Nejste přihlášen/a.
Chci touto cestou poděkovat našemu adminovi za právě obdržené tričko a samolepku. Jak slíbil, tak splnil. Tričko je úžasné, materiál exkluzivní a padne mi dokonale. Ještě jednou díky a hodně zdaru všem tvým projektům.
uvidíme, dnes další pokus - už zbytek všeho. Ještě musím nadepsat obálky.
tak jo, vše odesláno. Můžete čekat, vše je na cestě. Krom mikin, které budou na podzim Co s nima v létě?
Jak tady tu poranu sleduju,tak
já bych takové tričko od admina takového kalibru ani nechtěl a vůbec už ne samolepku na autě,styděl bych se za ni!
Právě jsem se vrátil z pošty, zásilka dorazila v pořádku, díky!
Akorát si budu muset přes víkend udělat brigádičku a umýt auto, aby se tam ta samolepka nemusela stydět!
to jen říkáš nebo tomu i věříš? Rozumím, že je tomu pohodlné věřit, ale proč tento "mýtus" podporovat?
Díky za triko a samolepku. Triko je až moc pěkné, protože mi ho hned zprivatizovala dcera. Samolepku jsem zachránil na své auto.
pckop: zásadní chyba je objednat si velikost, kterou by měl kdokoli z rodiny. Osobně beru co největší. Pro mě pohodlné, pro ostatní maximálně jako noční košile.. Jinak by mi to taky hned zabavili.:D
Vyskytují se tu špatné odpovědi hodnocené. Stačí se podívat. Třeba Na dotaz kde se dá odstranit tetování tak ladalada radí polit ruku vodkou a v garáži razbrušovačkou odbrousit. Tato odpověď je hodnocena dvakrát kladně.Domyslet že se ptal nějaký puberťák...? I hodnocení odpovědí jiných je zjímavé.Zajímavé že takto hodnocení pak děkují za tričko.Proto tričko pro mne je bezcené. Nechci se mezi tyto lidi zařadit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.