Nejste přihlášen/a.
Přidal jsem nějaké další maličkosti, jejich objevení nechám na Vás.
V mobilní verzi jsem opravil rubriku nejnavštěvovanější resp. podrubriky této rubriky
Admine, já bych uvítal dát odkaz na MNOU ZODPOVEZENE OTAZKY na stránku k odkazům jako OBLIBENE nebo MOJE OTAZKY abych se nemusel proklikávat. Ne že by to bylo obtížné, ale proč to nemít v menu vedle ostatních?
Děkuji
napovědět co? Já přece vím kde to najít, ale proč se proklikávat? Ale nerad bych Tě přetěžoval ..
Čéče ... , kouknu nahoru na lištu avidím v oranžovém klikátku MOJE PORADTE.CZ. Co ještě víc nerozklikávat ...
Ty tam opravdu vidíš kolonku Zobrazit otázky: ... | do kterých jsem přispěl(a)?
Tak to jsem fakt debil
aha ty myslíš rollmenu ... tak to jsem tam vůbec neměl, to se mi nezobrazilo, protože jsem neměl obnovenou stránku, ale trefovat se v rollmenu .. raději se budu proklikávat ..
nikdy není v ničí moci vyhovět všem, budu doufat, že to není až takový opruz... Ono je tam těch odkazů tak akorát a přidat tam ještě jeden navíc, komplikovaně pojmenovaný se mi prostě nehodí. Ale v MOJE PORADTE.CZ mi to přijde fajn. A věř nebo ne, byl jsi hnací motor, proto abych to tak udělal... šmarjá, ale netrefil jsem se
Já jsem zaregistroval "inonky" při odpovědi upozornit na odpověď e-mailem a chci vložit obrázek
ano, i tak by to šlo. Ale chci aby vnitřní pošta byla více na očích, už kvůli tomu blikání, když přijde nová zpráva. Když přijde někdo nový, nebude rozlikávat všechny možnosti, co jdou, ale bude je pomalu objevovat - za předpokladu, že vydrží
Zatím novou rubriku nepotřebujeme, až to přijde uvidíme, co obětujeme
Jedno mě tu štvě..(napříč prohlížečí i OS) {že by to bylo připojením}..
Začnu psát lognutý odpověd na otázku(děje se to vždy u těch extra dlouhých{nečekaně} kde jsem opravil většinu chyb...oděšlu odpověď prásk..jsem nejdnou odhlášen z hláškou že nick je již registrován at beru jiný a text je v luftě a nervy ještě dál...vím že se to dá ošetřit ale momentálně jsem switchnul na mac a to je až na konci seznamu..tušíš kde je error..?
ještě jste neobjevili na hlavní straně novou záložku "nejnavštěvovanější", která se i zbrusu nově počítá
Jinak jsem přidal ještě možnost nahlášení nevhodného příspěvku, volba je vedle odpovědět [x] a dostane se Vám i odpovědi po posouzení tuto možnost mají všichni, kdo mají hodnost vyšší než STUDENT.
vzkaz pro sys: zatím si administraci požadavků nechám pro sebe než uvidím jak to klape.
asi Vám připadne můj dotaz úsměvný, ale když zadám hledat třeba slovo "papricka", najde mi vyhledávač #papricka #925
ale dotaz je, proč nesrovná (nebo musím něco udělat) dle data příspěvku
co dělám špatně?
několkrát jsem něco hledal, ale vyskočil na mě třeba rok 2009 atd
díky
a za 7 dní ...
Jj, poraďte o5 hezčí i pohodlnější, Admine díky.
Neodpustím si však dvě poznámky:
1. Hodlám umístit ikonku Poradte na náš firemní web, nicméně nejvíc by se mi líbila ikonka s motivem naší samolepky.
2. Urguji závadu, fakt nevím - třeba to dělá jenom mně, ale na jiné stránce než první mi nefunguje volba "označit vše jako přečtené" (mám ofiko MSIE8) - jen se to refrehne, ale stav se nezmění, musím dát ikonu "home" a pak to šlape...
Júúú, Admine, to je hezkýýýý, to je přesně to co jsem si představoval, co to nejdříve použiji! Díky!
dříve jsem otevřel poradte, kouknul na stránky " do kterých jsem přispěl a ty červeně označené jsem zkontroloval co se ještě kdo zeptal.
Teď mě to nejde ukázat červeně
jako když do otázky kde jsem přispěl již nikdo po mě nic nedal, Ale dal...
opět se ptám co dělám špatně?.
nepoužívám, mám picasu - prohlížeč, jednoduchý editor a odešle fotky na web (které chci).
Jsem tam ale registrovaný a mám tam koukám i jednu fotku.
tuším čím by to mohlo být, mrknu na to o víkendu, díky za ohlas
opraveno, ať slouží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.