Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díky za tričko!

Od: ohneta* odpovědí: 24 změna:

Chci touto cestou poděkovat našemu adminovi za právě obdržené tričko a samolepku. Jak slíbil, tak splnil. Tričko je úžasné, materiál exkluzivní a padne mi dokonale. Ještě jednou díky a hodně zdaru všem tvým projektům.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

0x

Také děkuji za tričko *palec*

doplněno 22.02.13 14:39:

Nemám samolepku *plac* asi jsem zapoměl objednat *zed*

hodnocení

0x

Já se připojuji, rovněž moc děkuji, před chvílí mi ho přinesl pan pošťák. Hned jsem si ho oblékla, a hned tak ho nesundám!:) Asi v něm budu dnes spát... Znáte to z dětství, když jste dostali něco hezkého od Ježíška, tak jste se od toho nemohli odtrhnout?*smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Já taky díky, už ho mám doma.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj Admine,

taky moc děkuji za tričko a nálepku. Akorát budu muset umýt Fábinku, aby jí samolepka více slušela :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Admin je rychlý, pošta kupodivu taky. Pavle, díky.

uvidíme, dnes další pokus - už zbytek všeho. Ještě musím nadepsat obálky. :)

doplněno 21.02.13 15:28:

tak jo, vše odesláno. Můžete čekat, vše je na cestě. Krom mikin, které budou na podzim :-D Co s nima v létě? *smich*

gino*

Jak tady tu poranu sleduju,tak

já bych takové tričko od admina takového kalibru ani nechtěl a vůbec už ne samolepku na autě,styděl bych se za ni!

ladaadal*

Ale on ti tričko ani samolepku nikdo nevnucuje, to jsi asi špatně pochopil. Chce to líp číst.

pavkazji*

Nokdo ti je nevnucuje.Tak sem nechoď najdi si jinou poradnu!

Dnes mi přišlo tričko, je moc pěkné. Děkuji.

hodnocení

0x

díky, díky taky to přišlo super*frajer*

hodnocení

0x

Jak je něco zadarmo tak dvakrát!

hop®
hodnocení

0x

Právě jsem se vrátil z pošty, zásilka dorazila v pořádku, díky! *slunce*

Akorát si budu muset přes víkend udělat brigádičku a umýt auto, aby se tam ta samolepka nemusela stydět! :)

puk
hodnocení

0x

kolik to tričko stojí? A barvy?

praivo*

Stojí 100 odpovědí a 40 ohodnocených :)

to se musí vysloužit :)

jro*
hodnocení

0x

Proč já nemam tričko?*zed**plac*

Musíš si sehnat klikače.

to jen říkáš nebo tomu i věříš? Rozumím, že je tomu pohodlné věřit, ale proč tento "mýtus" podporovat?

Díky za triko a samolepku. Triko je až moc pěkné, protože mi ho hned zprivatizovala dcera. Samolepku jsem zachránil na své auto.

ladaadal*

pckop: zásadní chyba je objednat si velikost, kterou by měl kdokoli z rodiny. Osobně beru co největší. Pro mě pohodlné, pro ostatní maximálně jako noční košile.*smich*. Jinak by mi to taky hned zabavili.:D

Vyskytují se tu špatné odpovědi hodnocené. Stačí se podívat. Třeba Na dotaz kde se dá odstranit tetování tak ladalada radí polit ruku vodkou a v garáži razbrušovačkou odbrousit. Tato odpověď je hodnocena dvakrát kladně.Domyslet že se ptal nějaký puberťák...? I hodnocení odpovědí jiných je zjímavé.Zajímavé že takto hodnocení pak děkují za tričko.Proto tričko pro mne je bezcené. Nechci se mezi tyto lidi zařadit

raadek*
No já si objednal tričko a přišel mi padák. Asi z něho ušiju povlečení a ještě mi zbyde na kapesníky. Chudinky bangladéšský děti to museli šít až do půlnoci. Děkuju. :)

ta odpověď měla 2 části, ti co hodnotili o kousek níž napsali proč a dokonce vysvělili tu nepovedenou první část. Není možné na základě svých pocitů tu rovnou střílet obvinění, že si tu pár lidí hraje na svém hřišti - mimochodem to se tu opravdu stejně hlídá - copak by nás to za 7 let nenapadlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]