Nejste přihlášen/a.
Zdravím admine.
Chtěl sem se jenom zeptat jestli by nešla ikona MOBILNÍ VERZE přesunout třeba vedle kontaktů. Trošku mi tam vlevo překáží. Je to ale jenom nápad. Jde hlavně o zvyk.
Mě spíš připadá zbytečná ikona "hlavní strana" protože stejnou funkci má kliknutí na záhlaví Poradte.cz
Naprosto souhlasím že jde jenom o zvyk.
Mě šlo jenom o to že sem byl zvyklej najet na seznam rubrik a tam si vybírát odvětví ze kterýho chci otázky číst. Teď se mi stává že nechtěně najedu právě do ikony mobilní verze. Ta barva není nic moc. Ikona s domečkem je podle mě zbytečná. Co aspoň ten domeček a telefon nějak barevně zvýraznit?.?.?
už jsou právě zvýrazněné tím, že jsou jinou barvou než zbytek. Vlevo ještě něco přidám (asi za vnitřní poštu), snad to Vánoc
Já si myslím že ikony vpravo se nepoužívají tak často jako seznam rubrik a vnitřní pošta
Když už sem v diskusi s adminem šlo by udělat na mojí stránce v mých oblíbených otázkách abych si některé pro mě už ne tolik zajímavé otázky mohl odebírat?.?.?
doplněno 01.12.10 11:14:Jinak jsou sice zvýrazněné jinou barvou než zbytek ale jsou svým způsobem neviditelný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.