Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Další novinky na Poradte.cz

Od: admin® odpovědí: 34 změna:

Přidal jsem nějaké další maličkosti, jejich objevení nechám na Vás. :)

V mobilní verzi jsem opravil rubriku nejnavštěvovanější resp. podrubriky této rubriky *smich*

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

Admine, já bych uvítal dát odkaz na MNOU ZODPOVEZENE OTAZKY na stránku k odkazům jako OBLIBENE nebo MOJE OTAZKY abych se nemusel proklikávat. Ne že by to bylo obtížné, ale proč to nemít v menu vedle ostatních?

Děkuji

hodnocení

třeba ti ostatní napoví *smich*

fidonet*

napovědět co? Já přece vím kde to najít, ale proč se proklikávat? Ale nerad bych Tě přetěžoval .. :)

výtka
Upozornění od administrátora 12. 12. 2010 18:24:46
fakt vydrž na reakce ostatních... *smich*
slonbonjohn*

Čéče ... , kouknu nahoru na lištu avidím v oranžovém klikátku MOJE PORADTE.CZ. Co ještě víc nerozklikávat ...

fidonet*

Ty tam opravdu vidíš kolonku Zobrazit otázky: ... | do kterých jsem přispěl(a)?

Tak to jsem fakt debil *haha*

doplněno 12.12.10 19:00:

aha ty myslíš rollmenu ... tak to jsem tam vůbec neměl, to se mi nezobrazilo, protože jsem neměl obnovenou stránku, ale trefovat se v rollmenu .. raději se budu proklikávat ..

slonbonjohn*
12.12.10 19:01

Já jo.

Další novinky na Poradte.cz
hodnocení

nikdy není v ničí moci vyhovět všem, budu doufat, že to není až takový opruz... :-D Ono je tam těch odkazů tak akorát a přidat tam ještě jeden navíc, komplikovaně pojmenovaný se mi prostě nehodí. Ale v MOJE PORADTE.CZ mi to přijde fajn. A věř nebo ne, byl jsi hnací motor, proto abych to tak udělal... šmarjá, ale netrefil jsem se *smich*

alf*

nevím jak je to tam dlouho, no lepší než nic, ale přímé tlačítko nebo odkaz bych uvítal též. Proklikávat nebo rolovat k menu a pak se trefovat v menu ...

ar*
hodnocení

0x

Já jsem zaregistroval "inonky" při odpovědi upozornit na odpověď e-mailem a chci vložit obrázek

výtka
Upozornění od administrátora 12. 12. 2010 20:57:35
ani jsem nečekal, že si toho někdo všimne... je to už asi týden u založení nové otázky a teď jsem si uvědomil, že to chybí v odpovědi, dobrý postřeh *palec*
mil®

Dobrý, taky sem si všim.

hodnocení

0x
mně se to Moje Poraďte.cz líbí... je to menu rozbalené bez klikání na moje stránka ať už vlevo nebo vpravo pod avatarem, ty moje stránky už mohou jít pryč...možná, že by bylo vhodné popřemýšlet o přesunutí Vnitřní poštataké do Moje Poraďte.cz, je to vlastně moje vnitřní pošta, a uvolní se opět jedna rubrika...
alf*

ne přímý klik na otázky do kterých jsem přispěl bych uvítal než se třefovat no menu.

hodnocení

ano, i tak by to šlo. Ale chci aby vnitřní pošta byla více na očích, už kvůli tomu blikání, když přijde nová zpráva. Když přijde někdo nový, nebude rozlikávat všechny možnosti, co jdou, ale bude je pomalu objevovat - za předpokladu, že vydrží :)

Zatím novou rubriku nepotřebujeme, až to přijde uvidíme, co obětujeme :)

patronka*

Blikání, když přijde nová zpráva? Tak to mně bliká vnitřní pošta stále a žádná nová zpráva. Ještě že mi přichází na email.

hodnocení

0x

Jedno mě tu štvě..(napříč prohlížečí i OS) {že by to bylo připojením}..

