Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Speciální znaky - cyrilice

Od: ildika® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, :)

Mám jen takový návrh - nešlo by do "speciálních znaků" vložit cyrilici? Už jsem ji zde několikrát potřebovala a myslím, že nejsem sama...

Moc díky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Nechápu k čemu bych to potřebovala.

hodnocení

Inu, Vy třeba ne, ale také je zde např. oddíl "škola", kde je to v některých otázkách potřeba.

hodnocení

0x
To je hodně znaků :) Dost možná, že by prošly při nakopírování od jinud. Pokud by šlo o písmeno dvě tři kouknul bych na to, ale placnout celou abecedu mi nepřijde šťastné, není tak žádaná.
hodnocení

Právě že ne.. já je mám na své klávesnici, v tom by problém nebyl - ale když je sem napíšu, objeví se místo nich čtverečky (asi něco s kódováním?) Já se v tom nevyznám.

např.: азбука

Oprava - tak ne, už to funguje *hej*. Ale jak to, že ještě před pár dny se to měnilo na čtverečky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]