Nejste přihlášen/a.
Přidal jsem možnost poslat vnitřní zprávu až 5-ti lidem najednou. Příjemce uvidí, že zpráva byla určena pro více lidí a může odpovědět také na všechny najednou. Lze tak komunikovat ve skupině.
Očekávám, že počet zpráv naroste a proto upozorňuji, že zprávy se budou archivat nejdéle rok, po té budou automaticky smazány. Pokud máte něco důležitého uloženo ve vnitřní poště staršího než rok, uložte si to jinam.
Nápad to byl Mavericka, takže jemu můžete poděkovat nebo vynadat.
Jo, tak já VP semtam využívám a už by se mi párkrát bylo hodilo mít možnost poslat totéž vícero lidem. Řešila jsem to ctrlc - ctrlv, ale tohle je lepší. Novinky mě jinak nechávaí docela chladnou, ale tahle se hodí, díky
Admine, jeden postřeh a jedna otázka: moc novinek obvykle škodí a s jejich zaváděním vznikají problémy tam, kde dřív nebyly. A otázka - proč se mi náhled otázky přilepí na kurzor a nemůžu se ho zbavit dokud nekliknu na jinou otázku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.