Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí Adblocku

Od: ja1 odpovědí: 17 změna:

Adblock mám (nuceně) vypnutý a stejně je to zablokované. Včera to ještě šlo.

?

výtka
Upozornění od sys clayman 15. 12. 2015 22:02:40
A co jiný prohlížeč bez adblocku zcela? Na známých konfiguracich to nezlobí. Nebo se registrujte, pokud nemáte nic proti registraci. :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A co jiný prohlížeč bez adblocku zcela? Na známých konfiguracich to nezlobí. Nebo se registrujte, pokud nemáte nic proti registraci. :)
ja1
hodnocení

Proč jiný prohlížeč? Vždyť to normálně fungovalo... Já s tím nic nedělal.

serafin*

Zcela bez AdBlocku? Až bude inetrnet bez OTRAVNÝCH reklam, tak klidně (decentní neblikající nevyskakující přes celou obrazovku mi nevadí, servery, taky musí z něčeho žít).

Na Poradte.cz mám v AsBlocku výjimku. ještě včra šlo vše bez problémů. Nyní poradte řve i přes výjimku. Nic jsem neměnil a zaregistrovaný zde jsem. Tááákže...?

No, tady poslední aktualizace proběhla před týdnem. Takže? :) vyzkouším, ale z mobilu ne. ;)
serafin*

Vy jste nic neaktualizovali, já též ne, takže vše při starém, ale stejně to narozdíl od včerejška nefunguje.

Zkusil jsem aktualizovat Firefox na nejnověší verzi 43 a bez rozdílu.

serafin*

Tak beru zpět. AdBlock mi píše, že se aktualizoval 16.12.2015, tedy dnes.

Když ho vypnete všude,tak to jede.

serafin*

To ano, ale to ho nemusím mít nainstalovaný.

Stačí jen když jste na Poradně,pak znovu zapnout.

doplněno 16.12.15 12:07:

Admine,to byl omyl:)

Stěžujte si na špatnou aktualizaci adblocku ;)
doplněno 16.12.15 16:09:

myslím, že tu aktualizaci řeší, protože teď je ta aktualizace nedostupná

jentak*
hodnocení

0x

Já to mám to samé. A přestože je možná v tomto dotazu odpověď, tak na ni nevidím. Admine, nešlo by tuhle funkci vypnout alespoň v této rubrice?

v této rubrice se pravidlo tedy už neuplatňuje.

jentak*
21.12.15 13:14

Děkuju.

ja1
hodnocení

0x

Stejně je to šaškárna. Před půl rokem to fungovalo i s Adblockem. Pak to fungovalo jen s vypnutým Adblockem, teď už to nejde pořádně ani s vypnutým.

Čili vývoj Kurvítek úspěšně pokračuje. Nyní už vyšlo Kurvítko Second Edition*haha*

hodnocení

0x

Přidávám se k těm nespokojeným - rovněž mě to do diskuze nepouští přesto, že mám ABP pro tyto stránky vypnutý. Používám Firefox a adblock využívám ze stejných důvodů jako serafin@. Ani já nemám nic proti seriózně umístěným reklamám, ale některé jsou skoro "životu nebezpečné" *smich*

hodnocení

0x

aktualizoval jsem systém tak aby nová aktualizace adblocku nezblobila - pokud je na poradte.cz vypnutý :)

sanyo*

..ještě že netuším, co je nějakej anblock.. JÁ byl včera také vytočenej, celý den mi nešel internet, pak jsem přišel na to, žE prý mám odpojenej kabel. Říkám si, vždyť mám bezdrátovku.., vše jsem obvolal, nikde žádný chyba.. No, mohl jsem tušit, že jsme měl vypnutej ntb, jel jsem na jiný monitor, jel jsem na baterii ntb, pak mi došla a vše lehlo... Až přišel vnouček ze školy ( 3 třída) , vylezl na stůl s PC a povídá, dědo, zapni si tady ty 2 klávesy .., MĚL JSEM NTB TEPRVE 1 DEN, PŘEDTÍM JSEM MĚL MALEJ DOBREJ ACER aspire, no a ZASE UŽ MNE TEN PC ZDRŽUJE..jO jo, není to žádná legrace, a navíc mám hovězí průmyslovku., kdy myslím tehdy už byly alespoň telefony...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]