Nejste přihlášen/a.
Sice to už hlásám po několikáté a nikdo si nikdy ničeho nevšimnul, ale teď (od rána cca 7.00) už je to fakt znát. Časy klesly o 0,5 - 1,0 sec a to už poznat musí každý
... ale kdo ví.
Sice to není patrné, ale změnil se podstatně design. Pokud narazíte na nějakou rozházenou stranu, dejte mi prosím vědět. (určitě se netýká samotných otázek, to by byly rozházené všechny, spíše různá zakoutí typu KONTAKT apd, co jsem mohl přehlédnout)
Podle hodnocení Google mám 98% (rychlost), před tím to bylo 87%. Dál se už nedá dostat.
Jsem nadšený, že si toho lze všimnout (a že jste mi to potvrdili).
Pokud někdo stojí o podrobnosti: administrator.pise.cz/...
doplněno 20.03.13 14:40: Axusi, zřejmě ano
Pokud tomu dobre rozumim, tak kdyby si odstranil ten googlovskej kod a vylepsil jeden obrazek, tak mas nejrychlejsi stranky, ktere kdy google testoval?
Dobrý den, já jsem zaznamenal i jinou věc. Pokud je sem vložen nový dotaz, tak je prakticky hned k dohledání na Googlu. A vím, že si řada lidí, kteří mají web stěžuje na to, že jim Google ty stránky aktualizuje třeba jenom 2x nebo 3x za měsíc. Prozradí admin ten "fígl"? A má na rychlost tohoto webu i nějaký pozitivní vliv nedávný přechod na Linux (server)? Děkuji za případnou reakci a zdravím!
doplněno 20.03.13 17:13:admin - děkuji za reakci, asi jde i o to, že je zde velký "šrumec" a to má Google rád.
Trochu mimo tema, ale jenom trosicku. Mozna to znate.
Hvezdna mapa internetu, kde velikost hvezdy (domeny) ukazuje jeji svetovou rekneme dulezitost (navstevnost, znamost?) a jeji poloha na obloze pak spolu s dalsimi tvori shluky - mlhoviny podle domen prvniho radu.
Kdopa jako prvni najde poradte.cz bez vyhledavace?
Tak bez vyhledávače, to vidím práci na celý den. Jakože 24 hodin. Minimálně Já jsem to vzdal po deseti minutách. A to jsem vycházel z adminova obrázku. Mě byla ta velikost Poradte.cz hned divná:D
V některých tématech ( poradte.cz/... je pod otázkou prázdný rámeček, bez obsahu, bez příspěvku, bez reklamy. Má ho tam přihlášený uživatel i anonym. Viz obrázek
Jo a firefox vyhodil pár desítek chyb, uvozovky, duplicitní id.. ale nechci rejpat, nevím, jestli tam nebyly i předtím
Jak tak na to koukám, jestli on ten rámeček není pro Seznam odpovědí u otázek, které ještě žádné odpovědi nemají?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.