Nejste přihlášen/a.
Zdravím Admina, tak i všechny čtenáře. Mám na Admina přání. Určitě jste si každý všimli, že chování některýchneregistrovaných uživatelů překračuje všechny meze a ostatní obtěžuje. Sám to vidím v rubrice Počítače a příslušenství, kde rád pomáhám a radím. Proto žádám Admina, aby zakázal jak tázání se, tak i odpovídání na jiné dotazy pro neregistrované uživatele.
Registrace trvá pár minut, nic nestojí, takže to není žádný problém se zaregistrovat a zeptat se, či odpověď.
Předem děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek dne.
Béňa.
Přesná čísla ti neŕeknu, ale lidí, tedy tazatelů kteří si sem přijdou pro radu a neregistrují se je opravdu hodně a podle mě to co chceš je k ničemu. Tak se zaregistruju a budu dělat bordel. Co potom? Budou ještě přísnější restrikce? Měl by jsi sám vědět, že tohle by nikam nevedlo. Ono je to i ve všech ostatních kteří chtějí odpovídat. Proč všichni na ty kraviny reagujete? Proč to neponecháte na nás sys a admin aby jsme to odfiltrovali a případně nás jen upozornily (mail, vnitřní pošta atd) pokud by to bylo velmi důležité a ne aby se rozběhla sáhodlouhá debata... Co myslíš?
Já si myslím, že by to spoustu lidí odreagovalo psát nějaké nesmysly, vulgarismy, atp.
Já na zhruba polovinu kravin nereaguji, ale na některé prostě zareagovat musím.
Prostě jen chci, aby z Poraďte.cz se nestávalo nějaké holubník-fórum, ale aby to byla poradna.
Prostě jen chci, aby z Poraďte.cz se nestávalo nějaké holubník-fórum, ale aby to byla poradna.
Ano, to chceme všichni, proč by jinak byli moderátoři a proč by jsme mazali duplicity atd? Ale vše nejde řešit restrikcema. To pak bude vyhovovat tobě, ale ten kdo si přijde pro radu a zjistí, že se musí registrovat atd tak toho to bude odrazovat...
to se mi nelíbí, ale zřejmě přidáme tlačítko na nahlášení nekalostí, protože já otázky procházím až zpětně vyjma některých rubrik. To bylo řešení, ne? Oprávnění by měl každý, kdo je víc než student, abychom to trošku odfiltrovali. Což?
Super nápad, Admine, to by bylo fajn.
Pak dát třeba oným lidem IP ban na několik dní/týdnů/měsíců.
Souhlas s Mavem. Toto je open forum a nechápu návrhy některých, kteří neustále někoho nutí k registraci. Ať budu registrovaný nebo ne, s klidem kohokoli pošlu do ... . Uvědomte si, že tak jako tak nevím, jak kdo vypadá, jak se jmenuje ve skutečnosti, odkud je atd. Stále jsme anonymní. Jediným částečným řešením je skutečně sankcionovat takovéto prudiče banem.
No ono mít 2 nicky a udělovat si sám sobě body jako dobrou odpověď a pak se tady předhánět s docenty a apod. je opravdu přínosná poradna!Bože...
docenti, co ta nenadálá změna nicku? ty tvoje začínaly většinou dost podobně... ale jinak
to víš, lidi jsou různí... někdo je zaregistrovaný a píše i pod dalšími nicky, někdo si dokonce na svoji otázku i sám z toho samého PC odpovídá pod jiným nickem...
někdo by potřeboval restart serveru, někdo studenou sprchu
doplněno 25.11.10 21:51:někdo vodu káže a víno pije, zloděj křičí chyťte zloděje,
co tak si nasypat popel na hlavu?
doplněno 25.11.10 22:00:zřejmě i ty se držíš hesla Musíme si pomáhat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.