Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledáme spolužáky

Od: jamajka® odpovědí: 1 změna:

Hledáme spolužáky ze SPŠ Teplice 4.A - ukončení 1965 - Jaroslav Bašta, Věra Bláhová / Pocová, Josef Budský, Miloš Celný, Jan Cyterák, Jan Exner, Ota Flégl, Miloslav Havlíček, Antonín Houštka, Jaroslav Hymr, Jan Jaček, Miloslav Malý, Vladimír Myšík, Miloslav Malý, Bendová...

Máme založeny stránky naší třídy - spoluzaci.cz/... - Přijďte mezi nás.

Jak jste asi poznali, jedná se o ročník 1946 - je vám některé jméno povědomé? Může se jednat o někoho z rodiny, či známého, pomozte nám najít kamarády. Snažili jsme se na FB hledat, ale tam jsou skutečně spíše mladší.

Dík za každou pomoc. Případné dotazy směrujte na marka42@seznam.cz

Hledáme spolužáky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Tady bych doporučoval: www.spoluzaci.cz a snad je tam objevíte ,tak jáko já objevil ty moje!

doplněno 08.11.10 13:54:

Omlouvám se,nezahlédl jsem,že už jste na spolužácích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]