Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nemohu přihlásit

Od: nepatronka odpovědí: 8 změna:

Prosím o vysvětlení, proč se nemohu přihlásit z PC, z kterého se přihlašuji pravidelně.Zkusila jsem netbook, tam to šlo, ale bylo mi přiděleno nové heslo.Pokusila jsem se ho změnit na původní, až jsem zas na původním PC a nejde mi to.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

No a pořád to ještě nejde, připadám si opuštěná a zavržená.Zdraví smutná patronka

ladinpraha*
hodnocení

0x

O vysvětlení požádej toho, kdo ti přiděluje heslo. Pro tuto poradnu nejsou v otázce absolutně žádné informace, ze kterých by mohla vycházet. Přihlásit se dá ve škole, do PC, na e-mail nebo třeba do databáze NASA.

doplněno 03.12.10 20:07:

Promiň, nepřečetl jsem si pořádně nick. *zed*

patronka*
hodnocení

Ladine, Ty mi asi neporadíš, ani nepomůžeš.Já tu jsem teď jako špión, jsem neviditelná.Přece doma nebudu trčet u pidinetbůčku, ten mám na chaloupku.Nebo mi to možná má naznačit, že mám jít dělat něco smysluplnějšího.Tak přeji dobrou noc a zítra po ránu provedu další pokus.Patronka ale není jen malá patrona!

hodnocení

0x

Přihlásit kam?
Cache prohlížeče smazaná?
nějaká konkrétní chyba?

patronka*
hodnocení

Dobré ráno, opět jsem se pokusila o přihlášení a se stejným výsledkem jako včera, to jest žádným.Dostanu se jen na svou stránku a dál mi to oznámí, že nejsem přihlášena.Zadávala jsem postupně : 1/ původní heslo, 2/ heslo získané přes mail jako 1. 3/ heslo získané přes mail jako 2. - na to jsem se připojila na netbooku, tak jsem ho celá natěšená vypnula a vrátila se na stolní PC.A tam zase nic.

patronka*
hodnocení

Poslední pokus : zadala jsem dnes vygenerované heslo (3.) a opět jen moje stránka.Dokonce mi přibyl bodík a já nevím za co.

patronka*
hodnocení

Koukám, že si sama se sebou pěkně popovídám.Navzdory všem překážkám jsem ale právě zjistila, že jsem se dostala na příčku č.100 v bodování registrovaných uživatelů.Nemůže to mít nějakou souvislost? Třeba jako za odměnu? Patronka

patronka*

Další pokus.Momentálně jsem opět připojena na netbooku a jsem (možná jen na chvíli) zase patronka.Já se z toho picnu, na obou mám XP, tak kde sakra je ten problém? Jdu na další experimenty.Zdraví opravdu připojená patronka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]