Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
spolužačka nosí do školy propisku nebo to je pero co za ní píše dejme tomu když bude psát tiskace malým tak jí to bude psát krasopisné tiskací ale takové jinaččí upravene
NEWÍM jak se jmenuje ta propiska či pero ona mi to nechce zdělit že prý je to tajemstvý?
bohužel je to tak ale ono to existuje ona píše a onoti po ní přepisuje na hezčí a krasopisné písmo
prostě když nevíte neodpovídejte nikde jsem to nenašel a je to z ciziny
No to bych chtěl teda fakt vidět. Píšu škrabopisně, aspoň by to po mně někdo přečet. Hoď sem nějaký foto nebo videjko.
Jasně, vím co myslíš! To u nás používáme běžně! Samopsací propiska pochází ze Sovětského svazu, je to poslední z vynálezů doktora inženýra Viktora Sergeje Semtamťuka, jeho předposlední vynález byl suchej záchod pro potápěče na dně mořským a fungoval báječně, kurňa já to fakt už přestanu hulit!
Nesmějte se, náhodou takovou propisku máme doma taky. Když s ní píšu já, nebo manžel, jde písmo přečíst. Ale když jí popadne do ruky naše osmiletá dcera, změní se písmo na nečitelné...
My jí ale nemáme z ciziny, koupila jsem jí normálně v Lídlu.
dneska večer dávají tuším na prima cool harryho pottera, tak na něj koukej, třeaba v něm nějaké takové uvidíš. v bradavicích podobná pera bývají při zkouškách zakazovaná, ptž dokonce samy dokáží opravovat chyby! a taková rita sceeterová dokonce měla pero, které samo psalo novinové články!
Tak já zase píšu velice pěkně :D , ... ale ta propiska mi to ale pěkně kur .í!
...
... asi jsem netrefil tu správnou propisku.
...
Asi jsi koupil vadný kus, ale není problém to reklamovat. U nás v Lídlu měli dva typy, já si koupil tu dražší s přepínačem.
Ladine, já hloupá chtěla ušetřit a koupila jsem si propisku na tržnici u vietnamců. Hergot a píše takhle.
Mařenko, Mařenko... měla jsi si to zkontrolovat na místě.. pozdě
Việt Nam bán bút, mà viết các ký tự Trung Quốc ... đó là một dương vật! :D
doplněno 08.11.10 07:59:rád dělám lidem radost, takže i příště...
bohužel ten translátor neumí tu libozvučnou a ohebnou češtinu, tak píše spisovně... to už není ono...
Hejkale, tak teď jsi mě udělal nádherné, luxusní ráno. Hodila jsem si to do překladače.
Díííky
citát: Na světě neexistuje tak veliké blbost,aby jí neuvěřil alespoň jeden člověk.
Dokud budou lidé věřit podobným nesmyslům,budou mít podvodníci žně.Kurňa já se vykašlu na práci jdu prodávat ty propisky.
veliká
Kde, KDE? Snad né taky v Lídlu?
Jo a tu PETku si můžu přinést svojí? Že by mi jen kapánek odlili, manžel taky nechce být věčně mladý...anebo já si cvaknu z láhve přímo tam když se nebude nikdo dívat...
U nás v Lídlu věčné mládí nemají, dvakrát jsem se dívala. Prý příští měsíc ale to zas bude fronta důchodců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.