Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuál k dom.el.spotřebičům Bosch,Siemens

Od: olaf71* odpovědí: 6 změna:

dost často tu někdo schání různé manuály k dom. elektrospotřebičům. pokud by někdo potřeboval návod k výrobkům Bosch/Siemens, rád pomohu pokud to bude výrobek, který je v prodeji na našem trhu.

doplněno 07.04.13 09:30:

pokud někdo budte mít zájem, prosím vnitřní poštou

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanka*
hodnocení

0x

Dobrý den, sháním manuál ke kávovaru značky Bosh ,FD 7807, typ ES8KD a nikde ho nemohu najít.

Můžete mi prosím pomoci?

Předem díky za pomoc. S pozdravem Hanka

olaf71*
hodnocení

dobrý den. tak tenhle model se zřejmě v ČR vůbec neprodává. tím pádem Vám nepomůžu

ewiku21
hodnocení

0x

Dobrý den scháním manuál k parní troubě Bosch HBC24650 nebo její podobné verzi.Moc děkuji Eva

olaf71*
hodnocení

omlouvám se,ale nějak se mi nedostalo této informace, jelikož mám blokované odpovědi do emailu. ihned v pondělí se na to mrknu a manuál Vám odešlu po domluvě do emailem ve formátu PDF

olaf71*
hodnocení

předpokládám, že je ten model přesněji HBC24D650.

olaf71*

kam Vám ho mám poslat? formát PDF

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]