Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novinka - hromadné vzkazy

Od: admin® odpovědí: 9 změna:

Přidal jsem možnost poslat vnitřní zprávu až 5-ti lidem najednou. Příjemce uvidí, že zpráva byla určena pro více lidí a může odpovědět také na všechny najednou. Lze tak komunikovat ve skupině.

Očekávám, že počet zpráv naroste a proto upozorňuji, že zprávy se budou archivat nejdéle rok, po té budou automaticky smazány. Pokud máte něco důležitého uloženo ve vnitřní poště staršího než rok, uložte si to jinam. :)

Nápad to byl Mavericka, takže jemu můžete poděkovat nebo vynadat. *smich*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já nic, já muzikant *hi*

raadek*
To je zase kravina! R.

Někomu se hodí, někomu ne ;)

raadek*
Nic proti tobě, ale admin nakázal nadávat a chválit. Já jsem se obětoval a zhostil se toho horšího úkolu. R.

Tím hůř, budu si to pamatovat. :D

pu®

Jo, tak já VP semtam využívám a už by se mi párkrát bylo hodilo mít možnost poslat totéž vícero lidem. Řešila jsem to ctrlc - ctrlv, ale tohle je lepší. Novinky mě jinak nechávaí docela chladnou, ale tahle se hodí, díky *palec*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Admine, jeden postřeh a jedna otázka: moc novinek obvykle škodí a s jejich zaváděním vznikají problémy tam, kde dřív nebyly. A otázka - proč se mi náhled otázky přilepí na kurzor a nemůžu se ho zbavit dokud nekliknu na jinou otázku?

Novinka - hromadné vzkazy
hodnocení

já bych řekl, že se zbláznil prohlížeč a pomůže jeho restart popř. vymazání cache... patrně nepobral všechny změny :)

lidus*
hodnocení

0x

Určitě dobrý nápad ale já potřebuji doškolovací kurz abych to zvládla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]