Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám otce

Od: lenkas* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

nevím přesně, jak to zde funguje, ale dívala jsem se na pár otázek a odpovědí a někdo tu zřejmě umí vyhledat osobu, kterou bych po 40 letech ráda našla. Jestli mi umí někdo pomoci, napíšu sem potom jméno a datum narození mého otce, kterého

se snažím najít.

Moc děkuji za odpověď Lenka

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Umí to každý, kdo má přístup do evidence obyvatel. Tedy Policie, BIS a jiné státní orgány. Když se nenajde nikdo tady, tak zkuste přes známosti.

baloo
ahoj já hledám 12 let Báru Dvořákovou z Českého Meziříčí.Se odstěhovali a já nevím kam.Zdeněk Hložek 730637665

lucielucie82*
hodnocení

0x

Pokud nepomohou známí nebo příbuzní, tak jenom se jménem a rodným číslem toho moc nezjistíte. Já svého otce našla přes živnostenský rejstřík ( nevěděla jsem, že podniká, ale zkusila jsem tam zadat jeho údaje a vyšlo to), tam je psaná adresa firmy, adresu jsem zadala do katastru nemovitostí, majitelkou domu je jeho nová žena a pak už jsem ji tak dlouho otravovala přes Facebook, až mi napsala ( prý s jeho souhlasem) otcovo telefonní číslo. Trvalo mi to pět let. Teď už půl roku sbírám odvahu mu zavolat, přemýšlím, co mu řeknu, co mi třeba odpoví a pořád se k tomu nemůžu odhodlat.

Takže abyste potom nelitovala.

Lucie

lenkas*
hodnocení

Je mi 37 let a svého otce jsem nikdy neviděla. Když mi bylo 20 let, tak telefonoval, že by se chtěl sejít a popovídat si, tenkrát jsem byla mladá a hloupá a odmítla. Když mi před pár lety umřela mamka a bratr zemřel při autonehodě, tak jsem zůstala tak nějak sama a teď strašně lituju, že jsem tenkrát byla tak tvrdohlavá. Doufám, že ještě není pozdě a najdu ho. Vím, že můžu na matrice vyplnit formulář o hledané osobě, zaplatit 500,- a tam to pošlou na ministerstvo vnitra, pokud bude v jejich registru,tak mu pošlou dopis, že ho chci kontaktovat a bude jen na něm, jestli se mi ozve zpět. Ale vůbec netuším, jak dlouho tohle všechno ministerstvu trvá a jestli to bude úspěšné, tak to ještě zkouším jinde, kde se dá.

lucielucie82*

Pokud se někdy chtěl sejít, tak máte napůl vyhráno. Rozhodně bych tu matriku nezatracovala, když o něm nic jiného nevíte.

Ještě bych zkusila sociální sítě.

iz*

Dobrý den, Lenko, po registraci už můžete použít vnitřní poštu.

Napište uživateli @GotrekZagary, sdělte mu vše, co o svém otci víte.

(Abyste nemusela nic zveřejňovat zde v otázce.)

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zkuste Červený kříž.Ten ho určitě najde a pokud se bude chtít s Vámi setkat,máte vyhráno.Pokud ale se s Vámi nebude chtít spojit,budete muset najít jiný způsob.

hodnocení

0x

Omlouvám se, že využiji této otázky. Mám nevlastní sestru, nevím kdy se narodila. Znám její poslední příjmení, ale to není jisté, protože se pořád rozváděla a zase vdávala. Neviděla jsem ji 25 let. Nevím jestli je živá, byla těžce nemocná. Moje matka ji odepsala a nechtěla o ní slyšet a nesměla jsem o ní mluvit. Teď už nežije ani moje matka a nemám koho se zeptat. Myslíte si, že by bylo možné ji nějak najít?

iz*

Suzymon,

zkuste napsat Gotrekovi.

Ivzes, díky, už jsem mu včera napsala. Ale mám tak chabé informace, že to bude spíše zázrak, jestli ji najde. A podle mne už bude nejspíš mrtvá. Ale i to by šlo asi zjistit. Já ani nemám nejmenší tušení, kde bydlela.

lenkas*
hodnocení

Už jsem ho našla a moc tímto děkuji gotrekzagary za pomoc,táta se mi ozval zpět a už plánujeme setkání.Všem,co se snaží někoho najít,přeju hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]