Nejste přihlášen/a.
Adblock mám (nuceně) vypnutý a stejně je to zablokované. Včera to ještě šlo.
?
Zcela bez AdBlocku? Až bude inetrnet bez OTRAVNÝCH reklam, tak klidně (decentní neblikající nevyskakující přes celou obrazovku mi nevadí, servery, taky musí z něčeho žít).
Na Poradte.cz mám v AsBlocku výjimku. ještě včra šlo vše bez problémů. Nyní poradte řve i přes výjimku. Nic jsem neměnil a zaregistrovaný zde jsem. Tááákže...?
Vy jste nic neaktualizovali, já též ne, takže vše při starém, ale stejně to narozdíl od včerejška nefunguje.
Zkusil jsem aktualizovat Firefox na nejnověší verzi 43 a bez rozdílu.
aktualizoval jsem systém tak aby nová aktualizace adblocku nezblobila - pokud je na poradte.cz vypnutý
..ještě že netuším, co je nějakej anblock.. JÁ byl včera také vytočenej, celý den mi nešel internet, pak jsem přišel na to, žE prý mám odpojenej kabel. Říkám si, vždyť mám bezdrátovku.., vše jsem obvolal, nikde žádný chyba.. No, mohl jsem tušit, že jsme měl vypnutej ntb, jel jsem na jiný monitor, jel jsem na baterii ntb, pak mi došla a vše lehlo... Až přišel vnouček ze školy ( 3 třída) , vylezl na stůl s PC a povídá, dědo, zapni si tady ty 2 klávesy .., MĚL JSEM NTB TEPRVE 1 DEN, PŘEDTÍM JSEM MĚL MALEJ DOBREJ ACER aspire, no a ZASE UŽ MNE TEN PC ZDRŽUJE..jO jo, není to žádná legrace, a navíc mám hovězí průmyslovku., kdy myslím tehdy už byly alespoň telefony...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.