Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vespolek,
cestuji pouze s příručním zavazadlem a proto chci šetřit místem jak se dá. Beru si s sebou cestovní balení zubní pasty (16 ml), ale nevím, zda mi vydrží na 8 použití. To by vycházelo 2 mililitry na použití. Neumím si to představit. Na internetu to nikde napsané není. Nevíte to někdo?
Děkuji a jsem s pozdravem
Zuzka
Myslím, že když si dáte na kartáček cca 1 cm pasty místo proužku po celé délce kartáčku, vyčistíte si zuby stejně spolehlivě a cestovní balení Vám postačí. Každý zubní lékař Vám řekne, že pasta nehraje při čištění žádnou roli, má jen příjemnou chuť a svěží vůni, jiný význam nemá... Tak šťastnou cestu
Jen nesmělý dotaz. Jak si vypočítala,kolik si vzít toaletního papíru? Vážení rádci, klídek, ano? Myslím svůj dotaz vážně. Tazatelka na to mohla jít průměrnou spotřebou doma. Ale... Většina žen má při cestování problémy se stolicí - nejdou několik dní. Potom tazatelka sebou veze několik decimetrů papíru zbytečně. Nojo, co když ale jede do krajin, kde hrozí salmonela? Potom je první den bez papíru
Zapeklitá situace
Za války si lidé čistili zuby solí. Je pravda, že to není moc dobré na sklovinu, ale když si dáte pár mm pasty a posypete solí, zuby si vyčistíte, a pak pořádně vypláchnout úst. dutinu. Snad jsem Vám trochu poradila. - stařenka
zuzz, a nebylo by lepší si zubní pastu koupit až na místě příletu ? Nebo cestujete do krajů, kde zubní pastu neznají? Karina
2mL=2cm3
Kdyz si na zubni kartacek nanesete 2cm3 zubni pasty, tak bude kartacek pokryty cely vcetne drzatka, 2x tam a zpatky a penu pak budete mit i za usima.
Takze zadny strach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.