Začnu psát lognutý odpověd na otázku(děje se to vždy u těch extra dlouhých{nečekaně} kde jsem opravil většinu chyb...oděšlu odpověď prásk..jsem nejdnou odhlášen z hláškou že nick je již registrován at beru jiný a text je v luftě a nervy ještě dál...vím že se to dá ošetřit ale momentálně jsem switchnul na mac a to je až na konci seznamu..tušíš kde je error..?

hanher*
hodnocení

0x

Copak že se mění vzhled odpovědí pod otázkou?

hodnocení

ještě jste neobjevili na hlavní straně novou záložku "nejnavštěvovanější", která se i zbrusu nově počítá :)

Jinak jsem přidal ještě možnost nahlášení nevhodného příspěvku, volba je vedle odpovědět [x] a dostane se Vám i odpovědi po posouzení :) tuto možnost mají všichni, kdo mají hodnost vyšší než STUDENT.

doplněno 13.12.10 20:52:

vzkaz pro sys: zatím si administraci požadavků nechám pro sebe než uvidím jak to klape.

asi Vám připadne můj dotaz úsměvný, ale když zadám hledat třeba slovo "papricka", najde mi vyhledávač #papricka #925

ale dotaz je, proč nesrovná (nebo musím něco udělat) dle data příspěvku

co dělám špatně?

několkrát jsem něco hledal, ale vyskočil na mě třeba rok 2009 atd

díky

a za 7 dní ...

hodnocení

vyhledává google, řídí on...

doplněno 13.12.10 21:35:

my vyhledáváme pouze na boku, ne nahoře! :)

a helemese, to tam je dlouho, toho jsem si nevšiml...

díky

(ještě ty obrázky umístit lehčeji)

jsem spokojený občan

(za 7dní pracovních)

hop®
hodnocení

0x

Jj, poraďte o5 hezčí i pohodlnější, Admine díky.

Neodpustím si však dvě poznámky:

1. Hodlám umístit ikonku Poradte na náš firemní web, nicméně nejvíc by se mi líbila ikonka s motivem naší samolepky. ;)

2. Urguji závadu, fakt nevím - třeba to dělá jenom mně, ale na jiné stránce než první mi nefunguje volba "označit vše jako přečtené" (mám ofiko MSIE8) - jen se to refrehne, ale stav se nezmění, musím dát ikonu "home" a pak to šlape... *nevi*

hodnocení

na 1) zapracuju ale dvojku vidím na cache v prohlížeči... :)

mil®

Dělá mi to taky-Opera

výtka
Upozornění od administrátora 13. 12. 2010 22:08:39
mě Maxthon ne ;)
hodnocení

ikonky doplněny viz: poradte.cz/... :)

hop®

Júúú, Admine, to je hezkýýýý, to je přesně to co jsem si představoval, co to nejdříve použiji! *slunce*Díky! *palec*

hodnocení

0x

dříve jsem otevřel poradte, kouknul na stránky " do kterých jsem přispěl a ty červeně označené jsem zkontroloval co se ještě kdo zeptal.

Teď mě to nejde ukázat červeně

jako když do otázky kde jsem přispěl již nikdo po mě nic nedal, Ale dal...

opět se ptám co dělám špatně?.

alf*

ten samý problém. To byla výborná funkce a je ... pryč

alfe u Vás taky? a když dáváte fotky na papričku je vše OK?

alf*

nepoužívám, mám picasu - prohlížeč, jednoduchý editor a odešle fotky na web (které chci).

Jsem tam ale registrovaný a mám tam koukám i jednu fotku.

hodnocení

tuším čím by to mohlo být, mrknu na to o víkendu, díky za ohlas :)

doplněno 17.12.10 21:04:

opraveno, ať slouží :)

Pavle, díky, koukneš(te) i na papričku?

hodnocení

pravda, tam jde o ten počet alb, úplně jsem to zazdil, mrknu

a píše to něco v cizí řeči

Další novinky na Poradte.cz #2

už funguje označení "nové" u kolonky do kterých jsem přispěl

odpoledne zkusím papričku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]