátků.

hodnocení

0x

Již ve středu odjíždím a vrátím se až 3.1. Do té doby přeji všem co mě nemusí, aby si ode mě odpočali,. Všem ale přejíï z celého srdce pohodu a klid v rodině.

Naschle příští rok. ten lepší...

*hej**palec**slunce*:)

lidka*

Milane, budeme se na tebe těšit v Novém roce. *tanec* A já k tomu přání přidám ještě kupu pevného zdraví tobě i všem, co si to přečtou *klik* - a i těm, kteří to přehlédnou! *hej*

knopka*
hodnocení

0x

Ježíííííííš,to je tak pěkné *andel*:)! Netuším zda jsem vám někdy radila či ne ale i já vám přeju krásné svátky :),no a všem zde tady taky, to je jasné :)*srdce**srdce**pusa*!Jste zlatíčka *pusa**placni*;)!

kacu*
hodnocení

0x

šťastné vánoce všem :) ... *andel*

cituska*
hodnocení

0x

*dril*Děkuji všem rádcům,mnoho rad mi pomohlo,hlavně v "rostliny a pěstování".Doufám,že dobré rady od všech budou v Novém roce i nadále pomáhat,když si s něčím nevím rady.Děkuji celému PORAĎTE*hi*

pu®
hodnocení

0x

A já se dotřetice (vě třetím vláknu) připojuji rovněž s přáním všeho dobrého všem rádcům zde na poradně, ale nejen jim, i slušným tazatelům a vůbec všem dobrým lidem. Krásné Vánoce všem, hlavně klid a pohodu *slunce* (chybí tady stromeček, tak aspoň to sluníčko.. ;) ). Pů*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]