Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikona MOBILNÍ VERZE

Od: lujs® odpovědí: 7 změna:

Zdravím admine.*slunce*

Chtěl sem se jenom zeptat jestli by nešla ikona MOBILNÍ VERZE přesunout třeba vedle kontaktů. Trošku mi tam vlevo překáží.*smich* Je to ale jenom nápad. Jde hlavně o zvyk.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím admine. Nedělej to, prosím, mně by překážela zase tam vpravo! Už jsem si zvykl na tu vlevo...;)Většinou čteme ►►►►►a důležitější věci jsou také většinou na začátku, na očích...doplněno 01.12.10 07:32:tesyk máš pravdu s tou funkcí, ale já si myslím, že ten domeček poznáme z více programů (většinou Home) a dále - když na něj ukážu, objeví se info Hlavní strana, co je dost srozumitelné... když ukážu výše na Poradte.cz, objeví se všeobecné Internetováporadna, není z toho jasné, že se dostanu na hlavní stranu...

tesyk*
hodnocení

0x

Mě spíš připadá zbytečná ikona "hlavní strana" protože stejnou funkci má kliknutí na záhlaví Poradte.cz

je zbytečná, asi jsem na ni ani nikdy nekliknul. V tomto případě jde ale o design ne o funkci. :)

Abych nezapomněl, jestli Vám ta změna přijde drastická, tak se pomalu chystejte na větší změnu v menu, přijde každým dnem... ono pár nových věcí přijde každým dnem *smich*

hodnocení

0x

to jsem také zkoušel, bylo to horší :-D popravdě vlevo mi také vadí, ale přesvědčený že jde o zvyk a někdo "cizí" by na tom nic divného neviděl... ;)

hodnocení

Naprosto souhlasím že jde jenom o zvyk.

Mě šlo jenom o to že sem byl zvyklej najet na seznam rubrik a tam si vybírát odvětví ze kterýho chci otázky číst. Teď se mi stává že nechtěně najedu právě do ikony mobilní verze. Ta barva není nic moc. Ikona s domečkem je podle mě zbytečná. Co aspoň ten domeček a telefon nějak barevně zvýraznit?.?.?

už jsou právě zvýrazněné tím, že jsou jinou barvou než zbytek. Vlevo ještě něco přidám (asi za vnitřní poštu), snad to Vánoc :-D

hodnocení

Já si myslím že ikony vpravo se nepoužívají tak často jako seznam rubrik a vnitřní pošta

Když už sem v diskusi s adminem šlo by udělat na mojí stránce v mých oblíbených otázkách abych si některé pro mě už ne tolik zajímavé otázky mohl odebírat?.?.?

doplněno 01.12.10 11:14:

Jinak jsou sice zvýrazněné jinou barvou než zbytek ale jsou svým způsobem neviditelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]