Nejste přihlášen/a.
- jedna Marcela Kubcová chodila na Střední hotelovou školu v Třebechovicích, (to je kousek od R.n.K. my jsme chodili za děvčaty i větší vzdálenosti...) končila 2007 a měla bydliště v Rychnově nad Kněžnou. Mohla by to být její dcera, našel jsem tam jméno Jiří K. tel. 494 533 633
- 21.6. 2008 se v R.n.K. vdávala M.K. za Jana Hartmana, v tlf. seznamu R.n.K. je 5x Hartman - Hartmanová, telefonicky vzneste dotaz, či náhodou nemají v příbuzenstvu M.Kubcovou mladší případně i starší...
- další jsem našel na adrese Marcela Kubcová Wolkerova 1325, Rychnov nad Kněžnou, podniká, ale tlf jsem nenašel, musíte listem...
vzpomínejte další detaily, hledat se dá, ale dali jste velmi málo podrobností...
už blbě počítám, učila se v patnácti letech, 1965 mínus 15 je asi 1950, takže dnes má asi 60, takže asi její vnučka končila 2007
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.