Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání vánoční i novoroční

Od: karina* odpovědí: 19 změna:

Protože už nebudu..

dovolím si Vám popřát krásné vánoční svátky, těm co vánoce neslaví přeji pak pohodový konec letošního roku a všem dohromady přeji úspěšný nový rok 2011, hlavně hodně zdraví a osobního štěstí.

Karina

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Doufám a věřím, že "nebudeš" pouze dočasně! Každopádně osobně děkuji za přáníčko, to samé přeji já Tobě, a hlavně se nám koukej vrátit! ;)

karina*
hodnocení

hop,

děkuji, nebudu protože odjíždím domů. Držte se tu , hodujte , až se vrátím, tak převážím *smich*. Karina

doplněno 17.12.10 22:07:

Vás převážím - tak ten překlep jsem si koukám neodpustila *smich*.K

hop®

Hlavně je lepší se převážit (na přístroji pro zjišťování hmotnosti), než se převážit (díky zanedbání pravidelného převažování se "překotit")! *haha*

marenka*
hodnocení

0x

Karino, budete tu chybět. ;) Mě určitě, ale já si Vás budu přát k ježíškovi. *pusa*

Vážně. Moc hezké a hlavně pohodové prožití svátků, v lásce a v klidu a s hromadou radosti. A nový rok 2011, ten bude zlomový, vše špatné se v dobré obrátí a to zlé zmizí. *modla* To přeji nejen Vám, ale všem.

Máří.

hodnocení

0x

Protože už mám skoro všechno vánočně nachystáno, přeji i já všem krásné svátky. Do nového roku to správné vykročení a hodně a hodně zdravíčka a rodinné pohody. Jste skvělá poradna. Našla jsem tu přátele, rady a správnou chuť do života. Posílám všem pozdrav z Moravy. Je mi s vámi dobře.

Toto přáníčko patří pochopitelně i adminovi, který je sice skrytý, ale pořád na nás kouká...

jabraka*
hodnocení

0x

Karinko,napsala jsi to,jako bys nás chtěla navždy opustit.Ale domnívám se,že radostí užiješ ještě dost a dost.

Aby tomu tak bylo i v příštím roce,tak ještě posílám pár veršů k Novému Roku 2011.

Novoroční přání 2011

Dnes jen hodně tleskat už mi nezbývá,
moje přání nebude mít chybu žádnou.
Až zastihne Vás moje zpráva příznivá,
že na Nový Rok všechny smutky padnou.

Ze všeho ať nejste příliš zděšeni,
že k životu nestačí vám jen chleba.
K tomu chlebu přeji tučnou pečeni
a také tolik lásky,kolik bude třeba.

Dědkům,babkám krásná vnoučata,
mladým domek s krásnou zahradou.
Dívkám ať jsou jako růže poupata.
Zloději ať na Nový rok nekradou.

Důchodcům pak přeji pevné zdraví,
aby obešli se bez zdravotní péče,
a snášeli život jak hrdinové praví,
buď ve stoje,nebo aspoň v kleče.

Připíjím dnes tím perlivým mokem.
Ať léta neběží a všem čas zastaví se!
Na zdraví!Až rok se sejde s rokem,
pak mnohé vlasy stříbrem obarví se.

JABRAKA

stafan*

Jabrako, jste hvězda, hezké vinšování.

I já se připojují, a dovolím si popřát Všem účastníkům tohoto fóra, krásné a klidné vánoce a v novém roce hodně zdraví a pohody. Stafan.

lidus*

Jabraka to vy sám? Pěkné. Všem kdo to budou číst, přeji krásné svátky a otevřená srdce nejen v tyto dny vánoční.

hodnocení

0x

Krino, moc ráda čtu vaše rady a zdůvodnění, je v nich spousty moudrého. Přeji vám krásné svátky a do nového roku hodně všeho, co si sama přejete. Zdraví, štěstí, nějakou korunku navíc, pěknou a milující rodinu, spoustu fajn lidí kolem vás. babka z OV

Přání vánoční i novoroční

pt®
hodnocení

0x

No, už jsem se lekla,*sok* Karin, takový tajemný začátek. Také přeji, jak Vám, tak všem na poradně,*vtip* hlavně klidné a pohodové Vánoce a celý příští rok 2011.*slunce* Karin, budou nám chybět Vaše rady,*klik* těším se, až se zase ozvete. - stařenka

hodnocení

0x

Karino, krásné Vánoce, pohodu a klid v duši a v novém roce zdraví a úspěch přeji i já Vám.

pu®
hodnocení

0x

Karino, i Vám (a nejen Vám) nazpět totéž *slunce* a brzy zase nashle!

hodnocení

0x

Taky přeji krásné svátky a do nového roku jen to nejlepší.
A lidi, neberte ty krámy útokem jako posledních pár dní :) I když na druhou stranu, berte berte, budou obraty :D

lidka*
hodnocení

0x

Milá kolegyně Karino, také já děkuji za přání vánoční i novoroční. *tuc* Přeji vám krásnou pohodu s rodinou a vše dobré v roce 2011. A samozřejmě šťastný návrat mezi nás. Budu se těšit. *hej* A totéž přeji všem na poradně, stálým kolegyním a kolegům a i všem, kteří na naší poradnu třeba jenom zavítají a nebo si s něčím neví rady. *placni*

jolinar*

Vážení rádcové, i já Vám přeji krásné Vánoce a hodně štěstí v roce 2011.

Přání vánoční i novoroční #2

knopka*
hodnocení

0x

jacquielawson.com/... -puste zvuk a klikněte na polštářek :).Milá Karinko i vy milé přátelé,i já vám přeji pohodu,příjemné prožití svátků a sluníčko v duši *slunce**srdce**srdce*:)!

hodnocení

0x
Jsou tu dvě kolonky s přáním, takže i zde přeji:
Již ve středu odjíždím a vrátím se až 3.1. Do té doby přeji všem co mě nemusí, aby si ode mě odpočali,. Všem ale přejíï z celého srdce pohodu a klid v rodině.
Naschle příští rok. ten lepší...

karina*
hodnocení

Hlásím se k Vám do stavu, jsem o5 z5 a když dovolíte na chvíli si k Vám přisednu *smich*.

Všem moc děkuji za hezká slova .Doufám, že jste svátky a nástup do letošního roku zvládli s úsměvem na rtech, bezchybným krokem a s neutuchajícím optimismem. Tak ať Vám to vydrží nejméně do 31.12.!

Hezký den, Karina *slunce*

pt®

Karino, tak Vás opět vítám,*placni* kdepak jste se nám toulala? Hlavně, když jste se měla hezky.*slunce* - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]