Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpovědi v auto rubrice a ostatních

Od: psychiatr odpovědí: 20 změna:

Úžasné kolik psychopatů, schizofreniků a ostatních šílenců urputně radí, sedí u počítačů , sami si na své otázky odpovídají, potvrzují si své rady.Dokonce zde mají žebříček, kolikrát kdo poradil a jak je jeho onemocnění akutní. Největší borci radí úplně ve všech oborech, ve všech rubrikách. Stránky jsou pro ně magnetem, neustále je sledují,kontrolují a jsou výborným materiálem pro práce z oboru psychiatrie.

výtka
Upozornění od sys maverick 24. 11. 2010 19:31:03
Je zajímavé, že děláte to samé, sice většinou rýpete, ale přesto zde reagujete.
Že by nemoc z povolání?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak si toho važ a pilně studuj.

sebod*

ladinpraha. *haha* Škoda, že nemůžu dát bodík*nevi*

ladinpraha*

O ten přece nejde.

hodnocení

0x

Vrať diplom, psychiatře!

ar*

A já jsem si myslel, že to je jen ve filmech, že se chovanec vydává za lékaře. Pane "psychiatře" jak pak je dnes v Dobřanech popřípadě v Bohnicích?

hodnocení

0x
Pane doktore, já Vás obdivuji. Jenom odborník Vašeho rangu bez následků může přežít duševní rozpoložení způsobené uvědoměním si reakcí všech
těch psychopatů, schizofreniků a šílenců po přečtení Vašeho elaborátu. Klobouk dolů. Pokud by jste potřeboval na další výzkumy třeba nějakého závisláka, pár bych mohl doporučit.
sebod*

Hejkálku, prosím, prosím, navrhni mě , nikoho jiného *bum*

marenka*

*smich* Mě už nějaká ta hodinka terapie stačit nebude. Byla by ústavní léčba s přístupem k internetu? *haha*

sebod*

Mařenko, jdeš na pokoj se mnou?

marenka*

Okamžitě wauuuu, a nechám si to prodloužit, dokud bude potřeba. S Teebou, s tééébou, ..*uspech*A budem si po večerce radit navzájem. *vtip*

hodnocení

0x

domnívám se, kolegyně a kolegové, že to nestojí ani za čárku...

ar*

Milane nestojí a já toho Mudr. šacuju na stoupu z jiného vlákna.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Chlapi, fakt, zamyslete se nad sebou a přestaňte tu radit ty blbosti a honit si ego ...

marenka*

Slone, u posledních třech slov mě napadla bezva odpověď, ale to nemůžu uveřejnit. *haha*

slonbonjohn*

však za chvíli jdu na jiný web ...;)

slon bon johne,

co si nemám honit?

ar*

Milane, EGO asi to má být Enormně Gigantický O... jinak fakt nevím o čem slon psal.*smich*

marenka*

*smich* Tak to určitě je, slonbon se ještě nevrátil z toho druhého webu *hi*, EGO dá asi dost práce.

slonbonjohn*

Jj, byl jsem značně, leč příjemně unaven*uspech*. Milane, jak by ti to ... ehmm ... vysvětlil ... No zkrátka, ar to načnul a ty si to už nějak domyslíš.*smich*

Aha, já mám skvělou manželku, takže je pohoda...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]